Tak zavareniny...Tak to joMuchylin píše:bych jel, ale vezl sem od babky nějaký zavařeniny, a takovyý ty jiný srajdy, tak sem to nechtěl vysypatsem si říkal gdo se to na mě tlačil jak... no fiš co
ale do kufru ses mi difat nemusel, to sem ti mohl říct, že tam ty zavařeniny souZ_P píše:Tak zavareniny...Tak to joMuchylin píše:bych jel, ale vezl sem od babky nějaký zavařeniny, a takovyý ty jiný srajdy, tak sem to nechtěl vysypatsem si říkal gdo se to na mě tlačil jak... no fiš co
Doufam ze je tam nebudes mit i zitra.....
![]()
Asi fim co...to vis spicham do prace,ted najednou predemnou naka lazo plazo vectra s www na skle tak to musim zblizka proverit
a zase kecalBradman píše:no tak ja asi dneska nedojedu
mam toho dost v praci, ale snad budu mit cas zacatkem pristiho tydne a dame nekde soukromej sraz jen pro zajemce o tuning club brno!!!!
jen takovej informacni... mejte se
z naší strany byl sprintík akorát tak směr do auta, jaká byla kosa, ale už sem cosik zaslechl, že se TOm příště hodlá zůčastnitIvan píše:Tak jak jste si zasprintovali, pánové...?
No ty voe, vzdyt jsem rikal, ze mam povinnostiMuchylin píše:z naší strany byl sprintík akorát tak směr do auta, jaká byla kosa, ale už sem cosik zaslechl, že se TOm příště hodlá zůčastnitIvan píše:Tak jak jste si zasprintovali, pánové...?že bych do teho šel taky? já nerad porážku, když už stejně fím, že to tak dopadne...
2 I.C. Bradman (i já nezůčastněně) tě přemlouval, ale nějak ses k tomu neměltak snad příště, ať nezůstanem zahanbeni