to ale už fíííme TOme, že? mYt a mIt je něco jinýhoTOm píše:Ale Ivane!!!! Nedelej mi to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nejsem na cestinu mooc dobrej...nooo

to neni zrovna dobra citace "Takže kdyby sis to sní chtěl rozdat " to by pak moch chtit kazdej=nYx= píše:I.C kdyby jsi měl zájem zasprintovat si s fábkou rs tak mi pisni mam jednu bezva kamošku ktera s tim jezdi jak zviře, já jsem ju sice podelal ale jel jsem s OCTAVKOU 1,8T . Takže kdyby sis to sní chtěl rozdat (je letuška moc pěkná) tak pisni a ja to s nou nějak domluvim třeba na další čtvrtek jestli nekam neuletí
![]()
Jo, to zni dobre. Jsem vazne zvedavej, jak si povede Fabia RS na sprintu, takze to s ni domluv. Mimochodem, sprint neni jen o aute, ale hlavne o citu a spolupraci s autem=nYx= píše:I.C kdyby jsi měl zájem zasprintovat si s fábkou rs tak mi pisni mam jednu bezva kamošku ktera s tim jezdi jak zviře, já jsem ju sice podelal ale jel jsem s OCTAVKOU 1,8T . Takže kdyby sis to sní chtěl rozdat (je letuška moc pěkná) tak pisni a ja to s nou nějak domluvim třeba na další čtvrtek jestli nekam neuletí
![]()
tak jsem se s ní domlouval, že by si ráda jela zasprintovat, ale má podmínku nesmí být mokro a musíš být hodnej, teda jako nesmíš jí odřít káru tedy jinými slovy nebýt magor i když ona je takyI.C. píše:Jo, to zni dobre. Jsem vazne zvedavej, jak si povede Fabia RS na sprintu, takze to s ni domluv. Mimochodem, sprint neni jen o aute, ale hlavne o citu a spolupraci s autem=nYx= píše:I.C kdyby jsi měl zájem zasprintovat si s fábkou rs tak mi pisni mam jednu bezva kamošku ktera s tim jezdi jak zviře, já jsem ju sice podelal ale jel jsem s OCTAVKOU 1,8T . Takže kdyby sis to sní chtěl rozdat (je letuška moc pěkná) tak pisni a ja to s nou nějak domluvim třeba na další čtvrtek jestli nekam neuletí
![]()
A jestli je to zenska, tak o to vic me to zajima![]()
Tome, zni to sice moc hezky, ale me tohle neni souzeno - me zadna nechce, takze umru jako starej mladenec.
No problem...sprint neni jen o koni je to o umeni jezditvwmartin píše:a co takhle 220ps na 960kg dá si semnou někdo sprint...
Doufam, ze tam bude ve ct. hodne lidi at je srandaBradman píše:Sprinty, to jako myslis NELEGALNI ZAVODY? No to snad ne!? To se v Brně určitě nekoná!-mm- píše:Jezdí se ještě sprinty ve Slatině?? Kdy budou? Bych se rád přijel aspoň mrknout a pokecat...![]()
Ne, teď vážně..... přijeď ve čtvrtek kolem 20:00 na parkoviště u Ústředního hřbitova a pak se uvidí....
Já o "nelegalni" nic nepsalBradman píše:Sprinty, to jako myslis NELEGALNI ZAVODY? No to snad ne!? To se v Brně určitě nekoná!-mm- píše:Jezdí se ještě sprinty ve Slatině?? Kdy budou? Bych se rád přijel aspoň mrknout a pokecat...![]()
Ne, teď vážně..... přijeď ve čtvrtek kolem 20:00 na parkoviště u Ústředního hřbitova a pak se uvidí....