Já vím.Alik píše:o tyhle strance uz vim 100let a tobe sem o ni rikal andel...........

60tis Kč.matt píše:za kolik ho davas
to jako fakt?Anděl píše:60tis Kč.matt píše:za kolik ho davas
Něco se nezdá.Rudi píše:to jako fakt?Anděl píše:60tis Kč.matt píše:za kolik ho davas
asi tak, dát za to nekdo 60tis tak mu jeste zulíbám ruceAnděl píše:Něco se nezdá.Rudi píše:to jako fakt?Anděl píše: 60tis Kč.
Já jsem první majitel, do auta (a to hlavně věci technického rázu) bylo nainvestováno přes 200tis za 2 poslední roky. Všechno co se rozbilo a nebo mohlo rozbít, se vyměnilo.Idaho píše:asi tak, dát za to nekdo 60tis tak mu jeste zulíbám ruceAnděl píše:Něco se nezdá.Rudi píše:to jako fakt?
já se nsažil pordat coupecko 1.6 po 1. majiteli a nejvyšší nabídka po půl roce nabízení byla 50tistakže si ho radsi máma nechala možná ho ve finále dáme krysulky sestře na doježdení
Ty nedáš pokoj.lisky píše:ok a ty xenony?
Klidně zítra.lisky píše:no stačí říct ne?a kdy mě svezeš?
mě to přišlo právě málo, ale když tak koukám, tak ona to bude asi realitaAnděl píše:Něco se nezdá.Rudi píše:to jako fakt?Anděl píše: 60tis Kč.
A já furt chodím v tričku.lisky píše:no tož to asi ne čeče, já Kawičku minulej víkend zazimoval :-X oan totiž už je trochu zima na motorku víš?
To je ten problém. Někomu málo a někomu moc.Rudi píše:mě to přišlo právě málo, ale když tak koukám, tak ona to bude asi realitaAnděl píše:Něco se nezdá.Rudi píše:to jako fakt?
lisky píše:ok a ty xenony?
lisky píše:Aliku vole, stejně je nemáš do čeho dáta já dám o 2kč víc než ty takže sou moje