Anděl píše:Není čas na focení.fufu píše:..... no tak nahoď foto té tvé vzpěry co máš na autě ty![]()
Dnes jsem sundal silencer na výfuku a Eclipse se zbláznil.Do 3500ot/m po přidání plynu kucká a moc nejede.
Pak nastoupí turbo takovým způsobem, že si dám pecku do hlavy o opěrku a raději uberu plyn.
![]()
Zítra jestli bude čas, tak napojím diagnostiku a budu zjišťovat, kde je problém.
Tak motor se nesrovnal, ale přišel jsem proč.Alik píše:Anděl píše:Není čas na focení.fufu píše:..... no tak nahoď foto té tvé vzpěry co máš na autě ty![]()
Dnes jsem sundal silencer na výfuku a Eclipse se zbláznil.Do 3500ot/m po přidání plynu kucká a moc nejede.
Pak nastoupí turbo takovým způsobem, že si dám pecku do hlavy o opěrku a raději uberu plyn.
![]()
Zítra jestli bude čas, tak napojím diagnostiku a budu zjišťovat, kde je problém.
ten motor se musi srovnat to mi dela taky
A já ho vůbec nesháněl, ale jen jsem na něj natrefil.blázen píše:já to eclipse pořád sháněl a ne a ne ho sehnat
No kam.fufu píše:... kam ten olej pořád leješ
Něco jako kdzž jsem objednal na Megane za 3000Kč (zadní světla), namontoval jedno na 5minut a pak " To je hnusný " A další den prodej za 1500Kčfufu píše:.... no ještě přední a zadní optiku, nějakej ten bodykit a konečně to bude vypadat jak auto
Taky tam jezdím jako člověk.fufu píše:.... no dnes jsem tě viděl project kolem naší zahrady a hlučnost moc velká nebylaale nějak není slyšet foukat turbo