...... mám ruce, néprassat tdi píše:jo jo vezmu a levně jí tam střelim tak jak s celibádem fufu ještě ti neprask

A chlupatý dlaněfufu píše:prassat tdi píše:a já s čeho máš takoví pracky
Koukám, že už ti naběh net. Najetnou je tebe všude plnoBrutus píše:A chlupatý dlaněfufu píše:prassat tdi píše:a já s čeho máš takoví pracky
To že do nich půjdou xenony je jistota. Jinak bych je nekupoval.A xenony budou asi taky příští týden. Tak si na Vás více posvítímfufu píše:...... pěkný světla, jo xenony do toho půjdou, mám podobný styling světel a Honza z Autodesignu už mi ty xenony tam chtěl montovat
aaaby ssssssssi siii este posvitilAnděl píše:To že do nich půjdou xenony je jistota. Jinak bych je nekupoval.A xenony budou asi taky příští týden. Tak si na Vás více posvítímfufu píše:...... pěkný světla, jo xenony do toho půjdou, mám podobný styling světel a Honza z Autodesignu už mi ty xenony tam chtěl montovat
...... ono mu sklapne, až se mu zamlžíseendy píše:aaaby ssssssssi siii este posvitilAnděl píše:To že do nich půjdou xenony je jistota. Jinak bych je nekupoval.A xenony budou asi taky příští týden. Tak si na Vás více posvítímfufu píše:...... pěkný světla, jo xenony do toho půjdou, mám podobný styling světel a Honza z Autodesignu už mi ty xenony tam chtěl montovat
fufu píše:...... ono mu sklapne, až se mu zamlžíseendy píše:aaaby ssssssssi siii este posvitilAnděl píše: To že do nich půjdou xenony je jistota. Jinak bych je nekupoval.A xenony budou asi taky příští týden. Tak si na Vás více posvítím