...... mám ruce, néprassat tdi píše:jo jo vezmu a levně jí tam střelim tak jak s celibádem fufu ještě ti neprask
Pokec
- prassat tdi
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec
A chlupatý dlaněfufu píše:prassat tdi píše:a já s čeho máš takoví pracky
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Kadel
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že už ti naběh net. Najetnou je tebe všude plnoBrutus píše:A chlupatý dlaněfufu píše:prassat tdi píše:a já s čeho máš takoví pracky
Moment je dobrý na utahovaní šroubů, ale na jízdu potřebuješ výkon ;o)
Naftu nechci ani do kamen...
- Kadel
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem málem přišel o počítač...
Blesk, hrom, v PC něco "prasklo" a reset. Při náběhu nešel monitor, tak sem ho vypojil a zapojil. Šel.
Naděhl scandisk a ohlásil pár chyb. Potom Šílně kostičkatá obrazovka a reset.
Vypojil sem vše ze zásuvky a začal se modlit
Zapojil a zapnul... Scandisk. Potom "Šílně kostičkatá obrazovka" a půl minuty šrotování. Pak windows naběhli...
Ufff, sem se lek, až mi změk...
Blesk, hrom, v PC něco "prasklo" a reset. Při náběhu nešel monitor, tak sem ho vypojil a zapojil. Šel.
Naděhl scandisk a ohlásil pár chyb. Potom Šílně kostičkatá obrazovka a reset.
Vypojil sem vše ze zásuvky a začal se modlit
Zapojil a zapnul... Scandisk. Potom "Šílně kostičkatá obrazovka" a půl minuty šrotování. Pak windows naběhli...
Ufff, sem se lek, až mi změk...
Moment je dobrý na utahovaní šroubů, ale na jízdu potřebuješ výkon ;o)
jo, tak to dopadne když chce někdo ušetřit 300 korun za přepěťovou ochranu 
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
no tak nakonec to tu nebylo zas tak hrozny
ale v patek to byl mazec to nam litaly stresni okna pul metru do vzduchu se vzdycky nadzvedly
docela sranda pak sem je pridratoval a bylo to v klidu:D dokonce bylo v pokoji i par sisek, a dokonce nam to vyvratilo i strom
a pak ve spoli taky byla sranda
tam byla dole reka a misto silnice taky reka:D ta by se dala sjizdet... vzit raft a jit na slupenec tak to byla divoka voda....ale pocasi se asi fakt zblaznilo
jeste ze bydlime na tom kopci
jeste ze bydlime na tom kopci
- prassat tdi
To že do nich půjdou xenony je jistota. Jinak bych je nekupoval.A xenony budou asi taky příští týden. Tak si na Vás více posvítímfufu píše:...... pěkný světla, jo xenony do toho půjdou, mám podobný styling světel a Honza z Autodesignu už mi ty xenony tam chtěl montovat
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
aaaby ssssssssi siii este posvitilAnděl píše:To že do nich půjdou xenony je jistota. Jinak bych je nekupoval.A xenony budou asi taky příští týden. Tak si na Vás více posvítímfufu píše:...... pěkný světla, jo xenony do toho půjdou, mám podobný styling světel a Honza z Autodesignu už mi ty xenony tam chtěl montovat
HONDA CR-V
www.autodesign.zde.cz
www.autodesign.zde.cz
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
...... ono mu sklapne, až se mu zamlžíseendy píše:aaaby ssssssssi siii este posvitilAnděl píše:To že do nich půjdou xenony je jistota. Jinak bych je nekupoval.A xenony budou asi taky příští týden. Tak si na Vás více posvítímfufu píše:...... pěkný světla, jo xenony do toho půjdou, mám podobný styling světel a Honza z Autodesignu už mi ty xenony tam chtěl montovat
fufu píše:...... ono mu sklapne, až se mu zamlžíseendy píše:aaaby ssssssssi siii este posvitilAnděl píše: To že do nich půjdou xenony je jistota. Jinak bych je nekupoval.A xenony budou asi taky příští týden. Tak si na Vás více posvítím
HONDA CR-V
www.autodesign.zde.cz
www.autodesign.zde.cz