Vypada zajimave..fufu píše:..... tak už začali vyrábět i bodykit na Nissana 100NX![]()

Venca Brody píše:Tak dneska sem byl v jednom krame tady u nas.Ptal sem se na muziku.Tak mi tam ukazala co maji v akci.Je to od dexonu a me to prijde strasne slaby.Jsou to dva basaky 10" max asi 150 nebo 160W+zesilovac dvoukanalovej a ted bych kecal jakej ma vykon za 3500Kč.Me se to zda docela slaby.Teda aspon ty repraky.![]()
![]()
Jinak bodykit dobrej
Tak tyhle presne chci JAAAAAAAAAAAfufu píše:Venca Brody píše:Tak dneska sem byl v jednom krame tady u nas.Ptal sem se na muziku.Tak mi tam ukazala co maji v akci.Je to od dexonu a me to prijde strasne slaby.Jsou to dva basaky 10" max asi 150 nebo 160W+zesilovac dvoukanalovej a ted bych kecal jakej ma vykon za 3500Kč.Me se to zda docela slaby.Teda aspon ty repraky.![]()
![]()
Jinak bodykit dobrej
... no tak od Dexonu bych to já osobně nebral, jednou se mi to do ruky dostalo (jeden maník od nás to chtěl zapojit) a nic moc, tak akorát na tuzink.
... říkám dej tam dvou kanál od Ground Zera a woofry JBL a nebo Pioneer(měl jsem je a jdou dobře).
Tak to jseš teda pěkné prasefufu píše:.....
V loni jsem ty desky lepil ve dveřích v zimě a nic sem neodmašťoval (jen trochu umyl) a drží to bezvadně