..... to jest pravda, asi to musela být pěkná švestkaGeorgeos píše:jo tak proto jsem jí viděl chodit s krunýřem na krku.

..... to jest pravda, asi to musela být pěkná švestkaGeorgeos píše:jo tak proto jsem jí viděl chodit s krunýřem na krku.
fakt jo??to je blbost ne??PeLa píše:Já viděl Alíka ve Feldě.
A co se mu stalo.Alik píše:fakt jo??to je blbost ne??PeLa píše:Já viděl Alíka ve Feldě.![]()
![]()
no necim jezdit musim kdyz je gali nemocnej....
Tak mas asi hlucnou ventilaciGeorgeos píše:To jsou asfaltový pláty na tý podlaze (v kufru je tecsound ne?)? Nějakej Doronel ? Páč ty jsou dosti dobrý hlavně proti vybracím ale jinak jsou kurevsky těžký. Já je mám na blatníkách a bocích a mají přes 10 kg. To ta podlaha má teď tak o 30 kg víc ne.
Jinak já jestli se k tomu dokopu chci přes zimu rozebrat palubku a podlahu. Podlahu chci ještě o pár plátů vylepšit a taky na ní použít pěnovou desku na pohlcení zvuku. Pak ještě chci vytlumit přední kapotu speciální pěnou pohlcující zvuk a přepážku mezi motorem a kabinou vezmu noise killerem. Chci snížit hluk v kabitě ještě aleposň o třetinu nynější hodnoty.
Ale už teď jsem docílil útlumu že ventilace uvnitř auta je hlučnější než samotný motor což si myslím že je dobrý.
Chce za ně 10K i s pneu. Ty zadní prej maji 9"fufu píše:..... nevíš kolik chtěla za ty kola co tam měla, docela by se mi hodili na služebáka
Georgeos píše:To jsou asfaltový pláty na tý podlaze (v kufru je tecsound ne?)? Nějakej Doronel ? Páč ty jsou dosti dobrý hlavně proti vybracím ale jinak jsou kurevsky těžký. Já je mám na blatníkách a bocích a mají přes 10 kg. To ta podlaha má teď tak o 30 kg víc ne.
Jinak já jestli se k tomu dokopu chci přes zimu rozebrat palubku a podlahu. Podlahu chci ještě o pár plátů vylepšit a taky na ní použít pěnovou desku na pohlcení zvuku. Pak ještě chci vytlumit přední kapotu speciální pěnou pohlcující zvuk a přepážku mezi motorem a kabinou vezmu noise killerem. Chci snížit hluk v kabitě ještě aleposň o třetinu nynější hodnoty.
Ale už teď jsem docílil útlumu že ventilace uvnitř auta je hlučnější než samotný motor což si myslím že je dobrý.
ty jo ze by nekdo izoloval kdyz koukam na ty stribrnou paskufufu píše:.... tak abych se nenechal zahambit u Georgeuse, tak jsem též odhlučnil vůz, protože jsem ostatní věci krom podlahy a kufru měl hotov už od zimy, tak jsem dodělal ten zbytek
Stála mě 4500Kč. Je to ale jen přebroušení staré vačky + nitridace. Výroba nové vačky přijde tak na cca 9000Kč.Venca Brody píše:to chvalim!Kolik si za ni dal?Ze bych si kopil do citronka!
Protože vačka se musí vyndat do strany a tam překáží karosérie.R@ZOR píše:To Andel: To mi nejde do hlavy, proc by se kvuli vacce mel nadzvedavat celej motor, nebo sundavat hlava? Mas to ciply? Bez toho to asi nema moc velkej vyznam.. Jinak me zajimaj ty hodnoty co to pridalo.
To Venca Brody: Na 1.4ce je to znat stejne jako na 1.6ce! Ja mam ostrou vacku na Fabii 1.4ce a je to o 10% lepsi! A s ostatnima upravama je rozdil jeste vetsi..