Ty vole, už drž hubu, já mam zrovna takovej hlad a doma nic nejnifufu píše:.... nemáš na tom grilovat řízky

Ty vole, už drž hubu, já mam zrovna takovej hlad a doma nic nejnifufu píše:.... nemáš na tom grilovat řízky
tak ji normalne odpoj a budes mit prebohacenou smes ale bude ti to cerne hulit!!takhle sem to mel udelany u staryho motoruAnděl píše:Tak já jsem dnes aspoň vyměnil nový olej, už to potřeboval.Raději ho teď měním cca každých 5 tis Km.
Přece jenom jezdím pořád okolo omezovače., takže dostává zabrat
![]()
Jinak provedl jsem další měření pomocí G-Techu, ale někam jsem založil kabel, takže nemůžu ukázat.![]()
Předělání koncové části výfuku se kladně podepsalo na výkonu ve vysokých otáčkách.
Ještě musím doladit bohatost směsi, takže jsem si připravil vedení do kabiny na měření Lamda sondy a její oblbnutí.
jako vejfukový veení do kabiny, jo? tak to budeš oblbnutej dostAnděl píše:Ještě musím doladit bohatost směsi, takže jsem si připravil vedení do kabiny na měření Lamda sondy a její oblbnutí.
todle bude cca o 2levnejsiPeLa píše:To je normální cena za Hid bi-xenon. Čočky se dají koupit za cca. 6tis.