oživení původního laku - čím?
Moderátoři: Bohuš, Kane13
-
nevim co myslis tim rozlisenim, jinak lak je tak na pul dne, jinak kdyz se dela komplet, rano to das o druhej den rano odjizdis! je to hotovy uz vecer, ale prez noc to dosicha a rano se dodelavaj okna, pac jak to schne, tak se to mlzi! a je mozny, ze treba vyleze nejakej flicek, tak se to doladi! ale jestli mas teplou garaz, muzes si to vzit i vecer!
-
Re: oživení původního laku - čím?
v podstatě jsi mi na to rozlišení odpověděl
myslel jsem tím na jak dlouho je jenom rozleštění laku a na jak dlouho je to rozleštění + čištění interiéru a motoru
dík

myslel jsem tím na jak dlouho je jenom rozleštění laku a na jak dlouho je to rozleštění + čištění interiéru a motoru
dík
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
-
-
hoši potřeboval bych poradit jestly neznáte někoho kdo by rozleštil metlu, ťukance na haubně a vyčistil inťas v Praze... díky
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
-
mě by zajímalo jak dostat z auta lehký škrábance a oděrky.. auto je v černý metle a je na tom hned vše vidět, i lehká oděrka od keře.. bral jsem celý auto černym Turtle waxem, na ty větší oděrky nulovej účinek, na ty lehký to pomáhá, ale po pár umytí to leze z těch rejh ven a je to zas vidět.. taky mam problém že po pár umytí ten vyleštěnej lak brutál zmatní, vodu tahám dolů s takovou tou japonskou "chamois", pěkně to vysuší ale jestli to třeba nezanechává nějakou stopu...
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
-
-
no nechci zklamat, ale ty oderky od sutru nezmizi, kort na metle, tam to zustane, akorat se to da zaretusovat nejakou pigmentovou tuzkou, ale budu uprimnej,je to vse jen na chvili jinak cerna barva na rozlesteni je nejhorsi, musi se to delat ruco a ne strojem! protoze v ty cerny jsou pak videt tzv. cedecka, proste na slunicku je videt ty tahy ty lesticky, takovy jakoby kolecka
a jestli je tam nejakej vetsi skrabanec, zajet do jakovny a tam si s tim poradi, nemuslim ze to prestrikaj, ale jde to jakoby zasteteckuvat a pak smirkem pod vodou odlestit a pak prelestit cely auto a bude to supr

-
jasně předek ten necham na jaře přelakovat (je to dost potlučený a po zimě bude ještě víc), ale spíš mi šlo o takový ty oderky když třeba jouda u kauflandu mi bouchne do toho dveřma, občas se někdou opře o blatouch, naraznik atd.. každej tejden nacházim něco, prostě hrůza, neska jsem leštil škrabance na blatníku od nějakýho psa.. takže černá metla leštičkou vůbec jen rukama jo? to je pěkná makačkamáca píše:no nechci zklamat, ale ty oderky od sutru nezmizi, kort na metle, tam to zustane, akorat se to da zaretusovat nejakou pigmentovou tuzkou, ale budu uprimnej,je to vse jen na chvili jinak cerna barva na rozlesteni je nejhorsi, musi se to delat ruco a ne strojem! protoze v ty cerny jsou pak videt tzv. cedecka, proste na slunicku je videt ty tahy ty lesticky, takovy jakoby koleckaa jestli je tam nejakej vetsi skrabanec, zajet do jakovny a tam si s tim poradi, nemuslim ze to prestrikaj, ale jde to jakoby zasteteckuvat a pak smirkem pod vodou odlestit a pak prelestit cely auto a bude to supr
-
nn nejhorší barva není černá metla,ale tmavě modrá hlubiná modř jako mám já.... strojem lze vyleštit..záleží ale na tom jaký kotouček se použije a jaká leštící pasta! Já to leštil pastou 3M a leštičkou a spoustu ošklivých šrámu zmizela.já to hlavně leštil aby zmizely rejpance(cedéčka) po myčceFazeey píše:jasně předek ten necham na jaře přelakovat (je to dost potlučený a po zimě bude ještě víc), ale spíš mi šlo o takový ty oderky když třeba jouda u kauflandu mi bouchne do toho dveřma, občas se někdou opře o blatouch, naraznik atd.. každej tejden nacházim něco, prostě hrůza, neska jsem leštil škrabance na blatníku od nějakýho psa.. takže černá metla leštičkou vůbec jen rukama jo? to je pěkná makačkamáca píše:no nechci zklamat, ale ty oderky od sutru nezmizi, kort na metle, tam to zustane, akorat se to da zaretusovat nejakou pigmentovou tuzkou, ale budu uprimnej,je to vse jen na chvili jinak cerna barva na rozlesteni je nejhorsi, musi se to delat ruco a ne strojem! protoze v ty cerny jsou pak videt tzv. cedecka, proste na slunicku je videt ty tahy ty lesticky, takovy jakoby koleckaa jestli je tam nejakej vetsi skrabanec, zajet do jakovny a tam si s tim poradi, nemuslim ze to prestrikaj, ale jde to jakoby zasteteckuvat a pak smirkem pod vodou odlestit a pak prelestit cely auto a bude to supr

.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
-
no ja by som povedal dat profesionálne prelestit strojom ja som to lestil uz fakt hocičím a nakoniec som sa rozhodol to dat raidne spravit celé auto tak 3000 sk ale je to stále nie ako to ručné leštenie kua
-
my delame s vecma o riwaxu a ty delaj i lestenku prave na tmavy auta i s cernym pigmentem a 1 litr stoji okolo 400 a je to kvalitni stejne jak to 3M! ale cena tretinova, jinak my rozlestujeme auta strojove a stoji to u nas 1000 kc i s uctem! ale k ty cerny sem rekl svy, je fakt, ze to auto prokoukne jak svine,ale zase nebudu nekomu veset buliky na nos a slibovat nemozne 

-
však je jasný že jenom přeleštěním z toho neuděláš auto polaku
já sem s tím 3Memkem spokojenej a nedám na něj dopustit...toho riwaxe bych musel vidět v akci
znám spoustu firem co slibuje slibuje..a pak aby se z toho člověk pos.....

.....::::Š110R::::......74
-
-
Je ten Riwax fakt dobrý? Já používám šampón od Sonaxu, pak navoskuju auto od Turtle Wax. Nechával jsem si kompletně "přebrousit" (prostě oživit lak) a výsledek byl fakt super, ale nevydrží to moc dlouho. Navíc na černé barvě. Když bych teda chtěl vyzkoušet prostředky od Riwaxu, tak co mám koupit?
Renault 5 GTE, Alfa Romeo 156 2.4 JTD
-
-
vzhledem k tomu,že jsem tvůj velmi dobrý známý se oni prát nebudoumáca píše:hele ja v pondeli domluvim at se tu stavi na foru ten kluk co ten riwax dela a on vam rekne co a jak, jinak jestli se vas sejde vic, muzem domluvit nejakou predvadecku a tam si pak nakoupite co budete chtiale zase nepoperte kdo da svy auto zadara prelestit

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
-
nic proti bali, ale na bily barve neni tolik vydet ze je to vylesteny, nejlepsi je to na cerveny, modry...paselceBALI píše:vzhledem k tomu,že jsem tvůj velmi dobrý známý se oni prát nebudoumáca píše:hele ja v pondeli domluvim at se tu stavi na foru ten kluk co ten riwax dela a on vam rekne co a jak, jinak jestli se vas sejde vic, muzem domluvit nejakou predvadecku a tam si pak nakoupite co budete chtiale zase nepoperte kdo da svy auto zadara prelestit
![]()
![]()
a leštit se bude na předváděčce Favorit
![]()
![]()
jinak nějakou "leštěnku" taky shánim,tak předváděčka by se hodila
-
to je jedno
u mě to vidět bude... po dnešní jízdě Praha a z5 je to jako prase 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
-
Ahoj Máco. Tak něco podniknem. Ukážem jim novou řadu RX. Jinak na metlu tam mám ještě něco. Je to RX06 Polish. Tak ti to předvedu.máca píše:nic proti bali, ale na bily barve neni tolik vydet ze je to vylesteny, nejlepsi je to na cerveny, modry...paselceBALI píše:vzhledem k tomu,že jsem tvůj velmi dobrý známý se oni prát nebudoumáca píše:hele ja v pondeli domluvim at se tu stavi na foru ten kluk co ten riwax dela a on vam rekne co a jak, jinak jestli se vas sejde vic, muzem domluvit nejakou predvadecku a tam si pak nakoupite co budete chtiale zase nepoperte kdo da svy auto zadara prelestit
![]()
![]()
![]()
![]()

hodně kilometrů bez nehod
-
tim strojovym přeleštěním myslíte tu leštičku co vypadá jak flexa?
-
jo to je ono!Fazeey píše:tim strojovym přeleštěním myslíte tu leštičku co vypadá jak flexa?

-
hlásim se dobrovolněmáca píše:nic proti bali, ale na bily barve neni tolik vydet ze je to vylesteny, nejlepsi je to na cerveny, modry...paselceBALI píše:vzhledem k tomu,že jsem tvůj velmi dobrý známý se oni prát nebudoumáca píše:hele ja v pondeli domluvim at se tu stavi na foru ten kluk co ten riwax dela a on vam rekne co a jak, jinak jestli se vas sejde vic, muzem domluvit nejakou predvadecku a tam si pak nakoupite co budete chtiale zase nepoperte kdo da svy auto zadara prelestit
![]()
![]()
![]()
![]()

ne vážně, klidně to i zaplatim, už je to akutní....
ale problém s časem a myslim, že by bylo dobrý, kdyby jste se na to nejdřív mrkli... je to fakt tragedie

HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli se dá barva rozleštit bez leštičky, třeba nějakym hadrem nebo houbičkou
. Mám vzadu křídlo a pod nim je barva vybledlá a leštičkou se tam přes to křídlo nedostanu 

-
vojtoslav14 píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli se dá barva rozleštit bez leštičky, třeba nějakym hadrem nebo houbičkou. Mám vzadu křídlo a pod nim je barva vybledlá a leštičkou se tam přes to křídlo nedostanu
Trvá to trvá a není to pořádně. Ono to vcelku trvá a kvalitní postup má několik brusných kroků.
Ale prodávají se i prostředky na ruční leštění, ale co jsem od koho slyšel, tak to moc nejde.
Jezdíš Volkswagenem a neznáš VWshop.cz? Chyba chyba chychaa..
-
A můžeš mi sem prosiim hodit odkaz na nějakej ten prostředek pro ruční leštění ? Něco jsem zkoušel hleda, ale moc se v tom nevyznám 

-
když se leští auto je pár míst kam se s leštičkou nedá dostat (prohlubně u klik dveří a pod...) dá se to udělat ručně ikdyž výsledek není jako u strojního přeleštění,nebo renovace.vojtoslav14 píše:A můžeš mi sem prosiim hodit odkaz na nějakej ten prostředek pro ruční leštění ? Něco jsem zkoušel hleda, ale moc se v tom nevyznám
http://www.detailingshop.cz/lesteni/32- ... 207ml.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Leštění a renovace laku
https://www.facebook.com/elitautodetail
http://www.detailingpro.cz/
Elite Auto Detail
https://www.facebook.com/elitautodetail
http://www.detailingpro.cz/
Elite Auto Detail
-
Já používám 3M nějaké fotky,co jsme dělali známym. http://amirmps.rajce.idnes.cz/Lesteni" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Tyjo to vypadá hodně dobřeRamir píše:Já používám 3M nějaké fotky,co jsme dělali známym. http://amirmps.rajce.idnes.cz/Lesteni" onclick="window.open(this.href);return false;

-
Je to CLAY