LiberaleMiguel píše:Phob. zajdi si na technické služby pro příspěvek na benál, protože s tímdle jim budeš dost pomáhat jak nasněží a předtím to bylo lepší
až nasněží tak se to případně zvedne, pluh jim dělat nebudu, ať se starají oni
takže když řdič osobního auta je líný omést plochu cca 2m2 tak je to v pohodě, ale aby kamioňák lezl na návěs a ometal plochu cca 30m2, tak to má být jeho povinnost ?
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Tholis tady psal příspěvek o tom, že odhrabe jenom okna a střechu tak aby mu nepadal sníh dovnitř jak tořevře dveře(příspěvek smazal) a pak napsal, že nesnáší, když kamioňáci nemají odhrabanou střechu na návěsu.....
Keep /-/atin'
tholis píše:Já ometat budu, páč mi to jinak spadne na bílé sedačky=fleky. Ale pro lak je to vážně hnus Jinak ometám jen a pouze sklo a střechu nad dveřmi. Páč mě ba jak to sjíždí během cesty Co mě neba když to sjede z návěsu...Kurvy nezodpovědní...(ti ostatní)
já nevím ale dokážeš odlišit ten rozdíl když ti slítně sníh ze střechy osobáku a toho když to na tom přívěsu nechá řidič a ten sníh pak třeba roztaje a zase zmrzne?
dokážu, já vím, že je to nebezpečné Mě jde jenom o to, že někdo, kdo řekne, že neodhrabáva svoje osobní auto, tak nemá právo ani náznačit něco o tom, že kamioňáci to mají dělat automaticky a všichni
Keep /-/atin'
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
No chci videt tech jejich 20°C, to jsou predpovedi jak "z nosu" a ono jestli o jeden den bude lip, tak takovych dnu kdy by nemuseli byt zimni gumy, tak pres podzim/zimu nebo na jare (do 31.3. 2013) bude hodne a nikdo taky hned nebude prezouvat, mozna tak ke konci te sezony.
Ja bych chtel uz tento tyden prezout a hlavne konecne se pustit do servisu PUGa
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
woe mohl bys to nejdriv opéskovat.... kord kdyz to mas zadara ... ne?
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Kupte si auta na zimu u kterého 2 šrábance na střeše nebudou tragédie a ometejte to. Miluju když předemnou jede auto zasněžené a celou cestu jedu jak ve vánici
Zimní ještě nemám, ale už jsem na ně koukal
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
LiberaleMiguel píše:Tholis tady psal příspěvek o tom, že odhrabe jenom okna a střechu tak aby mu nepadal sníh dovnitř jak tořevře dveře(příspěvek smazal) a pak napsal, že nesnáší, když kamioňáci nemají odhrabanou střechu na návěsu.....
Ty ses Mimoň viď? Já po sobě nic nemažu. Tu větu o kamioňácích jsem napsal schválně a čekal jsem kterej vůl se chytne Co se týká těch 10 litrů sněhu z mé střechy, tak ta snad neohrozí ani vrabce Což metrák sněhu z prověšené plachty z návěsu asi jo co?
Liberale: To mě se ten sníh uvolňuje postupně a když už celá hrouda tak je velikosti nanukáče, ti to natočím To mě spíš serou lidé s amatérslými úpravami a lidi co nejsou soudní co se týká svého vozu, svého umu a svých plánů úprav:lol: