jsou to prostě hovada, já to řikam furt, origo kola mi nezapíšou ale nějaký levný mrdky másla s typovym listem co škrtaj, ty klidně zapíšou (aby nedoslo k nedorozumeni, nic proti "Jonas"

)
zkoušel jsem tu metodu přepsání z techničíku do techničíku a v Kutný Hoře to nejde. Můžete to zkusit ještě někdo někde jinde... Měl jsem okopčenej TP kámoše, co má zapsanej rozměr, kterej potřebuju. To samý auto, shoduje se snad prvních 8 znaků VINka nebo myslím, že i 9...
No nic, šel jsem s tim na úřad, kde jsem přepisem dvou aut strávil za posledního půl roku tak den čistýho času, tam mě paní poslala za technikem. Říkám mu, co potřebuju, on že z techničáku do techničíku to vůbec, jak že jsem na to přišel, mu říkám, že jaktože teda jsou dvě identický auta a na jedno může bejt 225/45/17 a na druhý ne, no prostě jsme tam koumali, on tam dohledával nějaký původní techničáky, jesti to tam náhodou nebylo, koukal do nějakej tabulek přímo na mý auto atd atd, no prostě nic. Tak jsem se ho asi tak xkrát ptal, jak jinak to mam do toho TP teda zapsat a on mi řekl, že to tam prostě nijak nedostanu a že když tam ty kola dam a budu mit bouracku, tak blabla... což vim.. Tak jsem mu říkal, že tam ty kola mam, protože menší se tam přes brzdy prostě nevejdou a to trošku nechápal, ale tak docela se snažil mi pomoct no, ale prostě nic... Zkoušel jsem všechno možný, ale prostě nejde to, takže přemejšlim, že si stáhnu typovej list, vyplnim si ho sám, udělám si razítko z brambory a oni mi je tam zapíšou... Jinak mimochodem mezitim, co dohledaval nejaky ty tabulky, tak jsem cekal na chodbe a nejakej pan se se mnou dal do reci a potreboval to samy a taky rikal, ze proste v nemecku zkontrolujou a zapisou, ale u nas ani hovno...