Zimní pneu-rada
- Mr.Stilisimo
Zimní pneu-rada
Zdravím,pomalu vybírám zimní pneu,na denní ježdění město-okrsky.Přemýšlím o Barum Polaris 2,jde mi spíš o cenu jaký máte na ně názor,zkušenosti?
Re: Zimní pneu-rada
Barum = stlačená tma
Ne fakt, s barumkama sem jel jednou v Scenicu a šílenost

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Mr.Stilisimo
Mohl by si to trochu rozepsat? 

měl jsem 2 zimy na autě Pneu Vraník a naprostá spokojenost, hlbokej sních, břečka, uježděnej sníh vždy sem se dostal kam jsem potřeboval i ještěd (v prosinci) jsem dal bez řeťezů bez problému http://www.pneuvranik.cz/zimni-pneu.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
a na jake auto v jakem rozmeru to mas, popripade to mesto kde jezdis? jestli praha tak tam snih snad ani neni videt ne? osobne sem ted auti obul do sava s3 z duvodu neschopnosti mistnich silnicaru... jinak co mam vyzkouseno tak z levnych byly good kumho kw7400... jinak protektory bych pri dnesnich cenach novych pneu vypustil...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
Co konkrétně je na nich špatně?Já je měl na e39 a nechal jsem je na XMko a nic špatnýho jsem nezpozoroval.Na můj vkus docela rychle mizej,ale to je tak všechno.Nicméně já jsem zřejmě nenáročnejTrhyy píše:Barum = stlačená tma

Delam v pneuservise zrovna na pneu vranik jenom chvala. Na snehu se chovaj mnohem lip jak barumka, akorat se rychleji sjizdi. Jestli chces neco za rozumnou cenu tak mrkni na Savy. Pak z tech drazsich Dunlop M3 nebo Goodyear g7+
ex:Suzuki Swift ala Gti, Fiat Brava TDs, BMW e36 sedan tjuning, BMW e36 318IS Mpaket Dakar gelb kanárek prostě, MB w210 290TD, BMW e46 320d Titan silver Mpaket
pracovní auto: Audi 80 Avant tdi
project: je to tu: vykuchaná e30
pracovní auto: Audi 80 Avant tdi
project: je to tu: vykuchaná e30

- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
barumky snovanis sem jezdil 3 zimy na transitu a uz nikdy vic horsi i nez sjety letnaky....
na osobaku na nokiany a naprosta spokojenost.....

na osobaku na nokiany a naprosta spokojenost.....

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
máte někdo zkušenosti s nokian WR G2? cenově je to celkem slušný průměr a na minulou generaci nokian jsem slyšel jen chválu. Myslim že finové by asi mohli vědět něco o zimě???
jo a rozměr 195/65 bo 205/60 R15
jo a rozměr 195/65 bo 205/60 R15
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Ty Nokiany jsem chtěl koupit,ale přecejen za zimáky se mi nechtělo dát přes 10k (235/45/17) a nikde o nich nic špatnýho nepíšou,podle mě to bude dobrá volba.Jinak pokud máš na výběr,vem 195,205 jsou o nesmysl dražší.(Já je musel koupit,bo e39 a XM nemají 195 v TP)
Nakonec jsem koupil lehce jetý Fuldy,což asi nebude žádná hitparáda,ale myslím že po Praze bych s 4Maticem mohl klidně nechat letní.
Nakonec jsem koupil lehce jetý Fuldy,což asi nebude žádná hitparáda,ale myslím že po Praze bych s 4Maticem mohl klidně nechat letní.
no mě by sada vyšla asi na 5 takže paráda. Ale je fakt že minulý rok jsem koupil taky lehce jetý fuldy a po městě s quattrem to byla pohoda
ale chtěl bych letos nové gumy 

Já mám teď přes léto číny,konkrétně Sunny SN3630,(235/45/17)stáli 5000 včetně dopravy a fungujou bezvadně,tak se mi zkrátka nechce dávat přes 10 za zimní.Ty Fuldy mají 6-7mm a stáli 4k sada.
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
ty nokiany wr g2 jsou good, hlavne senzacne tiche i ve srovnani s letnima co mam 

Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
- Mr.Stilisimo
Tak se rozhoduju mezi Kleber KRISALP HP a Nokian W+ ,rozměr 165/70 R14 . Ty barumky fakt hodně mizí co jsem slyšel názory a radši si připlatím ,než kupovat každou zimu nový 
Jinak o těch Sava E 3 jsem ted četl docela chválu,za tu cenu myslím že luxus,mám do nich teda jít?Nesjíždí se moc?

Jinak o těch Sava E 3 jsem ted četl docela chválu,za tu cenu myslím že luxus,mám do nich teda jít?Nesjíždí se moc?
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Loni v zimě jsem měl ještě na Golfu pneu Debica a neměl jsem s tím problém. Na horách jsem vyjel i tak, kam ostatní ne... ale třeba to nebylo pneumatikama, ale tím, že jsem dobrej

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
zatim největší spokojenost s continentalama, ty mi vždycky dlouho vydržej a držej dobře
barumky taky ujdou, ale rychle mizej a matadory ani nezmiňovat, mizej před očima a nedržej

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Mistře tady to je samej závodník, co musí mermomocí letět na sněhu dvě kila.... Stačej úplně ty Savy jsou to tichý gumy, maj supr záběr a vydržej, jak jsem psal byl jsem spokojen s těma Vraníkama a nejspíš do nic půjdu znova... 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
http://www.pneu360.cz/pneumatiky/dunlop ... ce=heureka" onclick="window.open(this.href);return false; půjdu do tady těch v adacu dopadli dobře a jestli se nechci v zimě zabít tak něco kvalitního obout musím 

Bmw E36 323i coupe
Opel Astra F, rv. 96, x16szr
Opel Astra F, rv. 96, x16szr
táto my máme u nás na nejjižnější moravě v zimě sníh tak 3x na 2 dny pak den břečka a jinak sucho jen mrzne takže nepotřebuju nic super do sněhu ale spíš na sucho a na suchu se dá lítat myslim v poho ne?
Spíš bych ocenil kdyby nehučely a pár sezon vyrdžely
a zrovna ty nokiany mi přijde že maj dost univerzální vzorek

Spíš bych ocenil kdyby nehučely a pár sezon vyrdžely

a zrovna ty nokiany mi přijde že maj dost univerzální vzorek

no nejen vy na moravě máte břečku
já jsem zvyklez na zašeho drsného severu na přívaly sněhu a vždy se upřímně od srdce usměju když si řidiči kdekoliv stežujou, že napadly 3 cm prašanu a nevyjeli silničáři

ono je lítat a lítat v zimě a na mokru si radši přibrzdim protože sebelepší pneu a i třeba zázračné quattro nemusí zachránit

ono je lítat a lítat v zimě a na mokru si radši přibrzdim protože sebelepší pneu a i třeba zázračné quattro nemusí zachránit

hehe jenže já nadávám když vyjedou, tolik bych si chtěl užit sněhu ale u nás prostě nenasněží
jen mráz a sucho

jen mráz a sucho

tak až budeme mít sníh dám vědět a můžeš dorazit

Co tyto? za tu cenu ze to bylo tak dobre jak pisou? nemate je nekdo? http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumat ... izen-kw17/" onclick="window.open(this.href);return false;
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kumho mám letní a žádnej problém jsem s nima neměl... na Golfu jsem měl Kumho dokonce zimní, ale jezdil jsem na nich v létě, takže jak se chovaj v zimě nevím. Ale podle mě to neni špatná značka.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Tak porovnavam s Kleber Krisalp ty bych mel mit za podobnou cenu 

já mám tyto Pneu Vranik a vydrápal jsem s nima i na vrch Ještědu v půlce prosince bez ještědu, jinak naprostá spokojenost(sníh, břečka, mokro, sucho, ale trochu víc hučí) - vzorek viz. obrázek