jinak už si na ty kola začínám zvykat ;o)) docela se mi i začínaj líbit
Amogh Combi Styling - absolutne decentne
Re: Amogh Combi Styling - absolutne decentne
moc pěkně jste to s Evčou zvládli přečalounit, jen co je pravda ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Re: Amogh Combi Styling - absolutne decentne
moc ho nechval, celé jsem to dělala jáVelbloud píše:moc pěkně jste to s Evčou zvládli přečalounit, jen co je pravda ;o)
kdepak, kadlik se ukázal, moc se mu to podařilo..
no a kola, ty jsou nádherné, moc se mi líbí.. chce to vidět naživo, doufám, že se ukážeš v neděli na bbtp
Evičko rád bych.. ale neukážu.. v pátek ráno odlétám na týden služebně do Tuniska ;o( bohužel... takže leda příští neděli... a jak to vidím tak nestíhám ani Příbram a vyjde mi to až do Mimoně ;o(Eva píše:moc ho nechval, celé jsem to dělala jáVelbloud píše:moc pěkně jste to s Evčou zvládli přečalounit, jen co je pravda ;o)
jinak už si na ty kola začínám zvykat ;o)) docela se mi i začínaj líbit![]()
kdepak, kadlik se ukázal, moc se mu to podařilo..
no a kola, ty jsou nádherné, moc se mi líbí.. chce to vidět naživo, doufám, že se ukážeš v neděli na bbtp
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion - Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
musim říct že fakt pěkný autíčko...
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
Ale jo měnim názor Karle, máš to pěkný i s tema novejma kolama, dneska tvoje Fabča nešla u Tesca přehlídnout.... 
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty jsi tam byl?F.N.T (Jergi) píše:Ale jo měnim názor Karle, máš to pěkný i s tema novejma kolama, dneska tvoje Fabča nešla u Tesca přehlídnout....
jj, už jsem ti to včera říkal. kola jsou live daleko hezčí než na fotkách
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
Nepsal sem u Globusu, ale u Tesca, dneska sme se náhodou setkali s amoghem na kruháči v Letňanech. Ono s těma kolama to nebude vždycky tak horký jak každej řiká, že předchozí byly lepší....zrovna tak to bylo když amogh přešel z límcáků na ty předposlední kola, tak každej řikal, jak se to tam nehodí, ale časem to všem přišlo úchvatný....ted je stejnej problém a stačí je vidět na živo chvíli a taky musí člověk uznat, že jsou super.Fáboš píše:ty jsi tam byl?F.N.T (Jergi) píše:Ale jo měnim názor Karle, máš to pěkný i s tema novejma kolama, dneska tvoje Fabča nešla u Tesca přehlídnout....
jj, už jsem ti to včera říkal. kola jsou live daleko hezčí než na fotkách
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem projel posledních 10 stránek a musim taky hodnotit 
nápis škoda v retro stylu - pecka, zkusil bych ho jen tak orientačně (VT) do chromu, jeslti by to nebylo lepší (dle mě ano)
kola - tady sem na rozpacích. Ty předchozí byly absolutně dle mého gusta, tyto sou taky hezký, jen..... no uvidim na sraze
čalounění se mi moc nelíbí, to řikám rovnou
Zato ale zadní nárazník a koncovka, to klobouk dolů pane, moc pěkný.
nápis škoda v retro stylu - pecka, zkusil bych ho jen tak orientačně (VT) do chromu, jeslti by to nebylo lepší (dle mě ano)
kola - tady sem na rozpacích. Ty předchozí byly absolutně dle mého gusta, tyto sou taky hezký, jen..... no uvidim na sraze
čalounění se mi moc nelíbí, to řikám rovnou
Zato ale zadní nárazník a koncovka, to klobouk dolů pane, moc pěkný.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
ano i ja jsem videl u tesca pana jergiho 
no tak snad jsem s kolama nestrelil uplne vedle
me neslo o to trumfnout moje stary kola jak uz jsem tu nekde psal
ono kdybych nechal stary tak bych zase poslouchal ze jsou odreny a at s nima neco udelam, ted zas holt posloucham ze stary byly lepsi
pokud me neco na mojem auti stve tak je to spis lak, preci jenom uz nekolikaty narazniky (odstin se chyta blbe u tyhle barvy) do toho oderky za ty 4 roky provozu ale co nadelam
nic
no tak snad jsem s kolama nestrelil uplne vedle
me neslo o to trumfnout moje stary kola jak uz jsem tu nekde psal
ono kdybych nechal stary tak bych zase poslouchal ze jsou odreny a at s nima neco udelam, ted zas holt posloucham ze stary byly lepsi
pokud me neco na mojem auti stve tak je to spis lak, preci jenom uz nekolikaty narazniky (odstin se chyta blbe u tyhle barvy) do toho oderky za ty 4 roky provozu ale co nadelam
Touran BMM
amogh píše:ano i ja jsem videl u tesca pana jergiho![]()
Hehe, no taky sem jakožto slušnej řidič musel udělat pár nehezkejch myšek, abych se za tebe alespoň dostal a moch pozdravit, ale je tě za těma foliema prd vidět, takže ikdybys tvrdil, že to řídil váš pes, tak bych to nemoch popřít....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
už jen na nějaký pěkný reprezentační fotky s Evčou v popředí a Fabkou v pozadí...
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Re: Amogh Combi Styling - absolutne decentne
Evcino pozadi v popredi a fabcino popredi v pozadi.Velbloud píše:už jen na nějaký pěkný reprezentační fotky s Evčou v popředí a Fabkou v pozadí...
Jo, to by se mi taky libilo.
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
ještě že jen do pozadí... popředí by bolelo víc 
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Amogh : Pak ze na fabii nepadnou 4x100
akorat by to chtelo tak -80mm na podvozku...
akorat by to chtelo tak -80mm na podvozku...
- Přílohy
-
- 2
- 02.jpg (122.58 KiB) Zobrazeno 1956 x
-
- 1
- 03.jpg (116.15 KiB) Zobrazeno 1957 x
wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
ouuuu paráááda, jak rikas o 80 dolu a bdue to mrda!! ale nerikej ze by pak neskrtal
to jsou ty cos prodaval ty?
to jsou ty cos prodaval ty?
Touran BMM
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dyk sou ty kola jen na jednom sroubu 
Naposledy upravil(a) Mike Mad dne 03 dub 2007 14:57, celkem upraveno 1 x.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
jj, jsou...
nemyslim, mozna predek...kazdopadne s podlozkama by to bylo uz o nicem, bohuzel...
nemyslim, mozna predek...kazdopadne s podlozkama by to bylo uz o nicem, bohuzel...
bez podlozek, jen na jednom sroubuPanda píše:tak to vypadá hustě, tam máš redukční podložky? kolik ty kola mají ET a jak jsou široký, zase tolik nelezou se mně zdá
ET30, 9"...