jinak už si na ty kola začínám zvykat ;o)) docela se mi i začínaj líbit

moc ho nechval, celé jsem to dělala jáVelbloud píše:moc pěkně jste to s Evčou zvládli přečalounit, jen co je pravda ;o)
jinak už si na ty kola začínám zvykat ;o)) docela se mi i začínaj líbit
Evičko rád bych.. ale neukážu.. v pátek ráno odlétám na týden služebně do Tuniska ;o( bohužel... takže leda příští neděli... a jak to vidím tak nestíhám ani Příbram a vyjde mi to až do Mimoně ;o(Eva píše:moc ho nechval, celé jsem to dělala jáVelbloud píše:moc pěkně jste to s Evčou zvládli přečalounit, jen co je pravda ;o)
jinak už si na ty kola začínám zvykat ;o)) docela se mi i začínaj líbit![]()
kdepak, kadlik se ukázal, moc se mu to podařilo..
no a kola, ty jsou nádherné, moc se mi líbí.. chce to vidět naživo, doufám, že se ukážeš v neděli na bbtp
ty jsi tam byl?F.N.T (Jergi) píše:Ale jo měnim názor Karle, máš to pěkný i s tema novejma kolama, dneska tvoje Fabča nešla u Tesca přehlídnout....
Nepsal sem u Globusu, ale u Tesca, dneska sme se náhodou setkali s amoghem na kruháči v Letňanech. Ono s těma kolama to nebude vždycky tak horký jak každej řiká, že předchozí byly lepší....zrovna tak to bylo když amogh přešel z límcáků na ty předposlední kola, tak každej řikal, jak se to tam nehodí, ale časem to všem přišlo úchvatný....ted je stejnej problém a stačí je vidět na živo chvíli a taky musí člověk uznat, že jsou super.Fáboš píše:ty jsi tam byl?F.N.T (Jergi) píše:Ale jo měnim názor Karle, máš to pěkný i s tema novejma kolama, dneska tvoje Fabča nešla u Tesca přehlídnout....
jj, už jsem ti to včera říkal. kola jsou live daleko hezčí než na fotkách
amogh píše:ano i ja jsem videl u tesca pana jergiho![]()
Evcino pozadi v popredi a fabcino popredi v pozadi.Velbloud píše:už jen na nějaký pěkný reprezentační fotky s Evčou v popředí a Fabkou v pozadí...
bez podlozek, jen na jednom sroubuPanda píše:tak to vypadá hustě, tam máš redukční podložky? kolik ty kola mají ET a jak jsou široký, zase tolik nelezou se mně zdá