Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Davidoff: přijeď do Mimoně, tam už by to mělo být složené ;o)) (alespoň částečně.. ;o) mno ja jinak jde to.. a pokud aláh dá, tak za rok bude pod motůrkem stádíčko o 30 ps rozmnožené
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Velbloud píše:Davidoff: přijeď do Mimoně, tam už by to mělo být složené ;o)) (alespoň částečně.. ;o) mno ja jinak jde to.. a pokud aláh dá, tak za rok bude pod motůrkem stádíčko o 30 ps rozmnožené
ja bych to videl na nakej mensi sraz nez mimon kdo te v tom "bordelu" ma hledat
Fáboš píše:to ála: abchy řekl pravdu tyhle dva nárazníky mi k sobě moc nejdou, docela se mi líbí každej zvlášť, ale nevim jestli dohromady...
no na predek ani moc davat nechci,ale rozsekal jsem zadni spoiler tak tam dam ten zadni DTM ale mam strach ze pak bude predek tak nejak ochuzenej,a lepší predni se nedela,ale jak rikam neni to podminka dat neco na predek
Fáboš píše:to ála: abchy řekl pravdu tyhle dva nárazníky mi k sobě moc nejdou, docela se mi líbí každej zvlášť, ale nevim jestli dohromady...
no na predek ani moc davat nechci,ale rozsekal jsem zadni spoiler tak tam dam ten zadni DTM ale mam strach ze pak bude predek tak nejak ochuzenej,a lepší predni se nedela,ale jak rikam neni to podminka dat neco na predek
nebudu vynášet předčasný soudy, počkám si na výsledek.
Ale když bude vzádu ten dtm, tak to dopředu asi něco určo chce, ale dal bych něco hranatějšího, tohle je oproti zadku moc kulatý.
nebudu vynášet předčasný soudy, počkám si na výsledek.
Ale když bude vzádu ten dtm, tak to dopředu asi něco určo chce, ale dal bych něco hranatějšího, tohle je oproti zadku moc kulatý.
nic hranatyho se nedela a zas nechci delat z tigry 2golfa,myslim ze ten zadek taky neni moc hranatej jen ten spodek a myslim ze kvuli tomu nemusim hranatit cele auto,ale uvidime jak to cele dopadne,treba tam nedam ani jeden