narazník tigra
narazník tigra
Tak co říkáte hošani?
ano nebo ne

OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
a jakej?je tam plochej oval a myslím ze tam padne ale časem jsem tam chtel dál tenhle LexmaulPanda píše:mně se líbí, ale ten vejfuck bych dal jinej

OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Re: narazník tigra
jj moc hezke 
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Davidoff píše:mozna by to taky chtelo vytahnout lemy![]()
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
tady je na živo,akorád necham zahladit tu prostrední díru,a vytahvat se bude az budu montovat štelovat,což je letos

OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
- .:JoHnNy:.
- Kontaktovat uživatele:
jdi to něj.. takovej DTM style... líbí se mi ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Re: narazník tigra
jojo,DTM styleVelbloud píše:jdi to něj.. takovej DTM style... líbí se mi ;o)
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
tak pak nezapomen hdoit fotky na aute:)
já budu mít DTM style spíš přední....Ála píše:jojo,DTM styleVelbloud píše:jdi to něj.. takovej DTM style... líbí se mi ;o)už je vobjednanej
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Re: narazník tigra
jasan fotky pak dodámkodemi píše:tak pak nezapomen hdoit fotky na aute:)
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
jééé,tak pak mužem jezdit DTM a konečně ukazem ze Opl umíVelbloud píše:já budu mít DTM style spíš přední....Ála píše:jojo,DTM styleVelbloud píše:jdi to něj.. takovej DTM style... líbí se mi ;o)už je vobjednanej
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
mno to víš že jo ;o) ale tady musíme pššššt... jinak nás tu osočej že tomu ho*no rozumímeÁla píše:jééé,tak pak mužem jezdit DTM a konečně ukazem ze Opl umíVelbloud píše:já budu mít DTM style spíš přední....Ála píše:jojo,DTM styleuž je vobjednanej
jinak teď do sezony chci dodělat styling... a motůrek půjde na řadu příští zimu ;o) už se těším až z něho vykopu konečně pár kobylek na víc ;o))
Velbloud píše:mno to víš že jo ;o) ale tady musíme pššššt... jinak nás tu osočej že tomu ho*no rozumímeÁla píše:jééé,tak pak mužem jezdit DTM a konečně ukazem ze Opl umíVelbloud píše: já budu mít DTM style spíš přední.......
jinak teď do sezony chci dodělat styling... a motůrek půjde na řadu příští zimu ;o) už se těším až z něho vykopu konečně pár kobylek na víc ;o))
to este de jo?
moooc velký černý letadlo 
tak dejte vedet ja si prijdu podivat s fotakemÁla píše:jééé,tak pak mužem jezdit DTM a konečně ukazem ze Opl umíVelbloud píše:já budu mít DTM style spíš přední....Ála píše:jojo,DTM styleuž je vobjednanej
Davidoff: přijeď do Mimoně, tam už by to mělo být složené ;o)) (alespoň částečně.. ;o) mno ja jinak jde to.. a pokud aláh dá, tak za rok bude pod motůrkem stádíčko o 30 ps rozmnožené
ja bych to videl na nakej mensi sraz nez mimonVelbloud píše:Davidoff: přijeď do Mimoně, tam už by to mělo být složené ;o)) (alespoň částečně.. ;o) mno ja jinak jde to.. a pokud aláh dá, tak za rok bude pod motůrkem stádíčko o 30 ps rozmnožené
A tenhle decentak pujde mozna na predek akorad bych zmesil tu diru vepredu a zadelal mlhovky asi

OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
no na predek ani moc davat nechci,ale rozsekal jsem zadni spoiler tak tam dam ten zadni DTM ale mam strach ze pak bude predek tak nejak ochuzenej,a lepší predni se nedela,ale jak rikam neni to podminka dat neco na predekFáboš píše:to ála: abchy řekl pravdu tyhle dva nárazníky mi k sobě moc nejdou, docela se mi líbí každej zvlášť, ale nevim jestli dohromady...
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nebudu vynášet předčasný soudy, počkám si na výsledek.Ála píše:no na predek ani moc davat nechci,ale rozsekal jsem zadni spoiler tak tam dam ten zadni DTM ale mam strach ze pak bude predek tak nejak ochuzenej,a lepší predni se nedela,ale jak rikam neni to podminka dat neco na predekFáboš píše:to ála: abchy řekl pravdu tyhle dva nárazníky mi k sobě moc nejdou, docela se mi líbí každej zvlášť, ale nevim jestli dohromady...
Ale když bude vzádu ten dtm, tak to dopředu asi něco určo chce, ale dal bych něco hranatějšího, tohle je oproti zadku moc kulatý.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
nic hranatyho se nedela a zas nechci delat z tigry 2golfa,myslim ze ten zadek taky neni moc hranatej jen ten spodek a myslim ze kvuli tomu nemusim hranatit cele auto,ale uvidime jak to cele dopadne,treba tam nedam ani jedenFáboš píše:nebudu vynášet předčasný soudy, počkám si na výsledek.Ála píše:no na predek ani moc davat nechci,ale rozsekal jsem zadni spoiler tak tam dam ten zadni DTM ale mam strach ze pak bude predek tak nejak ochuzenej,a lepší predni se nedela,ale jak rikam neni to podminka dat neco na predekFáboš píše:to ála: abchy řekl pravdu tyhle dva nárazníky mi k sobě moc nejdou, docela se mi líbí každej zvlášť, ale nevim jestli dohromady...![]()
Ale když bude vzádu ten dtm, tak to dopředu asi něco určo chce, ale dal bych něco hranatějšího, tohle je oproti zadku moc kulatý.
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ