Nový celolak

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

deywis

Re: Nový celolak

Příspěvek od deywis »

než budeš mít řidičák tak se feldy budou dávat zadarmo :wink: (mně se povedlo takovej "kup" sehnat už před víc jak 3 rokama, a zhnilý měla jen pátý vrata)

fandím ti, já sem měl od bráchy v 15ti škodovku stovku, ale bylo to nad moje možnosti a schopnosti, nebylo kde na tom makat atd..

takže za mě - jo, běž si za svým cílem, ale osobně si myslím že nejlíp se k němu momentálně přiblížíš tak, že budeš aspoň do cca 16-17 chodit makat po brigádách a šetřit kačky. v 17 nějakou kup, oprav kastli, udělej lak, pěkný kola a slož to na zem. udělá to víc parády než laminátový věci a tisíce diod... 8)
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.

šiny

Příspěvek od šiny »

hm,já mám místo kde na tom můžu dělat

Jirka.Kolouch

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

Metalízy minimálně 1,5 kg + lak a hladkého pastelu cca 2 až 3 kg :wink: Na polití zvrchu 8) Ale tam kde ti to budou míchat ti kdyžtak řeknou :wink:
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

remix

Příspěvek od remix »

sparco-ikaros píše:remix: co chces za ty kola :-D:-D ja bych je nemusel ani prestřikavat, uchylny sem dost :-D
jestli chces, tak ty kola prodam, jsou tam krasne pneu a kola jsou po renovaci, cena 7 tis pevna ;-)

duvod prodeje: mlada skoro neotoci volantem na miste :D

Obrázek
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

MrSKIPeR

Příspěvek od MrSKIPeR »

sparco-ikaros píše:zalezi za jakou feldu ... blazniva byla podle mě nabidka na ICE KISS za 200 000,- ale normalka feldy v perfektnim technickem stavu s malo KM se prodavaj kolem 35 000 - 40 000 i výš 8) za 35 000,- si nikdy pořadny auto nekoupi ...a vubec ne kluk v 18 ..... PS: to za 30 000 jsem myslel samozřejmě s přepisem :-)

..sohlasim..felda pro mladyho capka dobra..ja lital ve favu...a lepsi ze zacatku otukat feldu nez treba bawo
ACRobats-ICeBeeeeee

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“