Nový celolak
Nový celolak
kolik my tak stál celolak felicie (zelená metalíza + zelená palubka), o kilik by to bylo levnější kdybych si to sám odstrojil a co všechno musim odstrojit??!!
PLS řekněte
PLS řekněte
Re: Nový celolak

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
tak ti to rozbalim po slovech - Use The Fucking Google 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
na tom google pííše každej něco jinýho 50 tis. 30 tis. 55 tis.
- Jirka.Kolouch
Záleží i hodně na tom, kdo ti to bude dělat 

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
no,vsechno je pravda,zalezi kolik chces dat
cena se odviji od tebe

chocolatE36 in progress
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A čemu se divíš? Myslíš že lidi s profi vybavenou lakovou ti to nalakují za stejný peníz co kolega od garáže?šiny píše:na tom google pííše každej něco jinýho 50 tis. 30 tis. 55 tis.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
chci dát co nejmíň za co největší kvalitu
tak to nebude tak snadný......... pouze pod podínkou, že si to uděláš sám 

nemám na to vybavení a ta kvalita by nebyla nic moc no vlastně nebyla by vůbec
no vidiš a pak se nediv že za to chtějí ostatní takovej ranec
je ti 14 jdi na autolakýru a nauč se to a mužeš taky vydělat pěkný prachy
Na puma foru lakuje chlapík auto za 18, nachystaný za 12....
Já nakonec zehnal box a frajera co dělá v lakovně kterej když mu to nachystám tak mi to do stejné barvy jako mám tet sfoukne za 3000práce + barva...
Jo a když jsem si sám dělal winter-káru tak to celý vyšlo cca na 5t
Já nakonec zehnal box a frajera co dělá v lakovně kterej když mu to nachystám tak mi to do stejné barvy jako mám tet sfoukne za 3000práce + barva...
Jo a když jsem si sám dělal winter-káru tak to celý vyšlo cca na 5t

to jako že se mám jít učit lakýrníkem ne jak to myslíč???
Ne, řekl jsem za kolik já vím že se to dá udělat.. Jak celý, tak jak si natom zamakáš a i jsem hodil cenu když si to uděláš sám 

dáš sem odkaz na to forum jo a od kud je
jo tak to myslímšiny píše:to jako že se mám jít učit lakýrníkem ne jak to myslíč???

je pravda že by se na tom dali vydělat slušný prachy ale je to jen na 3 roky takže jenom výučákBIGPAPA píše:jo tak to myslímšiny píše:to jako že se mám jít učit lakýrníkem ne jak to myslíč???
jeee a pak 2 roky nějakou nástavbu kdesi seženeš, maturu mit budeš
já jsem si řikal že bych šel na elektrotechniku (rodiče by mě nenechali jen na výučák)
Ale to měl vybavení svoje (metla)StanleyV6 píše:Tobě je fakt 14? Jsem trochu vedle, každopádně trocha šikovnosti a vybavení a zvládneš to sám. Sem tam bude na autě prách v tom laku protože nikdy nebudeš mít tak dobré podmínky jak v lakovně ale když si s tím dáš tu práci, tak to vyjde pěkně. Kamarád si lakoval Bravo a za 6t ho to vyšlo (celolak).
Naposledy upravil(a) šiny dne 15 úno 2011 22:45, celkem upraveno 1 x.
a uvažoval jsem i o vejšce protože známky na to mám