TOOMB píše:To VR6: zdar tragede, vyhrozujes uz hodne dlouho, ze vyjedes s pleckou a porad nic.... tak ser na lak a alespon to zkus zpojizdnit, at to jen netahas na vleku nerikal jsi, ze budes prohanet kone na jare a je zima a porad hovno...
nebuď drzej rybízku jsem myslel že to letos na jaře budu mít hotové ale skutek utek
Ivane ty si dobrej, když už si sem napsal, ano jak si řek můžeš si psát co chceš, ale ne že to jenom trapně nahlodneš, ale měl si napsat co si slyšel, ne? Aby na to majitel moh reagovat, to že napíšeš prý měl problémy s placením to je dobrý no
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchmo, já už k tomu nemám víc co napsat, jen jsem z několika stran slyšel, že údajně měl VR6 problémy s placením, to je vše, co vím a víc ani vědět nechci. Už to proboha chápete nebo co je na tom neustále tak nejasného? A majitel na to reagovat může a taky reagoval, tak kde je prosímtě problém?
u nás v těšíně nejlepší lakovny co tu jsou chcou za metlu jedna 8000kč a druhá do 10000kč je to se vším všudy auto tam musí přijet v plniči. Za těch 8000kč to stříkají poláci a co jsem viděl jejich práci tak perfektní kvalita .Jsou tu i jiné lakovny kde chcou víc peněz a kvalita je nic moc.
Ilegaltuner píše:u nás v těšíně nejlepší lakovny co tu jsou chcou za metlu jedna 8000kč a druhá do 10000kč je to se vším všudy auto tam musí přijet v plniči. Za těch 8000kč to stříkají poláci a co jsem viděl jejich práci tak perfektní kvalita .Jsou tu i jiné lakovny kde chcou víc peněz a kvalita je nic moc.
to je bejkárna jak sviňa...Stříknout to umí každej trouba, ale plnič a to co je pod ním je základ...takže pokud někdo zvolí tuto variantu ať počítá s tím, že na reklamace laku nebude brán zřetel
Ilegaltuner píše:u nás v těšíně nejlepší lakovny co tu jsou chcou za metlu jedna 8000kč a druhá do 10000kč je to se vším všudy auto tam musí přijet v plniči. Za těch 8000kč to stříkají poláci a co jsem viděl jejich práci tak perfektní kvalita .Jsou tu i jiné lakovny kde chcou víc peněz a kvalita je nic moc.
to je bejkárna jak sviňa...Stříknout to umí každej trouba, ale plnič a to co je pod ním je základ...takže pokud někdo zvolí tuto variantu ať počítá s tím, že na reklamace laku nebude brán zřetel
hele, a ten původní lak, to se obrušuje úplně?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiesta píše:
hele, a ten původní lak, to se obrušuje úplně?
no já mám auto komplet obroušený
ale jako když třeba přijedeš s autem dejme tomu rovnou novým, koupeným, novej lak, tak se to musí celý obrousit nebo jak?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd