poraď te lakýrníka Brno a okolí

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

TOOMB píše:To Katy: vsah ho znam.... Mohlo by se udelat hlasovani, kterej rok to bude.... ja bych rekl tak 2025 :lol:
woe, tragede ;)
moje šPunto, muj život

Martinvr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinvr6 »

TOOMB píše:To VR6: zdar tragede, vyhrozujes uz hodne dlouho, ze vyjedes s pleckou a porad nic.... tak ser na lak a alespon to zkus zpojizdnit, at to jen netahas na vleku 8) nerikal jsi, ze budes prohanet kone na jare a je zima a porad hovno... :twisted:
nebuď drzej rybízku jsem myslel že to letos na jaře budu mít hotové ale skutek utek :cry:
..:GII vrrr6 rulezzz :..
Obrázek
PRODÁM ////viewtopic.php?p=1443007#1443007

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ivane ty si dobrej, když už si sem napsal, ano jak si řek můžeš si psát co chceš, ale ne že to jenom trapně nahlodneš, ale měl si napsat co si slyšel, ne? Aby na to majitel moh reagovat, to že napíšeš prý měl problémy s placením to je dobrý no :roll:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: poraď te lakýrníka Brno a okolí

Příspěvek od Ivan »

Ritchmo, já už k tomu nemám víc co napsat, jen jsem z několika stran slyšel, že údajně měl VR6 problémy s placením, to je vše, co vím a víc ani vědět nechci. Už to proboha chápete nebo co je na tom neustále tak nejasného? A majitel na to reagovat může a taky reagoval, tak kde je prosímtě problém?

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

mc-otka píše:nechci zakládat nové téma

kolik by stálo nastříkat alfu romeo 156
(asi tři malé tukanečky takže tmelu moc ne)

na barvu jak má mazda 6 žlutou??

viz foto
http://totalcar.index.hu/images/testbem ... da6_01.jpg

-----------------------------------------------------------------------------
placnu cenu za kterou sem to mel ja takze jestli se to nekumu nebude libit tak s chuti do me a ja si sam vynadam :lol:

celolak me vysel na 15tkc prace + material :wink:

a kdyz uz sem tady kolik se pohybujou celolaky bez materialu??? at vim jestli me obral nebo ci jak nevim :smich: :lol:
moooc velký černý letadlo :lol:

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

u nás v těšíně nejlepší lakovny co tu jsou chcou za metlu jedna 8000kč a druhá do 10000kč je to se vším všudy auto tam musí přijet v plniči. Za těch 8000kč to stříkají poláci a co jsem viděl jejich práci tak perfektní kvalita 8).Jsou tu i jiné lakovny kde chcou víc peněz a kvalita je nic moc.
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Ilegaltuner píše:u nás v těšíně nejlepší lakovny co tu jsou chcou za metlu jedna 8000kč a druhá do 10000kč je to se vším všudy auto tam musí přijet v plniči. Za těch 8000kč to stříkají poláci a co jsem viděl jejich práci tak perfektní kvalita 8).Jsou tu i jiné lakovny kde chcou víc peněz a kvalita je nic moc.
to je bejkárna jak sviňa...Stříknout to umí každej trouba, ale plnič a to co je pod ním je základ...takže pokud někdo zvolí tuto variantu ať počítá s tím, že na reklamace laku nebude brán zřetel :twisted:
VW PASSAT B5

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Hlavně to sem pak prosím napiš,až najdeš tu lakovnu/lakýrníka,kterej umí udělat kvalitní práci...
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

MarAt píše:Hlavně to sem pak prosím napiš,až najdeš tu lakovnu/lakýrníka,kterej umí udělat kvalitní práci...

:lol:

Ne fakt ti poláci co tady stříkají to dělají perfektně.žádný pomeranč jako na new autech co se tetka vyrábějí :roll:
Audi A8 D3 4,2i

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Fiesta píše:
Ilegaltuner píše:u nás v těšíně nejlepší lakovny co tu jsou chcou za metlu jedna 8000kč a druhá do 10000kč je to se vším všudy auto tam musí přijet v plniči. Za těch 8000kč to stříkají poláci a co jsem viděl jejich práci tak perfektní kvalita 8).Jsou tu i jiné lakovny kde chcou víc peněz a kvalita je nic moc.
to je bejkárna jak sviňa...Stříknout to umí každej trouba, ale plnič a to co je pod ním je základ...takže pokud někdo zvolí tuto variantu ať počítá s tím, že na reklamace laku nebude brán zřetel :twisted:
hele, a ten původní lak, to se obrušuje úplně?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Panda píše:
Fiesta píše:
no já mám auto komplet obroušený
Audi A8 D3 4,2i

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Ilegaltuner píše:
Panda píše:
Fiesta píše: to je bejkárna jak sviňa...Stříknout to umí každej trouba, ale plnič a to co je pod ním je základ...takže pokud někdo zvolí tuto variantu ať počítá s tím, že na reklamace laku nebude brán zřetel :twisted:
ale jako když třeba přijedeš s autem dejme tomu rovnou novým, koupeným, novej lak, tak se to musí celý obrousit nebo jak?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Panda píše:
Ilegaltuner píše:
Panda píše: hele, a ten původní lak, to se obrušuje úplně?
ale jako když třeba přijedeš s autem dejme tomu rovnou novým, koupeným, novej lak, tak se to musí celý obrousit nebo jak?
Nevyznám se v to,ale pravděpodobně u třeby toho nového auta by to jen zdrsnili dali plnič a stříkli
Audi A8 D3 4,2i

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“