"Prilepeni podnarazniku k narazniku..."
"Prilepeni podnarazniku k narazniku..."
Nazdarek... mam takovej dotaz... kdyz na naraznik pridelam podnaraznik, cim to mam zalepit, aby po uschnuti a podobne to vypadalo jako 1 kus plastu tzn., aby nebylo videt, ze to k tomu narazniku nepatri... jestli mi rozumite... Slysel jsem neco o karosarskym tmelu, ale prej kdybych s tim nekde skrtnul o zem, popraskal by... Poradi me nekdo?
- Peugeot.309
Re: "Prilepeni podnarazniku k narazniku..."
Zdravim,kamarád to všechno dělal přetíratelnym silikonem,dáš ho tam a nechá se to krásně uhladit mokrym prstem,pak jen necháš zaschnnout a zalakuješ,dělal tak i prahy k blatníkům a podspoilery a v pohodě...radil mu to nějakej autokarosář nebo co...
Peugeot 309 1.6 65kw - minulost
Peugeot 306 1.4 55kw - slouží rodičům
Renault Megane II -2.0 16V 99kw -současnost
Peugeot 306 1.4 55kw - slouží rodičům
Renault Megane II -2.0 16V 99kw -současnost
nooo neco podobnyho tam ted mam a z blizka to vypada desne... je to nejaky cerny lepidlo na lepeni napr auto skel... delal jsem to uplne stejne... prstem uhladil nechal zaschnout a jelikoz na obalu i prodejce rikal ze se to timto dela bezne na lepeni ruznych plastu a spojovani... samozrejme to melo bejt po zaschnuti brousitelny... to bych ani nerekl a prelakovatelny taky nic moc a ted budu mit cas tak to chci predelat k doknalosti... aby to opravdu byl jeden kus a nebyl videt prechod!Peugeot.309 píše:Zdravim,kamarád to všechno dělal přetíratelnym silikonem,dáš ho tam a nechá se to krásně uhladit mokrym prstem,pak jen necháš zaschnnout a zalakuješ,dělal tak i prahy k blatníkům a podspoilery a v pohodě...radil mu to nějakej autokarosář nebo co...
no nejlepší a asi nejodolnější by bylo to zavařit svářečkou na plasty.
chtělo by to zjistit jaký ty plasty mají označeni např PP, abs atd. aby pak šli k sobě
chtělo by to zjistit jaký ty plasty mají označeni např PP, abs atd. aby pak šli k sobě
P 406 - XU7JP4
euroscene.net ..the lowest club in czechoslovakia
a jak to zjistim jaky maji oznaceni? noo zavareni by bylo asi slozity pze za 1. ja vubec nevim jak a za 2. nevim kdo by to tady mohl udelatčakom píše:no nejlepší a asi nejodolnější by bylo to zavařit svářečkou na plasty.

je to vyražený v těch plastech z druhé strany.
určitě tam někdo ve vašem okolí svařuje plasty.
P 406 - XU7JP4
nooo ze spoda je myslim jenom Made in Czech a ATEST ale asi u nej by to mohlo byt co? No radsi bych si to udelal sam nebo u toho aspon byl, takze nejlepe nejaky znami... aby to nebylo ruzne zkriva a podobne...čakom píše:je to vyražený v těch plastech z druhé strany.
tak zkus někoho pohledat jestli to neděla nejakej známej (třeba klempíř nebo lakoš).
popřípadě to budeš muset udělat tím kitem a jezdit opatrně.
P 406 - XU7JP4
a je to pravda s tim kitem jo? ze to muze poprasskat po narazu? a nevis prosim te na kolik by to vyslo kitovani vs. svareni?čakom píše:tak zkus někoho pohledat jestli to neděla nejakej známej (třeba klempíř nebo lakoš).
nevim jestli je to pravda nemám s tím zkušenosti. jsem na tom jak ty mam to jen z doslechuzetes píše: a je to pravda s tim kitem jo? ze to muze poprasskat po narazu? a nevis prosim te na kolik by to vyslo kitovani vs. svareni?

kitovaní asi na moc nevyjde. to zavaření myslim tak do 500 ale zaleží na dotyčným co to bude dělat. je to o domluvě.
po tom zavaření se to taky musí překitovat.
P 406 - XU7JP4
aha tak v tom pripade varit je to zbytecny, protoze ja jsem to k tomu prisrouboval... a udelal diru do puvodniho narazniku po cely delce a ten podnaraznik do toho nasunul, prisrouboval a potoom premepil tim "lepidlem".. takze pravdepodobne to lepidlo odsud nejak dostanu a normalne to sproste zakituju, prelakuju a bude to... snad ten kit neco vydrzi :-/čakom píše:nevim jestli je to pravda nemám s tím zkušenosti. jsem na tom jak ty mam to jen z doslechu![]()
kitovaní asi na moc nevyjde. to zavaření myslim tak do 500 ale zaleží na dotyčným co to bude dělat. je to o domluvě.
po tom zavaření se to taky musí překitovat.
maš aspon nějakou lepší cenu na lak? nebo si to dělaš sám?
myslím že ten kit něco vydrží. ja ten svuj narazník mám taky kitovanej a zatím nic neupadlo ani neprasklo. a to jsem s ním už párkrát vzal o zem + nějaká ta zvěř.
myslím že ten kit něco vydrží. ja ten svuj narazník mám taky kitovanej a zatím nic neupadlo ani neprasklo. a to jsem s ním už párkrát vzal o zem + nějaká ta zvěř.
P 406 - XU7JP4
nene nic lepsi nemam.. delam to sam... nastesti cerna ma dost velkou vyhodučakom píše:maš aspon nějakou lepší cenu na lak? nebo si to dělaš sám?

však ty si s tím vyhraješ a bude to 

P 406 - XU7JP4
jojo pujdu do toho kitovaničakom píše:však ty si s tím vyhraješ a bude to

nemáš zač.
tak at se daří. pak hod někam fotky jak to dopadlo.
tak at se daří. pak hod někam fotky jak to dopadlo.
P 406 - XU7JP4