"Prilepeni podnarazniku k narazniku..."

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
zetes
Moderátor

"Prilepeni podnarazniku k narazniku..."

Příspěvek od zetes »

Nazdarek... mam takovej dotaz... kdyz na naraznik pridelam podnaraznik, cim to mam zalepit, aby po uschnuti a podobne to vypadalo jako 1 kus plastu tzn., aby nebylo videt, ze to k tomu narazniku nepatri... jestli mi rozumite... Slysel jsem neco o karosarskym tmelu, ale prej kdybych s tim nekde skrtnul o zem, popraskal by... Poradi me nekdo?

Peugeot.309

Re: "Prilepeni podnarazniku k narazniku..."

Příspěvek od Peugeot.309 »

Zdravim,kamarád to všechno dělal přetíratelnym silikonem,dáš ho tam a nechá se to krásně uhladit mokrym prstem,pak jen necháš zaschnnout a zalakuješ,dělal tak i prahy k blatníkům a podspoilery a v pohodě...radil mu to nějakej autokarosář nebo co...
Peugeot 309 1.6 65kw - minulost
Peugeot 306 1.4 55kw - slouží rodičům
Renault Megane II -2.0 16V 99kw -současnost

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

Peugeot.309 píše:Zdravim,kamarád to všechno dělal přetíratelnym silikonem,dáš ho tam a nechá se to krásně uhladit mokrym prstem,pak jen necháš zaschnnout a zalakuješ,dělal tak i prahy k blatníkům a podspoilery a v pohodě...radil mu to nějakej autokarosář nebo co...
nooo neco podobnyho tam ted mam a z blizka to vypada desne... je to nejaky cerny lepidlo na lepeni napr auto skel... delal jsem to uplne stejne... prstem uhladil nechal zaschnout a jelikoz na obalu i prodejce rikal ze se to timto dela bezne na lepeni ruznych plastu a spojovani... samozrejme to melo bejt po zaschnuti brousitelny... to bych ani nerekl a prelakovatelny taky nic moc a ted budu mit cas tak to chci predelat k doknalosti... aby to opravdu byl jeden kus a nebyl videt prechod!

čakom

Příspěvek od čakom »

no nejlepší a asi nejodolnější by bylo to zavařit svářečkou na plasty.
chtělo by to zjistit jaký ty plasty mají označeni např PP, abs atd. aby pak šli k sobě
P 406 - XU7JP4
euroscene.net ..the lowest club in czechoslovakia

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

čakom píše:no nejlepší a asi nejodolnější by bylo to zavařit svářečkou na plasty.
chtělo by to zjistit jaký ty plasty mají označeni např PP, abs atd. aby pak šli k sobě
a jak to zjistim jaky maji oznaceni? noo zavareni by bylo asi slozity pze za 1. ja vubec nevim jak a za 2. nevim kdo by to tady mohl udelat :(

čakom

Příspěvek od čakom »

je to vyražený v těch plastech z druhé strany.
určitě tam někdo ve vašem okolí svařuje plasty.
P 406 - XU7JP4

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

čakom píše:je to vyražený v těch plastech z druhé strany.
určitě tam někdo ve vašem okolí svařuje plasty.
nooo ze spoda je myslim jenom Made in Czech a ATEST ale asi u nej by to mohlo byt co? No radsi bych si to udelal sam nebo u toho aspon byl, takze nejlepe nejaky znami... aby to nebylo ruzne zkriva a podobne...

čakom

Příspěvek od čakom »

tak zkus někoho pohledat jestli to neděla nejakej známej (třeba klempíř nebo lakoš).
popřípadě to budeš muset udělat tím kitem a jezdit opatrně.
P 406 - XU7JP4

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

čakom píše:tak zkus někoho pohledat jestli to neděla nejakej známej (třeba klempíř nebo lakoš).
popřípadě to budeš muset udělat tím kitem a jezdit opatrně.
a je to pravda s tim kitem jo? ze to muze poprasskat po narazu? a nevis prosim te na kolik by to vyslo kitovani vs. svareni?

čakom

Příspěvek od čakom »

zetes píše: a je to pravda s tim kitem jo? ze to muze poprasskat po narazu? a nevis prosim te na kolik by to vyslo kitovani vs. svareni?
nevim jestli je to pravda nemám s tím zkušenosti. jsem na tom jak ty mam to jen z doslechu :?
kitovaní asi na moc nevyjde. to zavaření myslim tak do 500 ale zaleží na dotyčným co to bude dělat. je to o domluvě.
po tom zavaření se to taky musí překitovat.
P 406 - XU7JP4

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

čakom píše:nevim jestli je to pravda nemám s tím zkušenosti. jsem na tom jak ty mam to jen z doslechu :?
kitovaní asi na moc nevyjde. to zavaření myslim tak do 500 ale zaleží na dotyčným co to bude dělat. je to o domluvě.
po tom zavaření se to taky musí překitovat.
aha tak v tom pripade varit je to zbytecny, protoze ja jsem to k tomu prisrouboval... a udelal diru do puvodniho narazniku po cely delce a ten podnaraznik do toho nasunul, prisrouboval a potoom premepil tim "lepidlem".. takze pravdepodobne to lepidlo odsud nejak dostanu a normalne to sproste zakituju, prelakuju a bude to... snad ten kit neco vydrzi :-/

čakom

Příspěvek od čakom »

maš aspon nějakou lepší cenu na lak? nebo si to dělaš sám?
myslím že ten kit něco vydrží. ja ten svuj narazník mám taky kitovanej a zatím nic neupadlo ani neprasklo. a to jsem s ním už párkrát vzal o zem + nějaká ta zvěř.
P 406 - XU7JP4

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

čakom píše:maš aspon nějakou lepší cenu na lak? nebo si to dělaš sám?
myslím že ten kit něco vydrží. ja ten svuj narazník mám taky kitovanej a zatím nic neupadlo ani neprasklo. a to jsem s ním už párkrát vzal o zem + nějaká ta zvěř.
nene nic lepsi nemam.. delam to sam... nastesti cerna ma dost velkou vyhodu :) ackoliv si muzes myslet ze to je prasarna, ale zaklad na plasty a normalni cernej sprej a barva je stejna :) takze lak je v pohode a kit snad taky moc stat nebude... nejvetsi problem bude pravdepodobne odstranit todle lepidlo a pak s tim kitem to nejak hezky zarovnat

čakom

Příspěvek od čakom »

však ty si s tím vyhraješ a bude to 8)
P 406 - XU7JP4

zetes
Moderátor

Příspěvek od zetes »

čakom píše:však ty si s tím vyhraješ a bude to 8)
jojo pujdu do toho kitovani :) nejak to dopadne... chvilku budu jezdit bez narazniku a s nim si pohraju aby to bylo dokonale a potom s tim nekde skrtnu a budu nasr.... :DDD vtip :) kazdopadne diky za rady a info ;)

čakom

Příspěvek od čakom »

nemáš zač.
tak at se daří. pak hod někam fotky jak to dopadlo.
P 406 - XU7JP4

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“