Škoda Fabia Combi žluťásek

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Re: Škoda Fabia Combi žluťásek

Příspěvek od DaveS »

pekna je.... ten predek se mi taky nejak moc nelibi... ale zadek je moc peknej.... :)
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

amogh

Příspěvek od amogh »

ale tak docela jo :-) ten predek je aspon zajimavej

prahy sou pekny mel jsem je taky, ale pripadne mi ze se nehodi k jinak vcelku hladkejm naraznikum

docela by se ti dozadu hodil naraznik co prodavam, lip by ti ladil k prednimu :-)))

jinak kola fajn, akorat ke zlute je hezci jinej odstin

ale tak treba vsechno jednou bude :D
Touran BMM

Cjoctavian
Kontaktovat uživatele:

Re: fabka

Příspěvek od Cjoctavian »

cocu2 píše:Čau ja jsem majitel snažil jsem se to udelat podle sebe nikdo nerikal ze uz to je hotove sám vím že na tom bude ještě hodně práce.Přemyšlel jsem o Axonech mě se ty nárazníky líběj ale má to každej.Náhodou sem se dostal k tomuhle přednímu zatím je jen jeden a prodávat se asi nebude.Děkuji všem za reakce
Keby som mal fabiu, tak narazniky urcite od Axona - sice to uz ma dost ludi, ale je to to najvkusnejsie co sa da zohnat...
Ale uz sa nam chysta aj najvacsia chutovka :
Přílohy
fab.jpg
fab.jpg (22.98 KiB) Zobrazeno 1125 x

amogh

Příspěvek od amogh »

ale axon nedela kombika, i kdyz predek axon a zadek ten kousek co prodavam tak by to bylo pekny :-)
Touran BMM

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

na strechu nejakou strisku, jiny kola, predni naraznik taky vymenit a libilo by se mi to vic :roll:

amogh

Příspěvek od amogh »

provocation píše:na strechu nejakou strisku, jiny kola, predni naraznik taky vymenit a libilo by se mi to vic :roll:

aneb jak slusne rict ze se ti to nelibi :lol:
Touran BMM

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

amogh píše:
provocation píše:na strechu nejakou strisku, jiny kola, predni naraznik taky vymenit a libilo by se mi to vic :roll:

aneb jak slusne rict ze se ti to nelibi :lol:
pssst :smich:

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

me se to taky nelibi :roll:

Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

axona už ne...chce to vymyslet něco novýho...tohle je originální dost...jen by to chtělo lehce doladit 8)
Grafický servis | www.georgerob-design.cz

amogh

Příspěvek od amogh »

jako tohle je ono

jenze nekdy lepsi okoukanou vec ale co ladi nez neco noveho ale trochu kostrbateho

nicmene ja sem taky protiaxonak, ale na kombiku sem ho jeste nevidel
Touran BMM

Pinky

Příspěvek od Pinky »

kombi v Axonu... :slina:

Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

jo to souhlasim...ale zas ten přední nárazník neni nic tak hroznýho jako třeba "ala F&F"
no a nebo axoňáka..a pořešit třeba trochu jinak průduchy :D
taky sem zatim na kombíku neviděl axona

amogh

Příspěvek od amogh »

jasne jasne, je v pohode oproti FaF

no prave tak sem rikal koupit na kombika predek axon, zadek ten muj rozdelanej za 1900 kacek, trosku zapracovat, predek nejako predelat otvor at to neni uplne stejny jako axon a bude na svete bomba kombik :-)
Touran BMM

Pinky

Příspěvek od Pinky »

jj přesně tak 8)

Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

na ten rozdělanej nárazník sem koukal na skodahome, to je ten s tou lištou z dvojkový Octy? podle mě hodně povedenej
no předek předělanej axon, hladký prahy a tvůj zadek..a je to ..takže to možná jednou bude další amoghovo evoluce :D

amogh

Příspěvek od amogh »

Georgerob píše:na ten rozdělanej nárazník sem koukal na skodahome, to je ten s tou lištou z dvojkový Octy? podle mě hodně povedenej
no předek předělanej axon, hladký prahy a tvůj zadek..a je to ..takže to možná jednou bude další amoghovo evoluce :D
jj to je on :-)

nene amogh uz plasty mit nebude
Touran BMM

Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

takže návrh spíš pro dalšího majitele kombíku :D
amogh nebude mít plasty..ale má aspoń nový světla..teď sem si všim :lol: vypadaj super

Cjoctavian
Kontaktovat uživatele:

Ake nove svetla? azda predne projektory?

amogh

Příspěvek od amogh »

jj ale to je v jinym tematu, tak tady pssst at to tu neni OT
Touran BMM

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

No je to zajímavý ale nejhezčí jsou fakt ty kola, zbytek taky něni nějak muj styl. Ale když se líbí majiteli tak je to v pořádku
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

Cjoctavian
Kontaktovat uživatele:

amogh píše:jj ale to je v jinym tematu, tak tady pssst at to tu neni OT
myslis showroom? Ale tam som o tej optike nic nenasiel...
ako to svieti? Neviem preco, ale nieco mi nahovara, ze horsie ako origo,hm?
mas nejake foto, plis...
:?:

amogh

Příspěvek od amogh »

Cjoctavian píše:
amogh píše:jj ale to je v jinym tematu, tak tady pssst at to tu neni OT
myslis showroom? Ale tam som o tej optike nic nenasiel...
ako to svieti? Neviem preco, ale nieco mi nahovara, ze horsie ako origo,hm?
mas nejake foto, plis...
:?:
styling-ACS
Touran BMM

cocu2

Fabka

Příspěvek od cocu2 »

Tak vám všem děkuju za ohlasy je to trošku k zamyšlení.Kdybych dal dopředu Axona tak tady všichni budou psát že to není nic nového a když se člověk snaží sehnat něco co má aspoň málo lidí nebo jako ja že jsem si je nechal udělat tak je to taky špatně.Já sem spokojenej a to je hlavní si myslim.A nechápu lidi třeba jako Amogh kterej se tady akorát snaží prodat svuj nedodělanej nárazník.Už hodně pod cenou.A všichni píšou jak by to bylo super.Koho to zajíma kámoš sem dal fotky abych zjistil jaky budou ohlasy.A ne proto abych si kupoval novej zadní narazník.To samé je u té černé Fabky co je na foru.Jen si ho nech.

Lu82
Kontaktovat uživatele:

Re: Fabka

Příspěvek od Lu82 »

cocu2 píše:Tak vám všem děkuju za ohlasy je to trošku k zamyšlení.Kdybych dal dopředu Axona tak tady všichni budou psát že to není nic nového a když se člověk snaží sehnat něco co má aspoň málo lidí nebo jako ja že jsem si je nechal udělat tak je to taky špatně.Já sem spokojenej a to je hlavní si myslim.A nechápu lidi třeba jako Amogh kterej se tady akorát snaží prodat svuj nedodělanej nárazník.Už hodně pod cenou.A všichni píšou jak by to bylo super.Koho to zajíma kámoš sem dal fotky abych zjistil jaky budou ohlasy.A ne proto abych si kupoval novej zadní narazník.To samé je u té černé Fabky co je na foru.Jen si ho nech.
JJ,přesně tak Amoghu přestaň zde vnucovat svuj styl.Každej ma svuj styl a hlavni je že se Fabka libi majitely.Amoghu jestli chces prodat naraznik tak si zaloz tema jinde.Jinak ten kremovej motorovej prostor se ti moc nepovedl si to střikal sprejem ne??

Jardafox
Moderátor

Re: Fabka

Příspěvek od Jardafox »

Lu82 píše:
cocu2 píše:Tak vám všem děkuju za ohlasy je to trošku k zamyšlení.Kdybych dal dopředu Axona tak tady všichni budou psát že to není nic nového a když se člověk snaží sehnat něco co má aspoň málo lidí nebo jako ja že jsem si je nechal udělat tak je to taky špatně.Já sem spokojenej a to je hlavní si myslim.A nechápu lidi třeba jako Amogh kterej se tady akorát snaží prodat svuj nedodělanej nárazník.Už hodně pod cenou.A všichni píšou jak by to bylo super.Koho to zajíma kámoš sem dal fotky abych zjistil jaky budou ohlasy.A ne proto abych si kupoval novej zadní narazník.To samé je u té černé Fabky co je na foru.Jen si ho nech.
JJ,přesně tak Amoghu přestaň zde vnucovat svuj styl.Každej ma svuj styl a hlavni je že se Fabka libi majitely.Amoghu jestli chces prodat naraznik tak si zaloz tema jinde.Jinak ten kremovej motorovej prostor se ti moc nepovedl si to střikal sprejem ne??
ale co gdo vnucuje, autor toho žlutýho se snaží bejt očividně originální tak mu amogh naíbdl svůj zadní nárazník kterej nikdo jinej nemá, tak co tady zase blekotáte vo vnucování?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Lu82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lu82 »

Toi Toi a ukaž mi jednu jedinou fabku ktera ma narazniky jako ta žluta

Lu82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lu82 »

Když se podivam tak Amogh ten naraznik nabizi každymu kdo tady ma Fabku a jak psal Cocu 2 on chtel vedet jak se jeho auto libi ostatnim a ne aby mu tady nekdo neco vnucoval

amogh

Příspěvek od amogh »

hele lu82 ty budes do me za kazdou cenu rejt. protoze sem kdysi skritizoval zelenou fabku, to same cocu tak si to delej kdyz z toho mas radost

me ale vase arogance toci cim dal vic

ja svoje veci nabizim, nevnucuju to je rozdil a pokud vim tak sem fabii ohodnotil tak nevim co se ti nezda, opravdu se strasne moc omlouvam ze jsem si to vubec dovolil rict

ano motor je nalakovanej sprejem, to se nesmi?? nemel sem prachy na lakyru jestli te to tolik zajima ale pri tom jsem chtel vedet jak to bude vypadat v dannem odstinu tak jsem to prozatim zkusil takto --¨musim rict ze jsem moc spokojen (i kdyz tzo je jenom sprejem) a kdyby me nebylo lito penez tak uz to u lakyrnika davno je - ale tohle je opet vas styl ze? okamzite si na aute neco najit a skritizovat jako kdysi dolik v kapote (kerej sem si jeste neudelal sam) a mam ho tam dodnes protoze nebudu lakovat kapotu kvuli jedne dirce, nejsem milionar

mozna sis nevsim ale ja tvoji fabku ted nijak zasadne neskritizoval, jen jsem rek svuj nazor a byl mnohem¨kladnejsi nez u zelene fabie

promin mozna sem ve dvou tematech nabidl naraznik ale kdyz vidim kolik penez lidi vysoli za ruzny paskvily tak se to primo nabizi dat muj k dobru

opravdu velkeeee pardon ze jsem si to dovolil

ale tohle tema je od toho abych rekl svuj nazor na dane auto a muj nazor je ze napr. muj predni naraznik je decentnejsi nez mattig tak nevim proc bych ten nazor nerek a proste to same plati o tom co mas vzadu ty

jo a co prosimte prodavam pod cenou? to sem taky nepochopil
Naposledy upravil(a) amogh dne 02 kvě 2006 11:29, celkem upraveno 2 x.
Touran BMM

Eva

Příspěvek od Eva »

cocu2: přední nárazník se mi nelíbí vůbec, prahy hodně vyčnívají a zadní nárazník nenadchne, ale taky nepohorší... nelíbí se mi to, ale tak píšeš, že jsi teprve začal, tak snad to bude časem lepší (a sundáš to)... :wink: co třeba raději dotáhnout detaily jako nastříkat zrcátka, kliky, sundat nebo zalakovat lišty?

Lu82: přestaň se už do amogha všude navážet, nabídl pouze nárazník, který by vypadal určitě na té fabce líp..navíc tvoje reakce na stříkaný kryt motoru... nevím, ráda bych viděla tvoji práci (nebo asi raději ne) :roll:

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“