Lu82 píše:
JJ,přesně tak Amoghu přestaň zde vnucovat svuj styl.Každej ma svuj styl a hlavni je že se Fabka libi majitely.Amoghu jestli chces prodat naraznik tak si zaloz tema jinde.Jinak ten kremovej motorovej prostor se ti moc nepovedl si to střikal sprejem ne??
tak je tu tema pro to aby majitel slysel nazory jinejch nebo ne? nebo se smi jenom chvalit???
Ja nemyslim že do někoho tady reju. Jen jsem napsal svuj názor.A jak tady Amogh napsal že není milionář proto si třeba neopravil tu kapotu tak ja třeba nejsem mlionář abych si mohl dovolit po týdnu měnit nárazníky.Tehle měsíc jsem prostě dal tolik peněz do auta že nemám na to abych si nechal nastříkat ty lišty,kliky atd.Ale to se brzo změní.
cocu2 píše:Ja nemyslim že do někoho tady reju. Jen jsem napsal svuj názor.A jak tady Amogh napsal že není milionář proto si třeba neopravil tu kapotu tak ja třeba nejsem mlionář abych si mohl dovolit po týdnu měnit nárazníky.Tehle měsíc jsem prostě dal tolik peněz do auta že nemám na to abych si nechal nastříkat ty lišty,kliky atd.Ale to se brzo změní.
aj ja sem napsal pouze svuj nazor
nikdo po tobe prece nechce abys menil narazniky, jenom par lidi reklo ze ten ci onen by byl hezci nebo vice pasoval ke zbytku auta, to je prece normalni ne?
ja mam Mazdu 323 takovou jaka je v avataru a momentalně je v plnem proudu prace na autě, vysledek už bude snad konečne vidět TUNING PARTY HRADEC KRALOVÉ 2006
Lu82 píše:Když se podivam tak Amogh ten naraznik nabizi každymu kdo tady ma Fabku a jak psal Cocu 2 on chtel vedet jak se jeho auto libi ostatnim a ne aby mu tady nekdo neco vnucoval
ale hovno už ho nabízel i mě čeče ale asi ho vezmu protože si říkám že to bude furt hezčí něž modrá mazda co má vepředu fastfůrijous
Lu82 píše:Když se podivam tak Amogh ten naraznik nabizi každymu kdo tady ma Fabku a jak psal Cocu 2 on chtel vedet jak se jeho auto libi ostatnim a ne aby mu tady nekdo neco vnucoval
ale hovno už ho nabízel i mě čeče ale asi ho vezmu protože si říkám že to bude furt hezčí něž modrá mazda co má vepředu fastfůrijous
no podle těch vašejch stránek máš tuhle mazdu
radši nechtěj vědět co si vo tom myslím
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
takhle vypadala a ted je rozebrana a pripravuje se novej lak atd. je toho hodne co nani bude noveho, ja nerikal ze mam presne tu coje v avataru ale myslel sem ten typ mazdy a bez narazniku fast and furious
Naposledy upravil(a) Lu82 dne 03 kvě 2006 14:51, celkem upraveno 1 x.
Lu82 píše:takhle vypadala a ted je rozebrana a pripravuje se novej lak atd. je toho hodne co nani bude noveho, ja nerikal ze mam presne tu coje v avataru ale myslel sem ten typ mazdy a bez narazniku fast and furious
tak příště to trochu rozveď, každej asi myslel že ta co máš v avataru přesně a ne jenom ten typ
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Lu82 píše:takhle vypadala a ted je rozebrana a pripravuje se novej lak atd. je toho hodne co nani bude noveho, ja nerikal ze mam presne tu coje v avataru ale myslel sem ten typ mazdy a bez narazniku fast and furious
tak příště to trochu rozveď, každej asi myslel že ta co máš v avataru přesně a ne jenom ten typ
ja taky...
proč maš v avataru cizí auto?
a ty máš v avataru svoje? pěkný
Pinky píše:jj,dik moc ikdyž ta barva takhle vypadá zajímavě je to jenom zakladovka...
a jaká tam bude? ty zadní světla jsou z alfy 156?