Nech tam svetla z fava. Vybrus si sklo nebo tam dej plexi. Vnitrky udelej cerne,dej tam xenony s cockou a kolem krouzky angeleyes a lidi se za tim budou otacet. Kdyz tam das jiny svetla tak to auto akorat zmrvis. Kazde auto je charakteristicke svym cumakem at uz je upravene jak uz je upravene. Jsem zastance ze svetla musi vzdy zustat!
At na to favo hodi ctyri kulaty svetla. Nekde sem to videl a vypada to hezky a facku to docela slusi. nenasel by nekdo foto? myslim ze to davali na facka v metalexu (MTX)
já bych nechal origo světla, vnitřky nalakoval a doplnit čočkama, ani to čtyřoko by mě moc nesedělo, já jsem na ZX měl taky čtyřoko ale já v tom prostě viděl vzdáleně Golfa a kvuli tomu jsem dal čirý co mě zbyli z bejvalího ZX, je to muj názor, hlavně to nepodělej zatim si vedeš dobře
světla z fabie jsou světla s fabie a na jiný auto se nehodí..pokud člověk má nějaký estetickí cítění tak to na takový auto dát nemůže...taky nejsem zastáncem výměny světel...pár výměn se zdaří velice dobře, ale musí zůstat jakýsi původní tvar a né tam dát světla s auta uplně jiných tvarů....
vrkuboy píše:At na to favo hodi ctyri kulaty svetla. Nekde sem to videl a vypada to hezky a facku to docela slusi. nenasel by nekdo foto? myslim ze to davali na facka v metalexu (MTX)
vrkuboy píše:At na to favo hodi ctyri kulaty svetla. Nekde sem to videl a vypada to hezky a facku to docela slusi. nenasel by nekdo foto? myslim ze to davali na facka v metalexu (MTX)
myslis tyhle?
Fazeey píše:tunynk pyčo ne, nezáleží jak to jede, jak to sedí, ale na tom, jak to vypadá
Mirek999 píše:On napise,ze je ma od kamarada za hubicku a proto je tam dava,jinak by je tam nedaval,urcite to tu cekam tendle prispevek.
to bych takovyho kamarada asi poslal nekam
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
myslis tyhle?
jo tyhle, podle me na favu vypadaji dobre ale sehnat je asi nebude zadna prdel
Jenom jeste hodit pryc ty svetla a dat tam treba ciry z gé dvojky
sehnat je v poho... mk koša dělá tohle i s maskou dohromady z laminátu...když uřízneš z toho tu masku a rohy se dolaminujou,tak máš z toho uplně stejný světla,,,
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BALI píše:sehnat je v poho... mk koša dělá tohle i s maskou dohromady z laminátu...když uřízneš z toho tu masku a rohy se dolaminujou,tak máš z toho uplně stejný světla,,,
někde jsem to viděl za 1500 spojený s tou maskou, samozřejmě bez světel....
Voyager píše:Lidi si myslí že když tam daj jiný světla tak se z toho všichni poserou a taky že jo!!! Já bych tam dal světla z Tranzita a to byste zírali!!!
Tak snad budou po Novém roce nějaké nové fotečky. Jsem zvědavý jak to pokročilo....jestli to vůbec pokročilo Ale myslím že marťas přes vánoce i něco dělal a nejedl jenom cukroví
Tak jestli tam ty světla fakt dáš, tak tady sklameš hodně lidí, které si hodně dlouho získával.
To nemáš trochu vkusu? Já myslel, že si děláš srandu, ale jestli to myslíš vážně, tak tím podle mně dost tomu tvýmu projektu uškodíš. To si neviděl ty fotky na předchozích stránkách? Umíš si představit jak to bude vypadat?
Naposledy upravil(a) Pustil dne 29 pro 2007 21:05, celkem upraveno 1 x.