škoda favorit....první fotky
Re: škoda favorit....první fotky
Furt věřím že ty světla z Fábie byla prdel....snad.... to by byla škoda.... Ty světla z kulatého auta na hranaté prostě nesedí.... už z principu 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
breakthru: pokud chce stavet auto jen dle sebe nechapu proc se tu chvasta se svym projektem? jinak jak to tak ctu tak tu vznika dalsi bastl v rade tak necht se ti zadari
tak to potom ano breaku 

Originalita za kazdou cenu... Videl jsem ruzny uz nekolik hruzostrasnosti co udelali lidi Mk.III Supre, napr. cpat tam svetla z Mk.IV (jak dopredu, tak dozadu), uplne srat na to, ze to je proste mrkacka a ze nejaky takohle tvarovany svetla se tam nehodi atd. Nekdo si to holt nenecha vymluvit. Pockam co vznikne, ale zrovna Fabia svetla nejsou tvarovany tak, aby mohly vhodne zapadnout do cumaku Favorita.chico píše:breakthru: pokud chce stavet auto jen dle sebe nechapu proc se tu chvasta se svym projektem? jinak jak to tak ctu tak tu vznika dalsi bastl v rade tak necht se ti zadari
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
nejseš jedinej, kdo si to tady myslí.Beaver píše:Originalita za kazdou cenu... Videl jsem ruzny uz nekolik hruzostrasnosti co udelali lidi Mk.III Supre, napr. cpat tam svetla z Mk.IV (jak dopredu, tak dozadu), uplne srat na to, ze to je proste mrkacka a ze nejaky takohle tvarovany svetla se tam nehodi atd. Nekdo si to holt nenecha vymluvit. Pockam co vznikne, ale zrovna Fabia svetla nejsou tvarovany tak, aby mohly vhodne zapadnout do cumaku Favorita.chico píše:breakthru: pokud chce stavet auto jen dle sebe nechapu proc se tu chvasta se svym projektem? jinak jak to tak ctu tak tu vznika dalsi bastl v rade tak necht se ti zadari

Raději bych na pohled seriový fáčko upravený jinak, než naprosto zbytečně kupou laminátu, montážní pěnou apod., jen aby to prostě vypadalo.Ale co, každej máme jinej vkus, jen mě se tohle prostě nelíbí.Něco na tom je zajmavý,a le spousta věcí se mi prostě nelíbí...
svět dospělých je pro mne záhadou......
bojíš se to říct sám?SPEEDY píše:Panda píše:no to je teda echt sračka

já asi zase budu muset obrátit názor
zdá se, že na naši scénu přichází další totální mrdkostroj

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Nebojím, pouze na to mám stejný názor, takže nechci vkládat duplicitní příspěvek, když Tě můžu citovatPanda píše:bojíš se to říct sám?SPEEDY píše:Panda píše:no to je teda echt sračka![]()
![]()
já asi zase budu muset obrátit názor
zdá se, že na naši scénu přichází další totální mrdkostroj

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Tobě takyMartas píše:tak pěknej new rok...a málo bouraček

Nějaký nový fotos tvého FA? Zajímalo by mě v jakém je to stavu

- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím že světla z fábky na fávo vubec nepasujou,ale každý dve svého gusta...Butcho píše:teď mi tady dají někteří za uši ale to bude normální krypl, přední lampy z fábie to auto absolutně zhnusijou. dej tam lampi z VW jeta z čočkama, mají hodně podobnej tvar jak z Fáva. ale pokud to auto chceš zkurvid tak tam napasti z Fábie
Butcho: prosím tě nemáš fotku tvejch tlumičů,jak máš udělaný ty drážky na větší snížení?Díky
TOMIK__007 píše:Taky si myslím že světla z fábky na fávo vubec nepasujou,ale každý dve svého gusta...Butcho píše:teď mi tady dají někteří za uši ale to bude normální krypl, přední lampy z fábie to auto absolutně zhnusijou. dej tam lampi z VW jeta z čočkama, mají hodně podobnej tvar jak z Fáva. ale pokud to auto chceš zkurvid tak tam napasti z Fábie
Butcho: prosím tě nemáš fotku tvejch tlumičů,jak máš udělaný ty drážky na větší snížení?Díky
Promiň ale takoví věci se neukazují.
FUCK AIRRIDE
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
no tak někdo tady našel pár hnusnejch fotek se světlama kde to je fakt hnus a všichni z toho dělaj že každej jinej to musí mít hnusný...tak takový fakt miluju .....jeden to udělal hnusně se svatlama tak všichni ostatní kdo to bude mít to musí mít taky hnusný..zajímavý názory tady máte
BMW 318 IS coupe
trebas ta felicie to mela remeslne fajn udelane, ten zbytek byl imho jen pro zasmani, ale to nic nemeni na faktu, ze svetla z fobie jsou humus na favu
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám

- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
to neni o názoru, ale o představivosti...ty sětla jsou uplně jinej styl tvar...to nemůže dopadnout dobře...ale uvidíš sámMartas píše:no tak někdo tady našel pár hnusnejch fotek se světlama kde to je fakt hnus a všichni z toho dělaj že každej jinej to musí mít hnusný...tak takový fakt miluju .....jeden to udělal hnusně se svatlama tak všichni ostatní kdo to bude mít to musí mít taky hnusný..zajímavý názory tady máte
VW GOLF III
to martas treba casem dospejes:) taky semchtel davat na rapida svetla z octavie nebo bmw... 

wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
Tak jak říká kolega nade mnou. Tady končí hranice řemeslného umu. Může to prostě dělat kdokoli, jakkoli šikovný a zkušený ale světla z Fábie na fávo nepásnou. Nikdy, nikým udělané, nejde to. Fertig. Možná to je tím, že Favoritů u nás jezdí xy a jsou tak notoricky známe, že jakýkoli velký zásah a kor do masky prostě zákonitě sklidí spíše kritiku než pochvalu 
My opinion...

My opinion...

Nosce te ipsum - know thyself
martas moc si nefandi ze zrovna ty to udelas nejlip- takovych tu bylo a je mno ritis se s tema svetlama do pekne pr...e tak snad ti to dojde driv nez to provedes
me se to facko libi al s tema svetlama maji ostatni pravdu to by si musel cely facko zakulatit a stejne by to nebylo nijak osilnive
ale fandim at se ti dari
ale fandim at se ti dari
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675