Fáboš píše:No podle těkterejch lidí by se to tady mělo rozdělit na téma pro lidi , co maj auto do 50tkč, do 100tkč nad 100tkč a po rodičích, tam by se smazaly rozdíly a tam by se kritika asi brala....
WTF? OMG..
Fáboš píše:Kurva už mě neserte, kdybch seděl celý dny doma a neuměl si ani vyměnit kolo a celý dny bych se šťoural v zadku, tak stejně mám právo na svůj názor...
Fáboš píše:No podle těkterejch lidí by se to tady mělo rozdělit na téma pro lidi , co maj auto do 50tkč, do 100tkč nad 100tkč a po rodičích, tam by se smazaly rozdíly a tam by se kritika asi brala....
WTF? OMG..
Fáboš píše:Kurva už mě neserte, kdybch seděl celý dny doma a neuměl si ani vyměnit kolo a celý dny bych se šťoural v zadku, tak stejně mám právo na svůj názor...
Ten Ti nikdo nebere
očividně jsi nepochopil co jsem chtěl říct
Ne, nepochopil jsem, co tím chtěl básník říci
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
po tomhle topicu chci videt toho nadsence co sem da upravu svyho auta.. myslim, ze takovejch odvaznejch bude malo... nerikam, ze kritizovat ne, ale nadavat mu do demence za to, ze ma jinej vkus je trochu koser.. staci napsat ne ty svetla tam nedavej... a stejne tak rikat nekomu, ze se nema chlubit autem ktery dostal ty vole proc ne od toho to forum je...
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
MComb píše:Mně se na Marťasovi líbí, že jede ve svým pruhu jak si auto naplánoval a nenechá si do toho kecat od kde koho za internetem... Po ulici potkávám vraky který ani nebrzdí a pomalu se rozpadají a tady bude někdo plivat na auto který někdo dělá pro radost a od podlahy....
Jsem zvědavej na výsledek a i když bych auto osobně udělal jinak tak mu fandím, protože je ve stejné skupině lidí kterým koluje v krvi benzín...
Každý by si měl zamést před svým prahem...
no já teda nevím, třeba o brzdách tady ještě řeč nebyla, zatím se tady plácal kit, laminát, světla z fóbie a pak sme ještě zaslechli pár řečí o super výkonným motoru
o přestavbě od podlahy nemůže bejt řeč
Taky sem se tak trosku zamyslel nad tim,ze napsal uprava od podlahy To jsou nejlepsi upravy od podlahy,kdyz se ani nevyndaji skla pri celolaku,no proste se valim pod stolem smichy,ale skoda slov
MComb píše:Mně se na Marťasovi líbí, že jede ve svým pruhu jak si auto naplánoval a nenechá si do toho kecat od kde koho za internetem... Po ulici potkávám vraky který ani nebrzdí a pomalu se rozpadají a tady bude někdo plivat na auto který někdo dělá pro radost a od podlahy....
Jsem zvědavej na výsledek a i když bych auto osobně udělal jinak tak mu fandím, protože je ve stejné skupině lidí kterým koluje v krvi benzín...
Každý by si měl zamést před svým prahem...
no já teda nevím, třeba o brzdách tady ještě řeč nebyla, zatím se tady plácal kit, laminát, světla z fóbie a pak sme ještě zaslechli pár řečí o super výkonným motoru
Taky sem se tak trosku zamyslel nad tim,ze napsal uprava od podlahy To jsou nejlepsi upravy od podlahy,kdyz se ani nevyndaji skla pri celolaku,no proste se valim pod stolem smichy,ale skoda slov
Panda píše:
Ty seš taky dobrej bombarďák
Nejsem ,jen na to mam svuj nazor.Kdyz uz bych neco stavil a pocital s tim,ze to jde do celolaku,tak uz bych aspon vyhazel skla,ale neč,to je lepsi dat provazek pod gumu
jurajko píše:mě by třeba zajímalo kolik dal za ty světla, když pořád píše že nemá prachy na podle mě důležitější věci(podvozek, kola atd...)....
nový jsou tak za 2000 1ks x 2 = 4000 = sport. podvozek
No počky,za 4000kč možná tak nějaký špatný pružiny,ale je fakt,že ja bych taky pořídil něco jinýho.Třeba právě šetřil na ten podvozek. Potom kola....to je prostě základ! ...nebo stárnu?
Mirek999 píše:
Ty seš taky dobrej bombarďák
Nejsem ,jen na to mam svuj nazor.Kdyz uz bych neco stavil a pocital s tim,ze to jde do celolaku,tak uz bych aspon vyhazel skla,ale neč,to je lepsi dat provazek pod gumu
jurajko píše:mě by třeba zajímalo kolik dal za ty světla, když pořád píše že nemá prachy na podle mě důležitější věci(podvozek, kola atd...)....
nový jsou tak za 2000 1ks x 2 = 4000 = sport. podvozek
No počky,za 4000kč možná tak nějaký špatný pružiny,ale je fakt,že ja bych taky pořídil něco jinýho.Třeba právě šetřil na ten podvozek. Potom kola....to je prostě základ! ...nebo stárnu?
tak dá se sehnat v německu něco přes 4000...ale dobrá myslel jsem to spíš pro představu, že stačí 1000 nebo 2000 navíc a mohl mít podvozek... jinak jak píšeš kola + podvozek základ úspěchu
to Marťas: co dělá nárazník? pracuješ na něm nebo už je hotový? Dej sem nějaké info na čem momentálně pracuješ a co všechno ještě plánuješ ať se tady pořád neřeší kdo co komu řekl. Fotky by taky byly good
Ojeje tady se to zvrhlo v další battle ala TF... Ale stejně nechápu proč se hádat. Já mám svůj názor někdo jiný, tak proč mu budu vnucovat ten svůj jako správný? Ten synek si očividně postavil hlavu že auto postaví takto ja bych to udělal uplně jinač. Prostě mám holt staré auto a nejprve než řešit plasty bych trošku poladil podvozek neboť houpačka v každé zatáčce to není nic příjemného. Dále motor bych pospravoval co to jde a nakonec nějaké ty kolesa a spravit kastli... Ale nechme ho pracovat a uvidime co z něj vypadne
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Chaindler píše:nektery auto sotva brzdi a nektery maj zase na sobe narvany svetla co tam nepatri, nevim co je teda horsi, neco co nebrzdi, nebo neco co sviti jak poutova atrakce?
Doufám, že člověka jako seš ty nikdy nepotkám na silnici! Srovnávát světla z brzdama je trochu úlet... Tak si oddělej brzdy a nech origo světla... Můžeš potom brzdit očima... Příjemnou jízdu přeji
Chaindler píše:nektery auto sotva brzdi a nektery maj zase na sobe narvany svetla co tam nepatri, nevim co je teda horsi, neco co nebrzdi, nebo neco co sviti jak poutova atrakce?
Doufám, že člověka jako seš ty nikdy nepotkám na silnici! Srovnávát světla z brzdama je trochu úlet... Tak si oddělej brzdy a nech origo světla... Můžeš potom brzdit očima... Příjemnou jízdu přeji
nevim jestli tobe prijde jako ulet to, ze ty svetla nejsou nijak zbalibrovany a ze cloveka muzou bud docela dobre oslnit a nebo pro zmenu, to auto nebude v noci skoro videt
a propos na mym aute mam vse jak ma byt, brzdy funguji a svetla jsou seriova, spis se boj aby nepotkal nejakej takovej bastl
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
nevim jestli tobe prijde jako ulet to, ze ty svetla nejsou nijak zbalibrovany a ze cloveka muzou bud docela dobre oslnit a nebo pro zmenu, to auto nebude v noci skoro videt
a propos na mym aute mam vse jak ma byt, brzdy funguji a svetla jsou seriova, spis se boj aby nepotkal nejakej takovej bastl
Jasně že ty světla jsou mimo, ale zrovna na brzdách často závisí tvůj život...
MComb píše:Doufám, že člověka jako seš ty nikdy nepotkám na silnici! Srovnávát světla z brzdama je trochu úlet... Tak si oddělej brzdy a nech origo světla... Můžeš potom brzdit očima... Příjemnou jízdu přeji
chtel jsem hlavne rict, ze nebezpecne je jak zahravat si brzdami, tak i s osvetlenim, preci jen, ty brzdy spis ohrozuji dotycne auto, zatimco ta svetla spis ohrozuji ostatni ridice, coz me zajima vic, klidne at si vylitne v zatacce do pole, ale me at v noci nikdo neoslnuje
Chaindler píše:
chtel jsem hlavne rict, ze nebezpecne je jak zahravat si brzdami, tak i s osvetlenim, preci jen, ty brzdy spis ohrozuji dotycne auto, zatimco ta svetla spis ohrozuji ostatni ridice, coz me zajima vic, klidne at si vylitne v zatacce do pole, ale me at v noci nikdo neoslnuje
to Martas: jaké změny proběhnou v interiéru? budou nějaké sportovní sedačky, volant, rám...atd.???
vzdyt si rozumime, jen to byla trosku zhavejsi vymena nazoru
jo mirečku na to že seš moderátor tak seš pěkný pako...je vidět že seš takový do domácí střevo co akorát sedí doma u kompa a kecá...ale jestli ti je tedka líp když tohle píšeš tak to klidně piš dál protože tvoje hemzy mě fakt nedostanou