škoda favorit....první fotky

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

SPEEDY píše:
Fáboš píše:No podle těkterejch lidí by se to tady mělo rozdělit na téma pro lidi , co maj auto do 50tkč, do 100tkč nad 100tkč a po rodičích, tam by se smazaly rozdíly a tam by se kritika asi brala.... :roll:
WTF? OMG..
Fáboš píše:Kurva už mě neserte, kdybch seděl celý dny doma a neuměl si ani vyměnit kolo a celý dny bych se šťoural v zadku, tak stejně mám právo na svůj názor... :evil:
Ten Ti nikdo nebere
očividně jsi nepochopil co jsem chtěl říct :roll:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Fáboš píše:
SPEEDY píše:
Fáboš píše:No podle těkterejch lidí by se to tady mělo rozdělit na téma pro lidi , co maj auto do 50tkč, do 100tkč nad 100tkč a po rodičích, tam by se smazaly rozdíly a tam by se kritika asi brala.... :roll:
WTF? OMG..
Fáboš píše:Kurva už mě neserte, kdybch seděl celý dny doma a neuměl si ani vyměnit kolo a celý dny bych se šťoural v zadku, tak stejně mám právo na svůj názor... :evil:
Ten Ti nikdo nebere
očividně jsi nepochopil co jsem chtěl říct :roll:
Ne, nepochopil jsem, co tím chtěl básník říci
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

po tomhle topicu chci videt toho nadsence co sem da upravu svyho auta.. myslim, ze takovejch odvaznejch bude malo... nerikam, ze kritizovat ne, ale nadavat mu do demence za to, ze ma jinej vkus je trochu koser.. staci napsat ne ty svetla tam nedavej... a stejne tak rikat nekomu, ze se nema chlubit autem ktery dostal ty vole proc ne od toho to forum je...
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Shampooo

Příspěvek od Shampooo »

8) by třeba chtěli trošku ošefovat pravidla v sekcích né ?? soory za OT ...
Renault Clio 1.4 RT 75PS...

Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Panda píše:
MComb píše:Mně se na Marťasovi líbí, že jede ve svým pruhu jak si auto naplánoval a nenechá si do toho kecat od kde koho za internetem... Po ulici potkávám vraky který ani nebrzdí a pomalu se rozpadají a tady bude někdo plivat na auto který někdo dělá pro radost a od podlahy....
Jsem zvědavej na výsledek a i když bych auto osobně udělal jinak tak mu fandím, protože je ve stejné skupině lidí kterým koluje v krvi benzín...
Každý by si měl zamést před svým prahem...
no já teda nevím, třeba o brzdách tady ještě řeč nebyla, zatím se tady plácal kit, laminát, světla z fóbie a pak sme ještě zaslechli pár řečí o super výkonným motoru
o přestavbě od podlahy nemůže bejt řeč
Taky sem se tak trosku zamyslel nad tim,ze napsal uprava od podlahy :smich2: :smich: :smich2: :smich2: To jsou nejlepsi upravy od podlahy,kdyz se ani nevyndaji skla pri celolaku,no proste se valim pod stolem smichy,ale skoda slov :lol:
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

mě by třeba zajímalo kolik dal za ty světla, když pořád píše že nemá prachy na podle mě důležitější věci(podvozek, kola atd...).... :? :x :P

nový jsou tak za 2000 1ks x 2 = 4000 = sport. podvozek
VW GOLF III

Favo RS

Příspěvek od Favo RS »

Mirek999 píše:
Panda píše:
MComb píše:Mně se na Marťasovi líbí, že jede ve svým pruhu jak si auto naplánoval a nenechá si do toho kecat od kde koho za internetem... Po ulici potkávám vraky který ani nebrzdí a pomalu se rozpadají a tady bude někdo plivat na auto který někdo dělá pro radost a od podlahy....
Jsem zvědavej na výsledek a i když bych auto osobně udělal jinak tak mu fandím, protože je ve stejné skupině lidí kterým koluje v krvi benzín...
Každý by si měl zamést před svým prahem...
no já teda nevím, třeba o brzdách tady ještě řeč nebyla, zatím se tady plácal kit, laminát, světla z fóbie a pak sme ještě zaslechli pár řečí o super výkonným motoru
Taky sem se tak trosku zamyslel nad tim,ze napsal uprava od podlahy :smich2: :smich: :smich2: :smich2: To jsou nejlepsi upravy od podlahy,kdyz se ani nevyndaji skla pri celolaku,no proste se valim pod stolem smichy,ale skoda slov :lol:
Ty seš taky dobrej bombarďák :D
Škoda forever

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Favo RS píše:
Mirek999 píše:
Panda píše: no já teda nevím, třeba o brzdách tady ještě řeč nebyla, zatím se tady plácal kit, laminát, světla z fóbie a pak sme ještě zaslechli pár řečí o super výkonným motoru
Nejsem :D ,jen na to mam svuj nazor.Kdyz uz bych neco stavil a pocital s tim,ze to jde do celolaku,tak uz bych aspon vyhazel skla,ale neč,to je lepsi dat provazek pod gumu :lol: :lol:

Favo RS

Příspěvek od Favo RS »

jurajko píše:mě by třeba zajímalo kolik dal za ty světla, když pořád píše že nemá prachy na podle mě důležitější věci(podvozek, kola atd...).... :? :x :P

No počky,za 4000kč možná tak nějaký špatný pružiny,ale je fakt,že ja bych taky pořídil něco jinýho.Třeba právě šetřil na ten podvozek. Potom kola....to je prostě základ! ...nebo stárnu? :lol:
Škoda forever

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Re: škoda favorit....první fotky

Příspěvek od Chosse »

BALI píše:1,2mm u hlavy je dle mojeho názoru docela dost když to chceš používat pro denní provoz :D
Já měl u 135LE o 1,5mm a úplně v poho jsem s tím jezdil denně... 8) Teď už je to jinak...
Není třeba...

Favo RS

Příspěvek od Favo RS »

Mirek999 píše:
Favo RS píše:
Mirek999 píše: Taky sem se tak trosku zamyslel nad tim,ze napsal uprava od podlahy :smich2: :smich: :smich2: :smich2: To jsou nejlepsi upravy od podlahy,kdyz se ani nevyndaji skla pri celolaku,no proste se valim pod stolem smichy,ale skoda slov :lol:
Nejsem :D ,jen na to mam svuj nazor.Kdyz uz bych neco stavil a pocital s tim,ze to jde do celolaku,tak uz bych aspon vyhazel skla,ale neč,to je lepsi dat provazek pod gumu :lol: :lol:
Však ja stebou souhlasím :D
Škoda forever

Martas

Příspěvek od Martas »

světla sem dostal jako grátisovku a původně na jiný auto co sme děláme.jinak mám na dost věcí kamarády...
BMW 318 IS coupe

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

Favo RS píše:
jurajko píše:mě by třeba zajímalo kolik dal za ty světla, když pořád píše že nemá prachy na podle mě důležitější věci(podvozek, kola atd...).... :? :x :P

No počky,za 4000kč možná tak nějaký špatný pružiny,ale je fakt,že ja bych taky pořídil něco jinýho.Třeba právě šetřil na ten podvozek. Potom kola....to je prostě základ! ...nebo stárnu? :lol:
tak dá se sehnat v německu něco přes 4000...ale dobrá myslel jsem to spíš pro představu, že stačí 1000 nebo 2000 navíc a mohl mít podvozek... 8) jinak jak píšeš kola + podvozek základ úspěchu :idea:
VW GOLF III

Sails66

Příspěvek od Sails66 »

to Marťas: co dělá nárazník? pracuješ na něm nebo už je hotový? Dej sem nějaké info na čem momentálně pracuješ a co všechno ještě plánuješ ať se tady pořád neřeší kdo co komu řekl. Fotky by taky byly good 8)

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

jj,chtelo by to novy fotky...
VW Passat Variant 1,8 T

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Ojeje tady se to zvrhlo v další battle ala TF... Ale stejně nechápu proč se hádat. Já mám svůj názor někdo jiný, tak proč mu budu vnucovat ten svůj jako správný? :-) Ten synek si očividně postavil hlavu že auto postaví takto ja bych to udělal uplně jinač. Prostě mám holt staré auto a nejprve než řešit plasty bych trošku poladil podvozek neboť houpačka v každé zatáčce to není nic příjemného. Dále motor bych pospravoval co to jde a nakonec nějaké ty kolesa a spravit kastli... Ale nechme ho pracovat a uvidime co z něj vypadne
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

MComb

Příspěvek od MComb »

Lidi jako Panda nebo Mirek999 si z mého textu vytáhli jen to co se jim hodí.... Podstata byla jinde... :roll: Tady je zbytečný něco psát... :roll:
Naposledy upravil(a) MComb dne 14 led 2008 22:41, celkem upraveno 1 x.

MComb

Příspěvek od MComb »

Chaindler píše:nektery auto sotva brzdi a nektery maj zase na sobe narvany svetla co tam nepatri, nevim co je teda horsi, neco co nebrzdi, nebo neco co sviti jak poutova atrakce?
Doufám, že člověka jako seš ty nikdy nepotkám na silnici! Srovnávát světla z brzdama je trochu úlet... Tak si oddělej brzdy a nech origo světla... Můžeš potom brzdit očima... Příjemnou jízdu přeji 8) :twisted:

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

MComb píše:
Chaindler píše:nektery auto sotva brzdi a nektery maj zase na sobe narvany svetla co tam nepatri, nevim co je teda horsi, neco co nebrzdi, nebo neco co sviti jak poutova atrakce?
Doufám, že člověka jako seš ty nikdy nepotkám na silnici! Srovnávát světla z brzdama je trochu úlet... Tak si oddělej brzdy a nech origo světla... Můžeš potom brzdit očima... Příjemnou jízdu přeji 8) :twisted:
nevim jestli tobe prijde jako ulet to, ze ty svetla nejsou nijak zbalibrovany a ze cloveka muzou bud docela dobre oslnit a nebo pro zmenu, to auto nebude v noci skoro videt

a propos na mym aute mam vse jak ma byt, brzdy funguji a svetla jsou seriova, spis se boj aby nepotkal nejakej takovej bastl 8)
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor

Uvidíme co z toho poskládám :)

MComb

Příspěvek od MComb »

Chaindler píše:
MComb píše:
nevim jestli tobe prijde jako ulet to, ze ty svetla nejsou nijak zbalibrovany a ze cloveka muzou bud docela dobre oslnit a nebo pro zmenu, to auto nebude v noci skoro videt

a propos na mym aute mam vse jak ma byt, brzdy funguji a svetla jsou seriova, spis se boj aby nepotkal nejakej takovej bastl 8)
Jasně že ty světla jsou mimo, ale zrovna na brzdách často závisí tvůj život... :wink:

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

MComb píše:
Chaindler píše:
MComb píše:Doufám, že člověka jako seš ty nikdy nepotkám na silnici! Srovnávát světla z brzdama je trochu úlet... Tak si oddělej brzdy a nech origo světla... Můžeš potom brzdit očima... Příjemnou jízdu přeji 8) :twisted:

Jasně že ty světla jsou mimo, ale zrovna na brzdách často závisí tvůj život... :wink:
chtel jsem hlavne rict, ze nebezpecne je jak zahravat si brzdami, tak i s osvetlenim, preci jen, ty brzdy spis ohrozuji dotycne auto, zatimco ta svetla spis ohrozuji ostatni ridice, coz me zajima vic, klidne at si vylitne v zatacce do pole, ale me at v noci nikdo neoslnuje

MComb

Příspěvek od MComb »

Chaindler píše:
MComb píše:
Chaindler píše: nevim jestli tobe prijde jako ulet to, ze ty svetla nejsou nijak zbalibrovany a ze cloveka muzou bud docela dobre oslnit a nebo pro zmenu, to auto nebude v noci skoro videt

chtel jsem hlavne rict, ze nebezpecne je jak zahravat si brzdami, tak i s osvetlenim, preci jen, ty brzdy spis ohrozuji dotycne auto, zatimco ta svetla spis ohrozuji ostatni ridice, coz me zajima vic, klidne at si vylitne v zatacce do pole, ale me at v noci nikdo neoslnuje
JJ

Sails66

Příspěvek od Sails66 »

zakopejte válečnou sekeru :lol:

to Martas: jaké změny proběhnou v interiéru? budou nějaké sportovní sedačky, volant, rám...atd.???

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

Sails66 píše:zakopejte válečnou sekeru :lol:

to Martas: jaké změny proběhnou v interiéru? budou nějaké sportovní sedačky, volant, rám...atd.???
vzdyt si rozumime, jen to byla trosku zhavejsi vymena nazoru :-)

MComb

Příspěvek od MComb »

Chaindler píše:
Sails66 píše:zakopejte válečnou sekeru :lol:

vzdyt si rozumime, jen to byla trosku zhavejsi vymena nazoru :-)
Tak tak :P :?: :wink:

Martas

Příspěvek od Martas »

tedka new fota nebudou páč se nic nekonná pže se musim učit
BMW 318 IS coupe

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Tak at makaj kamaradi,holt si budou podavat naradi sami a zametes az se naucis :?:

Yaris WRC

Příspěvek od Yaris WRC »

Mirek999 píše:Tak at makaj kamaradi,holt si budou podavat naradi sami a zametes az se naucis :?:
kolko mas rokov debile? ta to bavi stale rypat donho???

Martas

Příspěvek od Martas »

jo mirečku na to že seš moderátor tak seš pěkný pako...je vidět že seš takový do domácí střevo co akorát sedí doma u kompa a kecá...ale jestli ti je tedka líp když tohle píšeš tak to klidně piš dál protože tvoje hemzy mě fakt nedostanou
BMW 318 IS coupe

Voyager

Příspěvek od Voyager »

8)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“