Az si je koupis, dej si je do zadnich svetel, at si i lidi jedouci za tebou trosku uzijou
STROBACE SI DA AUTO AKORAT DEBIL, nepochopil jsem vyznam tyhle veci a kdyz nekdo jede proti me v noci a ma je zapnuty, tak bych mu nejradsi ty svetla roztriskal, cu*akovi
milosh píše:Az si je koupis, dej si je do zadnich svetel, at si i lidi jedouci za tebou trosku uzijou
STROBACE SI DA AUTO AKORAT DEBIL, nepochopil jsem vyznam tyhle veci a kdyz nekdo jede proti me v noci a ma je zapnuty, tak bych mu nejradsi ty svetla roztriskal, cu*akovi
No ,ale to že si tam dá strobáče tak neznamená že s nima musí za jízdy svítit ne? A když má třeba i podsvícení tak to ty strobáče hezky doplňujou, ale zapínat jenom na srazech nebo parkovišti jinak
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Stroboskopy mužou udělat plno parády ( v noci v Mimoni to byl slušnej mazec ) ale za jízdy v běžnym provozu to je !!!
Jinak nemaj cenu ty za 290,- a kolem . Pokud chceš at to troch vypadá tak koukej na ty od 1500,- vejš .
CARTECH Tuning CENTRUM
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
milosh píše:Az si je koupis, dej si je do zadnich svetel, at si i lidi jedouci za tebou trosku uzijou
No tak to teda ...Ja je ve svetlech mam a nikdy by me nenapadlo je zapinat pri jizde...No co na to rict ...Debil je ten co to pousti za jizdy..a ne ten co si je koupi
Hesky jste se kluci rozkecaly ale asi mu to moc neomohlo. Jinak zalezi co mas za strobace kdyz uz chces davat strobace tak to nezpras a udelej to pekne tudiz nevindavej parkovacky nevim co mas za druh auta ale ja jsem to udelal tak ze jsem vyndal svetla a navrtal jsem malou dirku a kulatym pilnikem vybrousil k dokonalosti a mam je u dalkovych svetel a kdyz jses nekde na parkovisti tak v prave pulce mam parkovacky v leve pulce svetel stroboskopy. a pokud se ti nechce vrtat tak je dej do mlhovek.
A jinak stroboskopy jsou velice dobre pri dopravnich nehodach v dnesni dobe si z vystraznejch sveteĺ=vsechny blinkry nikdo nic nedela strobace jsou fajn kor kdyz mate muziku v aute vecer zajedete na parkoviste a mate dost dobrou diskoteku. a ohodne vic potkavam lidi co maj zaple mlhovky pres den nez tech kdo maj zaple stroboskopy
Tak jak to popisuješ že ti to vypadá jsem chtěl původně taky ale asi koupím mlhovky vykopu je a hodím tam strobáče Taky skoro vůbec nepotkávám lidi se zapnutýma stroboskopama..
Kamarád je dával do zadních světel a zkoušel jich více. Všechny do 500kč sou na hovno. Po chvíli vynechávaj a ani to neni moc vidět a tyhle za 1500kč sou konečně normální, blikaj jak maj a hodně
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form