milopet píše:Má to aspoň nějaký účinek ?
Jen doufám,že jsem nevyhodil 13 stovek do luftu pro nic za nic
Hlavní důvod proč jsem ho koupil, že byl za tu cenu celonerez a na Felicii ty vejfuky hnijou.
Zvuk to má dobrej, ale nejlepší na volnoběh, nebo když se rozjíždim s károu - v tahu. Jinak nevim, zvuk tolik neřešim. A přidání výkonu? Asi 0,0000nic.
Mě by zajímal jakej to má zvuk. Není to moc hlasitý? Taky jsem po něm koukal, ale auto používám na ježdění a ne na parádu a tak nechci mít problémy se švestkama. Bral bych ho protože origo výfuk je za 6000,- a to bych se na to mohl. A navíc je pěknej
www.sportovniautodoplnky.cz
Tady je velký výběr výfuku a najdou se tam i za dobre ceny. A ještě k tomu majitel toho obchodu chodi/chodil tady na tuning-forum s nickem DYNOMAX
Laznickj píše:Mě by zajímal jakej to má zvuk. Není to moc hlasitý? Taky jsem po něm koukal, ale auto používám na ježdění a ne na parádu a tak nechci mít problémy se švestkama. Bral bych ho protože origo výfuk je za 6000,- a to bych se na to mohl. A navíc je pěknej
Já sem k tomu dostal takový tlumítko, docela dobrý a řek bych že když to dobře nastavíš, tak je to tišší než origo
Koupil jsem ho jen proto,že mi odešel origo na Toyo.Takže kobyly nesháním.
A origo stojí moc kč.
Koupil jsem ho v PL v Těšíně. Bart auto-tuning
Majitele už z nám a už jsem u něho nakupoval a nikdy nepodvedl.
Jinak tento výfuk má vyjimatelnou vložku,takže se prý dá jezdit potichu nebo když se vyndá ta vložka,tak by měl bručet.
Suzuki Burgman 400 K6
440PS - 2100Nm r.v.2008
1.3 16V 63kW 120Nm Toyota Corolla
1.6D 40kW max.140km/h VW Golf I
1.7 16V ZETEC 92kW/125PS Ford Puma
1.3 No Comment 136 Škoda Rapid
ach jo že já tam na tu stránku vůbec šel Nemít peníze a koukat se na stránky kde maj takovejch věcí co bych potřeboval koupit není dobré Jinak sem zatím psát nemůžu jelikož nemám peníze zatím na autě nic udělat a muziku budu znovu dělat až příští rok takže zatím tam nemám nic až na nový potahy a po posledním srazu prasklej přední nárazník
JouiCZ píše:heh..tak pak nahoď nějake foto..to je jedno..všeobecně házejte sem svoje autka,anebo úlovky svých idolů
no kdyžtak hodím až budou nějaké ze srazu jinak hodím tak za 2 měsíce až to bude snížené, budou tam xenony a doufám už dodělaný lízátko a nabarvené kliky, zrcátka atd.
jasný..jsme na vás všecky zvědav
já udělal zadní plato a teď jen čekám na výplatu abych mohl pokračovat..potahy na zadní sedačky..mno a snad i nějake ty pružiny,ale ty asi nechám na jindy a cosi našetřím raději
JouiCZ píše:aha tak pak řekni jestli to je pravda s tou vložkou
Tak a je to konečně tady, výfuk je už na autě.
S tou vložkou je to pravda.
1. S ní je to dakové decentní,ale jde znát,že už tam něco je pořádného.
2. Bez ......extáze - masakr.
jop.. blinkry pujdou.. a do barvy to pude az to budu mit kompetne hotovy.. ted este nevim ktera to bude.. ale mozna necham cervenou. .a nebo se naseru.. a pude cerna
2 milopet: takze doporucujes jo?
Toyota Corolla RR ... still in progress