dufam ze som tie fotky dal dobre a ze nesu az velmi velke
a jeste neco k podvozku mam tam sportove pruziny HR a planujem kupit aj vzduchove tlmice ....a zadna naprava je rozsirena na akzdej strane o 7 cm a v predu o 3 cm...pneumatiky su vzadu 265/35 R18 a v predu 235/35 R18 este to nemam odskusane ako po rozsirenej naprave a takych pneumatykach ako to bude drzat na ceste ale urcite drzat bude
Kolik na to padlo laminovacích sad? Vypadá to zajímavě a až to bude v laku tak to bude šupa.Jakou barvu na to chceš dát?A ještě jedna otázka.Jak si dosáhl takového rozšíření,máš tam podložky?
nekouřím,nepiju,sprostě nemuvím...ku*va,už mi zase spadlo cigáro do piva.
dawe323 píše:Kolik na to padlo laminovacích sad? Vypadá to zajímavě a až to bude v laku tak to bude šupa.Jakou barvu na to chceš dát?A ještě jedna otázka.Jak si dosáhl takového rozšíření,máš tam podložky?
...no laminatu tam padlo hodne ....diky no davam to do cerne metalizy a tak isto aj elektrony ktore sa uz striekaju su v ciernej
hodim aj obrazek
jj mam tam podlozky ktere su zo silneho materialu ale zase nsu odlhacene...nemam ich sfotene ale je to urobene supr ...cize ani moc nebudu zatazovat loziska a tlmice
Takeshi píše:11.ero
takový pěkný ale to mračení na to bych se vys....
jo nemam nove fotky a zabudol som dodat ze to mracenie tam uz neje
přípravu pod lak ti fakt nezávidim ale vypadá to zajímavě
ps.:ten příšernej dvoupatrovej sekač hlav bych okamžitě sundal
jj ako to musism uznat ze priprava pod lak je dost kruta ale co uz ....no a ten sekac hlav dobrej nazov ....zatim ho tam nechavam az ma prestane bavit tak tam uz nebude
to 11.ero odvaznej projekt
Tak kdyz uz tu jsou ty Mx3 Ládi a jeho pritelkyne, tak bych vam chtel jeste naposled pripomenout jednu, co toho zazila take hodne.. ac na prvni pohled moc nevypada,tak je tam uplne vse jinak...
Bohuzel uz mi nerika pane a odjela brazdit Prazske silnice a okoli,treba ji sem tam zahlidnete. Mel jsem ji moc rad a 4roky s ni byly skvele a naucne. Sbohem me dite...
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
To jsou m věci.. super káry.. celkově 11.Ero.. super.. celkově se auto ubírá tvojím stylem,tak jsem zvědav jak to dopadne.. já zatím svoje plahočení nechávám v zákrytu a utajení,ale celkově se to tak trochu změní(auto se změní)... snad bude mít starletka u lidí úspěch, jelikož je jich tu kurde mááálooo ..
Všem přeji ať to dokončí a ať se jim daří..