JouiCZ píše:To jsou m věci.. super káry.. celkově 11.Ero.. super.. celkově se auto ubírá tvojím stylem,tak jsem zvědav jak to dopadne.. já zatím svoje plahočení nechávám v zákrytu a utajení,ale celkově se to tak trochu změní(auto se změní)... snad bude mít starletka u lidí úspěch, jelikož je jich tu kurde mááálooo ..
Všem přeji ať to dokončí a ať se jim daří..
Breakthru píše:Shelby:je možný, že jsem jí viděl párkrát v Třebíči?.....nebo to možná byla pdoobná červená s těmahle předníma světlama
Mozne to je, jsem z Jihlavy a v Trebici jsem dostkrat byl. Jinac podobnou jsi videt nemohl, pac ty svetla se nikde koupit nedaji, je to moje rucni pracicka
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
Breakthru píše:Shelby:je možný, že jsem jí viděl párkrát v Třebíči?.....nebo to možná byla pdoobná červená s těmahle předníma světlama
Mozne to je, jsem z Jihlavy a v Trebici jsem dostkrat byl. Jinac podobnou jsi videt nemohl, pac ty svetla se nikde koupit nedaji, je to moje rucni pracicka
tak tos byl ty ...často jsme to auto viděl třeba stát na nehradově....mě byla hned povědomá....
Floppy píše:2 11.Ero
Jak se to laminuje, aby to bylo na obou stranách stejný? já sem to nikdy nepochopil nějak
uff tazka otazka pac na tohle som mal jedneho tipka co sa vtom dost vyzna a neviem ako to robi aby to bolo stejne na oboch stranach ale trosku mi to vysvetloval a vravel ze dela 2 stejny kopita jako urobi jednu stranu a pak ji uz len odleje jako skopiruje a prehodi na druhou stranu. ale mozem ti to zistit blizsie ak ces
to bys byl moc hodnej, páč todle mi dost zajímá a furt mi to vrtá hlavou.
Když sem dělal MiniScale tuning (modely 1:24), tak tam sem to brousil vod voka, ale tohle fakt newim
To je foceno někde v Anglii? Že tam vidím ty žlutý SPZtky. Jinak asi hodně práce před tou klobouk dolů Ale mohl si na kufru zahladit i ten zámek a dát jiné lampy. Jinak mě tenhle styl moc nebere Ale hlavně,že se líbí tobě
ale nechápu, jak někdo může takovym stylem upravovalt limusínu....
prave oto tu de ...malo kto sa odvazi tunint lumizinu takymto stylem... a proc nemat limuzinu ktora je rychla sportova a pohodlna? ...rychla este moc neje bo tuning motora som este nerobil ale to bude cohvilku
Takeshi píše:mě se to líbí a dost,hlavně ze zadu,ale kola s límcem by to potřebovalo a bylo by to pak pecka,možná lepší lak s perletí ale to je drobný detail
su to nekvalitne fotky ...v sobotu nafotim z kamosem na poriadnom fotaku tak bude vydno detaili atd pak to sem hodim. a kolesa su docasne pak tam cem dat nake pekne chromovane kola