Tvoje volba můj názor
Styling - Japan & Asia cars(bez hond)
- dawe323
- Kontaktovat uživatele:
JouiCZ píše:jj to co nahodil coupe tak to je ončo.. ono je někdy levnější když nalepíš proužek.. on se ti za rok sice asi zničí ale zase ho odlepíš a dáš nový.. ale když odřeš kolo o obrubník(i to se stává) tak pak nalakovat celé kolo..
Tvoje volba můj názor
Důvod proč chci dávát novej lak
Fáboš:bral bych,ale mám 17"
nekouřím,nepiju,sprostě nemuvím...ku*va,už mi zase spadlo cigáro do piva.
Hehe aha.. mno jo no.. ale tak já jezdm rok a zatím.. tuk tuk.. bez škrábance..dawe323 píše:JouiCZ píše:jj to co nahodil coupe tak to je ončo.. ono je někdy levnější když nalepíš proužek.. on se ti za rok sice asi zničí ale zase ho odlepíš a dáš nový.. ale když odřeš kolo o obrubník(i to se stává) tak pak nalakovat celé kolo..
Tvoje volba můj názor
Důvod proč chci dávát novej lak...Asi tedy nejdříve zkusím ten nalepovací.
ono pokud tě výjde kolo na kilo lakování, tak pak nemá cenu koumat ty proužky
Dotaz asi na zde přítomného pána co mě delal vt 
Jak by vypadaly tyto kola na cerne starlete
http://www.japan.tym.cz/v1/fotogalerie/ ... lica2.html
děkuji

Jak by vypadaly tyto kola na cerne starlete
http://www.japan.tym.cz/v1/fotogalerie/ ... lica2.html
děkuji
- dawe323
- Kontaktovat uživatele:
JouiCZ píše:tak jak si se nakonec rozhodl? Proužky? lak?
Zatim nemám moc čas se kolům věnovat,ale do jara/léta to bude hotové.Nechám udělat ten černý lak,pak zkusím červéné límce jen nalepit,když to bude vypadat v pohodě,tak to nechám,pokud to nebude držet,tak se to nalakuje.
Moje vypadá jako street otloukánekdawe323 píše:Jouicz: něco sem "vytvořil" tak mrkni.
ve stylu JDM
libovka
[color=red/color]
streukánek
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Nahodim. Ale nečekej žádnou leštěnkuJouiCZ píše:aha takt o je mazec.. takže ale máš tendle model zřejmě.. další do grupy
.. nahoď foto ať posoudíme
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Prosimtě.. mě stačí když vidím dalšího nadšence se starletou.. ještě řekni že snad moje auto je leštěnkaStarlet píše:Nahodim. Ale nečekej žádnou leštěnkuJouiCZ píše:aha takt o je mazec.. takže ale máš tendle model zřejmě.. další do grupy
.. nahoď foto ať posoudíme
- dawe323
- Kontaktovat uživatele:
Akce navštěvuji každý rok stejné,tak už mě to trochu omrzelo.Navíc,pokud nebude Mimoň,tak to bude slabota,na tu se těším nejvíce.Chtěl bych zkusit během roku aspoň jeden slalom,to může být sranda.V Milovicích jsou snad každý měsíc,jen si na to udělat čas.
mno pro mě místní srázky.. asi jen takové prťavé.. kde beztak nic nevyhraji
.. ale co.. dělám si to pro radost.. původem jsem chtěl mít auto hotový do TC v kopru,ale vypadá to dost bledě.. tak to nechám asi jako sérii.. holt hračičkování je děs běs
.. teď sháním jeden wofer,ale nikde ho nemohu najít
snad se poštěstí 
Pochvalim sa vam co som si priviezol z nemecka. Uz som sem raz daval Ignisa ale bol modry 5 dverovy polo madar polo japonec
Tento krat tu mam cistokrvneho japonca - Ignis Sport. Je to 1.5 109PS 140Nm 930kg z 0 na 100 to ma 8,9sek. Recaro sedacky vynikajuce. Taktiez sport. podvozok, ladene zvody,vyfuk a 4x kotuce to vsetko origo z fabriky nie nadarmo to bol seriovy zaklad pre JWRC
doviezol som to ako 2,5 rocne najazdene 15 000km, v pohode fajn stav . Len jedna vec ma trapi preco v JPN maju 115PS a do europy sa dovazaju priskrtene na 109
Musim mu nejak tie koniky vratit pokial to neni naprogramovane v RJ. Mozno len katom alebo co...
A teraz foto

A teraz foto

2004 - 2008 Suzuki Ignis 1.3, 2008 - ... Suzuki Ignis 1.5 Sport
- dawe323
- Kontaktovat uživatele:
nrdx: pěkná kárka a i se seriovím výkonem to musí být pěkné poježdění 
jouizc:vypadá zle(myšleno v dobrém).Neměl by si i foto z boku?Vypadá to na brutální snížení.(už nic,koukal sem na foto na TTH a máš to moc pěkný ze všech stran
i interier se povedl)
jouizc:vypadá zle(myšleno v dobrém).Neměl by si i foto z boku?Vypadá to na brutální snížení.(už nic,koukal sem na foto na TTH a máš to moc pěkný ze všech stran
-40/-40 pružiny.. šlo to k zemi jak hrom.. sem mrkal jak malý jarda.. teď to vypadá jak takový angličák pro malé dětidawe323 píše:nrdx: pěkná kárka a i se seriovím výkonem to musí být pěkné poježdění
jouizc:vypadá zle(myšleno v dobrém).Neměl by si i foto z boku?Vypadá to na brutální snížení.(už nic,koukal sem na foto na TTH a máš to moc pěkný ze všech strani interier se povedl)
-
hondzik323f
- Kontaktovat uživatele:
abych netroškařil
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 2344#62344
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 2344#62344