Tak jsem zpet a i s fotkami z upravy Š120

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Termik

Příspěvek od Termik »

Eiffel píše:
Termik píše:
Eiffel píše:no pokud tam bude sada tlačítek a vypínačů, tak si stejně nikdo neškrtne 8)
Bratranec to vyřešil geni(t)álně.. Pod dveře si na 120 dal malej vodotěsnej vypínač kterým vyřadí snad všechnu elektriku :?: (ale nevim přesný řešení)
nemáš jeho SPZ a bydliště? Jen tak náhodou :lol:
Bydliště vim z hlavy, SPZ nevim, ale ani nedam :lol:
BMW...V8...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Termik píše:
Eiffel píše:
Termik píše: Bratranec to vyřešil geni(t)álně.. Pod dveře si na 120 dal malej vodotěsnej vypínač kterým vyřadí snad všechnu elektriku :?: (ale nevim přesný řešení)
nemáš jeho SPZ a bydliště? Jen tak náhodou :lol:
Bydliště vim z hlavy, SPZ nevim, ale ani nedam :lol:
JOKE :lol:
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

tom2racekiller píše:
Brutus píše:
tom2racekiller píše:K čemu se vyklápí dveře nahoru?
K čemu se vyklápí dveře nahoru u většiny vozů Lamborghini? :?
Prohlídni si kastli toho vozu.

Já ji z blízka neviděl, ale prohlížel jsem si kdysi C 111.
Tam je jasný proč.

Rozměr dveří, profily kastle.

Prostě technický řešení bylo výhodnější (s ohledem na ergonomii).
Ale když někdo jen tak pro parádu předělá otvírání, je to něco jinýho.
Já teď ale nemluvim o Mercedesu, ale o Lamorghini... U toho mercedesu by šlo (a jistě by to bylo levnější) udělat klasicky se otvírající dveře, ale budiž, tvůj argument beru. Teď zpátky k Lamorghini - proč oni volí ten systém otevírání dveří? Třeba modely Gallardo a Murcielago jsou tvarově hodně podobný a u každýho se otevíraji dveře jiným stylem. Řekl jsem svoje argumenty, čekám na ty tvoje. :D
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

tom2racekiller

Příspěvek od tom2racekiller »

Brutus píše:Já teď ale nemluvim o Mercedesu, ale o Lamorghini... U toho mercedesu by šlo (a jistě by to bylo levnější) udělat klasicky se otvírající dveře, ale budiž, tvůj argument beru. Teď zpátky k Lamorghini - proč oni volí ten systém otevírání dveří? Třeba modely Gallardo a Murcielago jsou tvarově hodně podobný a u každýho se otevíraji dveře jiným stylem. Řekl jsem svoje argumenty, čekám na ty tvoje. :D
Já jsem si je neprohlížel, takže skutečný důvod neznám.

Vyklápění dveří nahoru má nějaký důvod - buď je nelze klasicky ukotvit do sloupků, nebo jejich rozměr (délka) a hmotnost by působila příliš velkou silou na úchyty a proto se vyklápí nahoru neco nějak šikmo.

Pokud sis to detailněji prohlížel, asi to budeš vědět přesně...???

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

tom2racekiller píše:
Brutus píše:Já teď ale nemluvim o Mercedesu, ale o Lamorghini... U toho mercedesu by šlo (a jistě by to bylo levnější) udělat klasicky se otvírající dveře, ale budiž, tvůj argument beru. Teď zpátky k Lamorghini - proč oni volí ten systém otevírání dveří? Třeba modely Gallardo a Murcielago jsou tvarově hodně podobný a u každýho se otevíraji dveře jiným stylem. Řekl jsem svoje argumenty, čekám na ty tvoje. :D
Já jsem si je neprohlížel, takže skutečný důvod neznám.

Vyklápění dveří nahoru má nějaký důvod - buď je nelze klasicky ukotvit do sloupků, nebo jejich rozměr (délka) a hmotnost by působila příliš velkou silou na úchyty a proto se vyklápí nahoru neco nějak šikmo.

Pokud sis to detailněji prohlížel, asi to budeš vědět přesně...???
Tome, řeknu ti to naprosto přesně. Uchycení dveří by bylo možný u obou modelů Lamborghini úplně stejně, ale přesto je každej model řešenej jiným způsobem. Cheš vědět proč? Je to jenom kvůli efektu - vypadá to dobře a je to taková technická perlička, jinej důvod to prostě nemá. Stejně tak je to u toho rapida, u kterýho náš rozhovor začal - je to taky jenom pro efekt - machrovina. Je jasný, že na STK ani dopraváci z toho radost mít nebudou, to je ale už jiná věc. Z hlediska bezpečnosti je určitě lepší klasický otevírání, ale to je na delší povídání. ;-)
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

tom2racekiller

Brutus píše:Tome, řeknu ti to naprosto přesně. Uchycení dveří by bylo možný u obou modelů Lamborghini úplně stejně, ale přesto je každej model řešenej jiným způsobem. Cheš vědět proč? Je to jenom kvůli efektu - vypadá to dobře a je to taková technická perlička, jinej důvod to prostě nemá. Stejně tak je to u toho rapida, u kterýho náš rozhovor začal - je to taky jenom pro efekt - machrovina. Je jasný, že na STK ani dopraváci z toho radost mít nebudou, to je ale už jiná věc. Z hlediska bezpečnosti je určitě lepší klasický otevírání, ale to je na delší povídání. ;-)
Tak asi jo, zřejmě výrobce chce ukázat, že umí nějaký nestandartní věci.

Samozřejmě si řádně pan zákazník zaplatí :lol:
----
Já to ale u běžných kár nevidím jako nic zvlášť výhodnýho.
Určitě bych nesolil prachy právě za tohle.

*WirusH*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *WirusH* »

A teduz by to zas chtelo nejaky fotky ne? :) Me osobne se to líbí! Ma napad a chces ho realizovat - pustil se do toho - lepsi nez tady tlemet do monitoru a hadat se jestli to ma smysl nebo ne....

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

tom2racekiller píše:Tak asi jo, zřejmě výrobce chce ukázat, že umí nějaký nestandartní věci.

----
Tak sme si ujasnili jak to je. :D Já bych asi z bezpečnostního hlediska (nehledě na finance) hodně váhal, jestli to tam dát, ale Fiestovi se to líbí (a kupodivu nemá na Lambo), tak si to na svý káře udělá taky :?:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

tom2racekiller píše: Tak asi jo, zřejmě výrobce chce ukázat, že umí nějaký nestandartní věci.
nestandartní z čí pohledu :wink:

prostě si to tak zvolili tak to tak dělají.

Má lexus přestat dělat čirý zadní světla jen proto, že to tuning hit? je to nestandardní?
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

tom2racekiller píše:
Brutus píše:Tome, řeknu ti to naprosto přesně. Uchycení dveří by bylo možný u obou modelů Lamborghini úplně stejně, ale přesto je každej model řešenej jiným způsobem. Cheš vědět proč? Je to jenom kvůli efektu - vypadá to dobře a je to taková technická perlička, jinej důvod to prostě nemá. Stejně tak je to u toho rapida, u kterýho náš rozhovor začal - je to taky jenom pro efekt - machrovina. Je jasný, že na STK ani dopraváci z toho radost mít nebudou, to je ale už jiná věc. Z hlediska bezpečnosti je určitě lepší klasický otevírání, ale to je na delší povídání. ;-)
Tak asi jo, zřejmě výrobce chce ukázat, že umí nějaký nestandartní věci.

----
zaparkuj si někdy u hypernohy a uvidíš jak je výhodný mít otvírání nahoru :lol:
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

tom2racekiller

Eiffel píše:zaparkuj si někdy u hypernohy a uvidíš jak je výhodný mít otvírání nahoru :lol:
Parkoval jsem tam jednou.
Pečlivě jsem si nejdřív vybral místo.

A už se tam vyskytovat nemíním.

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

co je zase todle za diskuzi.achjo...
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

tom2racekiller píše:
Eiffel píše:zaparkuj si někdy u hypernohy a uvidíš jak je výhodný mít otvírání nahoru :lol:

jestli si takhle pečlivě vybíráš i kam ho zasuneš tak to musí bejt fakt prča :smich2: :smich:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

tom2racekiller

Jim píše:
tom2racekiller píše:

jestli si takhle pečlivě vybíráš i kam ho zasuneš tak to musí bejt fakt prča :smich2: :smich:
No, někdo je na kvalitu, někdo na kvantitu.... :lol:

Ale to je na jiný téma.

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

Nechtěli by ste místo toho hádání dát nějaký další foto jak probíhají úpravy? Docela by mě zajímalo jak se to vyvíjí.
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Lolek píše:Nechtěli by ste místo toho hádání dát nějaký další foto jak probíhají úpravy? Docela by mě zajímalo jak se to vyvíjí.
mne taky 8)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Lolek píše:Nechtěli by ste místo toho hádání dát nějaký další foto jak probíhají úpravy? Docela by mě zajímalo jak se to vyvíjí.
souhlasim :wink: docela by me zajimao jak http pokracuje...
moooc velký černý letadlo :lol:

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

vsechny by to zajimalo....
Looking for some car....

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

tom2racekiller píše:

tak byb musely mit LSD dvere hlavne ty ostatni blbci, kterejm je jedno jestli ti udela do plechu diru nebo jenom odre plech :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“