Bydliště vim z hlavy, SPZ nevim, ale ani nedamEiffel píše:nemáš jeho SPZ a bydliště? Jen tak náhodouTermik píše:Bratranec to vyřešil geni(t)álně.. Pod dveře si na 120 dal malej vodotěsnej vypínač kterým vyřadí snad všechnu elektrikuEiffel píše:no pokud tam bude sada tlačítek a vypínačů, tak si stejně nikdo neškrtne(ale nevim přesný řešení)
Tak jsem zpet a i s fotkami z upravy Š120
BMW...V8...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JOKETermik píše:Bydliště vim z hlavy, SPZ nevim, ale ani nedamEiffel píše:nemáš jeho SPZ a bydliště? Jen tak náhodouTermik píše: Bratranec to vyřešil geni(t)álně.. Pod dveře si na 120 dal malej vodotěsnej vypínač kterým vyřadí snad všechnu elektriku(ale nevim přesný řešení)
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já teď ale nemluvim o Mercedesu, ale o Lamorghini... U toho mercedesu by šlo (a jistě by to bylo levnější) udělat klasicky se otvírající dveře, ale budiž, tvůj argument beru. Teď zpátky k Lamorghini - proč oni volí ten systém otevírání dveří? Třeba modely Gallardo a Murcielago jsou tvarově hodně podobný a u každýho se otevíraji dveře jiným stylem. Řekl jsem svoje argumenty, čekám na ty tvoje.tom2racekiller píše:Prohlídni si kastli toho vozu.Brutus píše:K čemu se vyklápí dveře nahoru u většiny vozů Lamborghini?tom2racekiller píše:K čemu se vyklápí dveře nahoru?
Já ji z blízka neviděl, ale prohlížel jsem si kdysi C 111.
Tam je jasný proč.
Rozměr dveří, profily kastle.
Prostě technický řešení bylo výhodnější (s ohledem na ergonomii).
Ale když někdo jen tak pro parádu předělá otvírání, je to něco jinýho.
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
-
tom2racekiller
Já jsem si je neprohlížel, takže skutečný důvod neznám.Brutus píše:Já teď ale nemluvim o Mercedesu, ale o Lamorghini... U toho mercedesu by šlo (a jistě by to bylo levnější) udělat klasicky se otvírající dveře, ale budiž, tvůj argument beru. Teď zpátky k Lamorghini - proč oni volí ten systém otevírání dveří? Třeba modely Gallardo a Murcielago jsou tvarově hodně podobný a u každýho se otevíraji dveře jiným stylem. Řekl jsem svoje argumenty, čekám na ty tvoje.
Vyklápění dveří nahoru má nějaký důvod - buď je nelze klasicky ukotvit do sloupků, nebo jejich rozměr (délka) a hmotnost by působila příliš velkou silou na úchyty a proto se vyklápí nahoru neco nějak šikmo.
Pokud sis to detailněji prohlížel, asi to budeš vědět přesně...???
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tome, řeknu ti to naprosto přesně. Uchycení dveří by bylo možný u obou modelů Lamborghini úplně stejně, ale přesto je každej model řešenej jiným způsobem. Cheš vědět proč? Je to jenom kvůli efektu - vypadá to dobře a je to taková technická perlička, jinej důvod to prostě nemá. Stejně tak je to u toho rapida, u kterýho náš rozhovor začal - je to taky jenom pro efekt - machrovina. Je jasný, že na STK ani dopraváci z toho radost mít nebudou, to je ale už jiná věc. Z hlediska bezpečnosti je určitě lepší klasický otevírání, ale to je na delší povídání.tom2racekiller píše:Já jsem si je neprohlížel, takže skutečný důvod neznám.Brutus píše:Já teď ale nemluvim o Mercedesu, ale o Lamorghini... U toho mercedesu by šlo (a jistě by to bylo levnější) udělat klasicky se otvírající dveře, ale budiž, tvůj argument beru. Teď zpátky k Lamorghini - proč oni volí ten systém otevírání dveří? Třeba modely Gallardo a Murcielago jsou tvarově hodně podobný a u každýho se otevíraji dveře jiným stylem. Řekl jsem svoje argumenty, čekám na ty tvoje.
Vyklápění dveří nahoru má nějaký důvod - buď je nelze klasicky ukotvit do sloupků, nebo jejich rozměr (délka) a hmotnost by působila příliš velkou silou na úchyty a proto se vyklápí nahoru neco nějak šikmo.
Pokud sis to detailněji prohlížel, asi to budeš vědět přesně...???
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
-
tom2racekiller
Tak asi jo, zřejmě výrobce chce ukázat, že umí nějaký nestandartní věci.Brutus píše:Tome, řeknu ti to naprosto přesně. Uchycení dveří by bylo možný u obou modelů Lamborghini úplně stejně, ale přesto je každej model řešenej jiným způsobem. Cheš vědět proč? Je to jenom kvůli efektu - vypadá to dobře a je to taková technická perlička, jinej důvod to prostě nemá. Stejně tak je to u toho rapida, u kterýho náš rozhovor začal - je to taky jenom pro efekt - machrovina. Je jasný, že na STK ani dopraváci z toho radost mít nebudou, to je ale už jiná věc. Z hlediska bezpečnosti je určitě lepší klasický otevírání, ale to je na delší povídání.
Samozřejmě si řádně pan zákazník zaplatí
----
Já to ale u běžných kár nevidím jako nic zvlášť výhodnýho.
Určitě bych nesolil prachy právě za tohle.
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak sme si ujasnili jak to je.tom2racekiller píše:Tak asi jo, zřejmě výrobce chce ukázat, že umí nějaký nestandartní věci.
Samozřejmě si řádně pan zákazník zaplatí![]()
----
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
nestandartní z čí pohledutom2racekiller píše: Tak asi jo, zřejmě výrobce chce ukázat, že umí nějaký nestandartní věci.
prostě si to tak zvolili tak to tak dělají.
Má lexus přestat dělat čirý zadní světla jen proto, že to tuning hit? je to nestandardní?
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zaparkuj si někdy u hypernohy a uvidíš jak je výhodný mít otvírání nahorutom2racekiller píše:Tak asi jo, zřejmě výrobce chce ukázat, že umí nějaký nestandartní věci.Brutus píše:Tome, řeknu ti to naprosto přesně. Uchycení dveří by bylo možný u obou modelů Lamborghini úplně stejně, ale přesto je každej model řešenej jiným způsobem. Cheš vědět proč? Je to jenom kvůli efektu - vypadá to dobře a je to taková technická perlička, jinej důvod to prostě nemá. Stejně tak je to u toho rapida, u kterýho náš rozhovor začal - je to taky jenom pro efekt - machrovina. Je jasný, že na STK ani dopraváci z toho radost mít nebudou, to je ale už jiná věc. Z hlediska bezpečnosti je určitě lepší klasický otevírání, ale to je na delší povídání.
Samozřejmě si řádně pan zákazník zaplatí![]()
----
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
-
tom2racekiller
-
tom2racekiller
No, někdo je na kvalitu, někdo na kvantitu....Jim píše:jestli si takhle pečlivě vybíráš i kam ho zasuneš tak to musí bejt fakt prčatom2racekiller píše:Parkoval jsem tam jednou.Eiffel píše:zaparkuj si někdy u hypernohy a uvidíš jak je výhodný mít otvírání nahoru
Pečlivě jsem si nejdřív vybral místo.
A už se tam vyskytovat nemíním.![]()
Ale to je na jiný téma.
mne takyLolek píše:Nechtěli by ste místo toho hádání dát nějaký další foto jak probíhají úpravy? Docela by mě zajímalo jak se to vyvíjí.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak byb musely mit LSD dvere hlavne ty ostatni blbci, kterejm je jedno jestli ti udela do plechu diru nebo jenom odre plechtom2racekiller píše:Parkoval jsem tam jednou.Eiffel píše:zaparkuj si někdy u hypernohy a uvidíš jak je výhodný mít otvírání nahoru
Pečlivě jsem si nejdřív vybral místo.
A už se tam vyskytovat nemíním.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.