jj škoda těch děr v kapotě...toitoi píše:no pár věcí se mně na tom líbí ale jako celek vůbecamogh píše:jo tohle sem taky dneska objevil, to je prisernyyy
Upravy fabií - pohled zpět
Re: Upravy fabií - pohled zpět
jo ten interiér byl celkem pěknejamogh píše:no par veci, me se libi pretazeni kapoty ale tema pruduchama v kapote to naprosto dodelal a pak se zda je zajimave udelanej mozna interier ale ten sem nevidel
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
bomba kolesa, v sobotu sem ji omrkaval, jinak naraznik je ze svancovo modre fabky ktera uz tu je, prahy axon
Touran BMM
asi na tažný...hnus
FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
ale nebejt ty diry tak je to zase jenom axon, no nevim co je lip 
ale ze si nikdo nevsimnete tech svetel, to je opravdu originalitka

Touran BMM
to ani nevim mozna jo mozna ne
ale to by nebylo tim cim jsou originalni, divejte se pozorne
nebo ty uz si je nekde videl?

nebo ty uz si je nekde videl?
Touran BMM
no na první pohled jsem myslel že to jsou ty jak máš ty, ale pak jsem se díval jak jsem si fotil tvou fabku v letňanech, a jsou trochu jiný, nevím v čem, takhle z tohodle pohledu bych řekl že mají nějakej bílej proužek pod těma čočkama ale může to bejt odlesk, tak já nevím, co je na nich tak jiný?toitoi píše:co s něma? jsou v nich xenony?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no maj jinej blinkr a vnitrni cocku
)
jsou to vlastne ty chromovy, ale rozebrany a vnitrek zalakovanej do cerna s tim ze nechal vnitrni cocku vice v chromu nez mam ja a naopak blinkr je cernej uplne (coz nechapu jak pak blika)
ale jinak good napad, me se prave nelibi ze ta vnitrni cocka je mensi nez vnejsi a tenhle napad to vyrovnava

jsou to vlastne ty chromovy, ale rozebrany a vnitrek zalakovanej do cerna s tim ze nechal vnitrni cocku vice v chromu nez mam ja a naopak blinkr je cernej uplne (coz nechapu jak pak blika)
ale jinak good napad, me se prave nelibi ze ta vnitrni cocka je mensi nez vnejsi a tenhle napad to vyrovnava

Touran BMM
originalita je fajn, ale kdyz to vypada blbe je to imho fuk, takze normalni axon by v tomhle pripade urco mnohem lepsiamogh píše:ale nebejt ty diry tak je to zase jenom axon, no nevim co je lip
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám

novej narazník

OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
ty jo strašný hnusy se vyrábej na ty fábky:-((((
tak by to dopadlo stejně jak když se do toho vložil pan axonamogh píše:kez by se do toho vlozil pan rieger trebas co
?? jako myslis ze by to pak meli vsichni?? pokud by to nebyl extremnejsi kousek jako od axonu tak je mi to jednotoitoi píše:tak by to dopadlo stejně jak když se do toho vložil pan axonamogh píše:kez by se do toho vlozil pan rieger trebas co
Touran BMM
takhle to myslím no, měl by to každej, a byly by u nás tři typy fóbií - axon, rieger, japonskej hnus a pak vlastně ti co se snaží přijít s něčím origo - ty, ptica, svanca....amogh píše:?? jako myslis ze by to pak meli vsichni?? pokud by to nebyl extremnejsi kousek jako od axonu tak je mi to jednotoitoi píše:tak by to dopadlo stejně jak když se do toho vložil pan axonamogh píše:kez by se do toho vlozil pan rieger trebas co
na tom zlutym axonu bych tu diru videl, jako velice praktickou vec...
ne jen pro tazne oko, ale hlavne pro mezichladic jako je to tady na Schlumpfove nazazniku
http://forum.skodahome.cz/index.php?act ... &id=188286
a final verze
http://forum.skodahome.cz/index.php?act ... &id=189482
ne jen pro tazne oko, ale hlavne pro mezichladic jako je to tady na Schlumpfove nazazniku
http://forum.skodahome.cz/index.php?act ... &id=188286
a final verze
http://forum.skodahome.cz/index.php?act ... &id=189482
PODPIS PODPIS PoDpIs