nektere reakce tady na foru a predevsim pred chvili na autotuningu me donutili udelat takovej pohle do historie fabii
takze pojdme (bohuzel nemam vsechny foto)
ale jedna z prvnich upravenych bila stribrna slovenska fabka, narazniky od slovenske firmy pozdeji prodavane jako DaM a u nas v cechach pouzite nariklad na teto fabce, jedna se u vubec jednu z prvnich upravenych fabek
to byla da se rict prvni fabka z origo paketem, ale pak nasledoval wasabi prvni fabka taky z origo paketem, ale ze zasadnejsimi zmenami, vc klempiriny a interieru
Ptica zajel do lamino servisu, trosku si hral na calounika a konecne vznikla dalsi zajimava, cista fabie na kterou se dalo od dob wasabiho a nemcu koukat
zacinaji se obevovat prvni kopie axonu, jako prvni snad byla fabka ktera mela dokonce i stejnou barvu, a napis axon na okne akorat na 16´´ kolech a bez snizeni (foto bohuzel nemam)
na podzim na autoshow vyjizdi ceska zelena fabka s axon naraznikama
nekym nenavidena nekym uznavana
v kazdym pripade ji nelze uprit perfekt zpracovani, super barvu, pekna kola, perfektni brzdy, vydarenou predni kapotu (i kdyz ne prvni) a vzhledem k tomu ze ptica se rozhodl auto rozebrat, axon fabka stale neni predelana, wasabi jiz na srazi jezdi minimalne tak prebiraa zezlo nejobdivovanejsi fabky
no ja osobne se uz strasne moc tesim az vyjede nekdo s necim novym
sa fabkou ktera krom perfektniho zpracovani bude mit i novy neotrely napady, ktera treba bdue mit nakej novej paket (napriklad zase od D.Blahy) nebo bude mit kldine seriove narazniky ale bude naprosto peckove zpracovana z hlediska laku, uprav povrchu a dotazeni detailu
no a malem bych zapomnel na olinovu fabku (zakladatele fabia clubu), prochazejici upravam uz peknou radku led a ktera loni konecne dostala na zakazku delane plasty od Lamina. nova kola, letos novy interier a treba se dockame i podvozku
a jestl ise nemylim tak jeste drive takto, a byla to i prvni fabka s FaF naraznikem (kterej nemam rad ) kterej pak simik zacal kopirovat a prodavat vsude mozne
Přílohy
mosnov-09082003-009.jpg (68.23 KiB) Zobrazeno 1941 x
a zapoměl jsi na nej fabii kombi, tu svou
jinak pro mně je no1 z hatchbacků momentálně ta zelená, páč nemá ty škaredý m3 prahy, líbí se mně nejvíc z těch ostatních lak, i kola
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no tak tohle tema mi nedalo neskouknout a fakt pekna prace !
ikdyz taky nejsem zastancem "skudek" tak nektere jsou kusy ! samo ze zahranicni axon se mi nej libi a pak ta zabakova...
btw:ta oranzova (posledni) byla loni stribrna.
jeste jsem nekde zahlidla (i kamos ma) naraznik predni s prostredni dirou vetsi nez ty krajni...
toitoi píše:a zapoměl jsi na nej fabii kombi, tu svou
jinak pro mně je no1 z hatchbacků momentálně ta zelená, páč nemá ty škaredý m3 prahy, líbí se mně nejvíc z těch ostatních lak, i kola