Chudy píše:to Rko je mého kamaráda a není ještě vůbec hotové... Snažil se to jen dát dokupy na náš domácí straz... Interiér je tak z třetiny, zatím žádná hudba a zadek se bude ještě dodělávat... Teda spíš zadek zespodu...
Tak to erko je fakt luxus ... nevíš jestli s tím kámoš jede do mimoně???
A podle mě by se to ez nějaký extrémní aparatury oběšlo
Chudy píše:to Rko je mého kamaráda a není ještě vůbec hotové... Snažil se to jen dát dokupy na náš domácí straz... Interiér je tak z třetiny, zatím žádná hudba a zadek se bude ještě dodělávat... Teda spíš zadek zespodu...
Tak to erko je fakt luxus ... nevíš jestli s tím kámoš jede do mimoně???
A podle mě by se to ez nějaký extrémní aparatury oběšlo
Zitra se ho zeptam, ale myslim si, ze s tim do Mimone nepojede... Kluci Mimon moc nemusi...
Pinky píše:docala by mě zajímalo jak ted vypadá modrá š130 se světlama ze stila,asi se ještě na ní pracuje když nejela ani na domácí sraz...
Tak 130tka co myslíš je na druhém konci republiky. Bývalý majitel (můj dobrý kamarád) z Pb se z mnoha důvodů jí rozhodl prodat a za pár dní byla za velice nízkou cenu pryč... Jak dopadne netuším a je mi toho prodeje trošku líto...
Pinky píše:docala by mě zajímalo jak ted vypadá modrá š130 se světlama ze stila,asi se ještě na ní pracuje když nejela ani na domácí sraz...
Tak 130tka co myslíš je na druhém konci republiky. Bývalý majitel (můj dobrý kamarád) z Pb se z mnoha důvodů jí rozhodl prodat a za pár dní byla za velice nízkou cenu pryč... Jak dopadne netuším a je mi toho prodeje trošku líto...
to je škoda,měl si jí nechat aspon kvuli tý práci co stim musela bejt,než to pak za pár korun prodávat....
Pinky píše:hmm...škoda ale jsem na její novou podobu zvědavej
A H.O.T. ještě fuguje?
H.O.T. funguje, akorát se už nedělají taková "extrémní" auta jako dříve... Teda dělají, ale jen pro ostatní a holt jsme všichni dospěli do stádia decentního tuningu a preferuje se použitelnost auta
Ti mladší ještě ne, viz. zelené Rko