sub13: tak stačí, když ti to nějakej elektrikář zapojí a pak si s tim , můžeš dělt, co chceš (třeba si vyrobíš z kousku plastu něco, do čeho dáš ty diody a překreješ plexi)
výroba zadních světel - LED
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Honza: http://rosi.design.sweb.cz 
sub13: tak stačí, když ti to nějakej elektrikář zapojí a pak si s tim , můžeš dělt, co chceš (třeba si vyrobíš z kousku plastu něco, do čeho dáš ty diody a překreješ plexi)
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
No to já furt doufám, že se ti blbečci ve vládě spamatujou a dají tuningu trochu volnostsub13 píše:ja vim, ale na tom mojem aute budou ty svetla takovou malou teckou, technicak mi budou moc sebrat za 40jinejch veci, kdyz budou chtit... Zalezi jesrli narazim na debila nebo ne
. No a na ty technicky od 2006 to bude asi problem, ale doufam, ze se naka klicka najde
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Šigy píše:No to já furt doufám, že se ti blbečci ve vládě spamatujou a dají tuningu trochu volnostsub13 píše:ja vim, ale na tom mojem aute budou ty svetla takovou malou teckou, technicak mi budou moc sebrat za 40jinejch veci, kdyz budou chtit... Zalezi jesrli narazim na debila nebo ne
. No a na ty technicky od 2006 to bude asi problem, ale doufam, ze se naka klicka najde
Kde to žiješ?
Zajímavý je, že to de i u těch "stupidních američanů", ale naše zem se řítí na hřbetě splašenýho kozla do horoucích pekel...
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
po přečtení viewtopic.php?t=17182 rosi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Seat Toledo 1.9. TDi 81,5 Kw MAGNUS
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jenže to je jedinej problém s nim... Nevim co s tim dělá, ale jinak je uplně bezproblémovejHONZA_013 píše:po přečtení viewtopic.php?t=17182 rosi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
víš co .... nebudu to riskovat nemám náladu se pak s někym dohadovat a uhánět ho!
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
Tak normálně vona to žádná firma nechce dělat ty světla! hmhm hm to vypadá že sou všichni líní a zadní nárazník taky nikdo nechce hrůza!
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kam si psal? Do freak designu? Tak to se nejni čemu divitŠigy píše:Já jsem jim napsal a oni napsali, že jo, jaký typ světel atd. a když jsem jim odepsal, tak se už neozvaliHONZA_013 píše:Tak normálně vona to žádná firma nechce dělat ty světla! hmhm hm to vypadá že sou všichni líní a zadní nárazník taky nikdo nechce hrůza!![]()
Honza: Moje nabídka stále platí...
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
-
Návštěvník
Jo do Freak designu a asi se odpovědi nedočkám a teď ani nevím, jestli bych něco chtěl, když to tak Jardovi předražili, náhodou by to udělali mě a bylo by to v zadekBrutus píše:Kam si psal? Do freak designu? Tak to se nejni čemu divitŠigy píše:Já jsem jim napsal a oni napsali, že jo, jaký typ světel atd. a když jsem jim odepsal, tak se už neozvaliHONZA_013 píše:Tak normálně vona to žádná firma nechce dělat ty světla! hmhm hm to vypadá že sou všichni líní a zadní nárazník taky nikdo nechce hrůza!![]()
Honza: Moje nabídka stále platí...
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
co si člověk sám neudělá to nemá!
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Postup už sem popisoval několik stran z5escaper píše:podle toho jaky ty kryty chceš, stači si udělat kopyto a na něho "natáhnout" nahřáty plexisklo. Potom to zchladit ořezat a je to, záleži na tom, jak moc členity bys to chtěl mít atd.....
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz