zadní světla favorit
zadní světla favorit
netušíte jak se bránit proti žloutnutí světel. Mam ty bílý a pomalu začínají měnit odstín. Což se mi vůbec nelíbí.
Ještě se mi líbí tyhle ( http://www.aukro.cz/show_item.php?item=116983030 ), ale bojím se že udělají to samé. A hlavně jsem je nikde jako komplet světla neviděl, jen jako kryty.
Nemáte někdo nějaké zkušenosti popř. kde kdyžtak sehnat ty z black, silver lina nebo solitera...mam to jako poslední variantu.
Ještě se mi líbí tyhle ( http://www.aukro.cz/show_item.php?item=116983030 ), ale bojím se že udělají to samé. A hlavně jsem je nikde jako komplet světla neviděl, jen jako kryty.
Nemáte někdo nějaké zkušenosti popř. kde kdyžtak sehnat ty z black, silver lina nebo solitera...mam to jako poslední variantu.
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
Jak dlouho Ti vydržely než začaly žloutnout? Ty červenobílý sem kupoval na podzim jako komplet u OBautodíly, ale byly na ho*no slepený a ještě tam byly místama mezery jako kráva, takže to byl nejspíš jenom ten kryt na origo plastu. Na auto sem je dával ale až v březnu a zatim je to OK.
Škoda Favorit 135 LS - minulost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost

Re: zadní světla favorit
já je mam na autě rok a dva měsíce...
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
na srazech je maj levněji než na aukru... jsem se na ně díval v Týnci za 650
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
jasan...díkBALI píše:na srazech je maj levněji než na aukru... jsem se na ně díval v Týnci za 650
ale jde mi spíš o to, jestli taky nezežloutnou
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
PaJaS píše:Když ještě nějakej ten pátek počkáš, tak já potom poreferuju
tuhle sezonu to už asi nebudu komlikovat, ale na tu příští bych to už asi začal nějak řešit. Takže vydržim.
je zajímavý že boční blinkry to nedělaj. Tak proč to nemůžou udělat ze stajnýho matroše
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
ještě mě napadlo stříknout to třeba bezbarvym lakem, co by to udělalo
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
myslim ze by to neuskodilo. premyslel sem nad tim a chtel sem to sem napsat. zkus to a pak se uvidiP@wel píše:ještě mě napadlo stříknout to třeba bezbarvym lakem, co by to udělalo
BA3 21044 ESPEX line 1.7i, r.v.1996
BA3 21061 БлацкЯцк 1.7i, r.v.1984
BA3 21061 БлацкЯцк 1.7i, r.v.1984
já mam ale tyhle
a líbí se mi...ale pokud budou žloutnout, tak bych byl pro tu červeno bílou variantu.
Nebo pokud napadá někoho něco jináho, tak šup sem s návrhem
a líbí se mi...ale pokud budou žloutnout, tak bych byl pro tu červeno bílou variantu.
Nebo pokud napadá někoho něco jináho, tak šup sem s návrhem
- Přílohy
-
- IMG_3640_2.jpg (50.84 KiB) Zobrazeno 1808 x
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
ještě mlhovky do červena... pokud začnou žlukout,tak stříkni modrým sprejem
btw:jak jede Fá na těch kolech? jakej máš motor?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
na srazy mam ty vnitřní díly nastříkaný normální modrou barvou.BALI píše:ještě mlhovky do červena... pokud začnou žlukout,tak stříkni modrým sprejem
Favo nejede špatně...a už vůbec na nynějši silniční podmínky

jinak motor: vačka 260/280, snížený hlavy, leštěný sání, K&N filtr,...takový ty normální úpravy na fačkovym motoru
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
o kolik se ti zvedla spotřeba? ničej se hodně čepy a blbosti okolo? co na to policie? jak se s tim parkuje 
vnitřní díly bych nechyl taky čirý

vnitřní díly bych nechyl taky čirý
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
tak nějak do modra už ty světala byly, ale přijde mi že strašně zanikaj. Ta bílá mi přijde že je podstatně lěpší.
Jinak spotřebu po městě mam průměrnou tak 10
, ale když se jede někam dál, tak těch 8 klidně i míň.
Parkování žádnej šlagr, kroutit volantem na místě je za trest. A vyjetý koleje a prostě nerovnosti na silnici taky nic moc...bere mi to volant z ruky
A ložiska a čepy odchchází trochu rychleji, ale tak hrozný to taky není
Ještě ses ptal co policajti...spíš se jim nelíbily sponky na kapotě(už nejsou), pruh na okně a folie. Stavěli mě dvakrát a na kola neříkali nic
Jinak spotřebu po městě mam průměrnou tak 10

Parkování žádnej šlagr, kroutit volantem na místě je za trest. A vyjetý koleje a prostě nerovnosti na silnici taky nic moc...bere mi to volant z ruky
A ložiska a čepy odchchází trochu rychleji, ale tak hrozný to taky není
Ještě ses ptal co policajti...spíš se jim nelíbily sponky na kapotě(už nejsou), pruh na okně a folie. Stavěli mě dvakrát a na kola neříkali nic
- Přílohy
-
- 124-2447_IMG.jpg (55.31 KiB) Zobrazeno 1796 x
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
na pruh na okno a fólie se dají sehnat atesty...
10l +- mi to žere na seriovech kolech
celý modrý světla by ale nybyly špatný... to zkus dát do VT sekce,ať ti někdo udělá VT

celý modrý světla by ale nybyly špatný... to zkus dát do VT sekce,ať ti někdo udělá VT
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
na oknech atesty mam...takže tam nebyl problém. A na přdnim okně nesmí být nic co není průhledný...tak tam už problém byl
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
budeš se divit,ale na ten pruh se dává taky atest... jedna reklamka mi to nabízela,že to má atest a kdyby měli cajti kecy,tak mám napsat služební číslo a oni to vyříděj... akorát jsem jí nebral,protože s mojí vejškou hovno vidim ...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
mě se ten zadek nelíbí vubec ... za co svedáš kufr a SPZ je divně umístěná a neosvěrlená...
ted jsem jel v 5 lidech a plný kufr a měl jsem spotřebu 6,4 .. kdybych jel ve dvou a nejel přez tatry tak tech 5,5L by šlo jak nic..
ale město nevím pač mi nejde počítadlo
ted jsem jel v 5 lidech a plný kufr a měl jsem spotřebu 6,4 .. kdybych jel ve dvou a nejel přez tatry tak tech 5,5L by šlo jak nic..
Š Favorit (Fanda94) a JAWA 21 sport (Pinďa77)
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
já nevim,proč mi favorit tolik žere...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Taky mam zadeklovaný 5tý dveře a jde to zvednout úplně bez problému, třebas jenom za tu hranu dveří nad tim deklemxer píše:mě se ten zadek nelíbí vubec ... za co svedáš kufr a SPZ je divně umístěná a neosvěrlená...

Jo a neříkejte mi, že ten nárazník je kulatej, to vim taky

Škoda Favorit 135 LS - minulost

nemáš ecotronica?BALI píše:já nevim,proč mi favorit tolik žere...

- Mr.Stilisimo
trošku jsi mě nasral ale co s Teboumaysner píše:tak abys necekal na vt a ja se aspon chvilu nenudil sem ti ty svetla udelal ve tmavsi a svetlejsi verzi. je to narychlo takze jen pro predstavu![]()
snad ti to nebude vadit

tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
ty vnitřní bílý se taky prodáva! tahle kombinace je to,o čem jsem celou dobu mluvilP@wel píše:trošku jsi mě nasral ale co s Teboumaysner píše:tak abys necekal na vt a ja se aspon chvilu nenudil sem ti ty svetla udelal ve tmavsi a svetlejsi verzi. je to narychlo takze jen pro predstavu![]()
snad ti to nebude vadit... ta světlejší verze nevypadá zle. Dík . Akorát jak se ještě zbavit tý červený mlhovky
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ty vnitřní bílý jsem nikdy nikde neobjevil...BALI píše:ty vnitřní bílý se taky prodáva! tahle kombinace je to,o čem jsem celou dobu mluvilP@wel píše:trošku jsi mě nasral ale co s Teboumaysner píše:tak abys necekal na vt a ja se aspon chvilu nenudil sem ti ty svetla udelal ve tmavsi a svetlejsi verzi. je to narychlo takze jen pro predstavu![]()
snad ti to nebude vadit... ta světlejší verze nevypadá zle. Dík . Akorát jak se ještě zbavit tý červený mlhovky
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
Nevím jak vám ale mě se ty bílí lampi vůbec nelíbí, proto si zadní lampi budu dělat sám.
FUCK AIRRIDE
já joP@wel píše:ty vnitřní bílý jsem nikdy nikde neobjevil...BALI píše:ty vnitřní bílý se taky prodáva! tahle kombinace je to,o čem jsem celou dobu mluvilP@wel píše: trošku jsi mě nasral ale co s Tebou... ta světlejší verze nevypadá zle. Dík . Akorát jak se ještě zbavit tý červený mlhovky

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI