a povíš mi kde?BALI píše:já joP@wel píše:ty vnitřní bílý jsem nikdy nikde neobjevil...BALI píše:ty vnitřní bílý se taky prodáva! tahle kombinace je to,o čem jsem celou dobu mluvil
zadní světla favorit
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede
tuningclubliberec
furt se jede
Re: zadní světla favorit
Mi se ty bílé taky nelíbíButcho píše:Nevím jak vám ale mě se ty bílí lampi vůbec nelíbí, proto si zadní lampi budu dělat sám.
Jinak zadní bych si chtěl taky udělat, nějaké číré a LED světla
nepovimP@wel píše:a povíš mi kde?BALI píše:já joP@wel píše: ty vnitřní bílý jsem nikdy nikde neobjevil...
to Stingr:ty led světla by šly teoreticky udělat... při použití jumbo diod... napiš tady jirkovikongovi a ten ti poradí
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Vím že šly, a taky si je chcu udělat sám, v elektrice se trochu vyznám a zkutit to snad taky dokážu, ale jumbo tam rozhodně cpát nebudu!!BALI píše:nepovimP@wel píše:a povíš mi kde?BALI píše:já jouž si to nepamatuju
ale bylo to jako celek ty krajní i vnitřní myslim za 1500.-
to Stingr:ty led světla by šly teoreticky udělat... při použití jumbo diod... napiš tady jirkovikongovi a ten ti poradí
Chtěl bych něco na tenhle způsob
- Přílohy
-
- 1128005888343_ALTEZZA_CIVIC92_REDCLEAR_LED.jpg (77.1 KiB) Zobrazeno 2383 x
tak potom napiš,jak jsi dopadl...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ty ale nejsou bílý, ale průhledný. To je něco jinýho a dělá to myslim elisBALI píše:nepovimP@wel píše:a povíš mi kde?BALI píše:já jouž si to nepamatuju
ale bylo to jako celek ty krajní i vnitřní myslim za 1500.-
tuningclubliberec
furt se jede
tuningclubliberec
furt se jede
a nevíš kde sehnat ty z black lina?Stingr píše:Mi se ty bílé taky nelíbíButcho píše:Nevím jak vám ale mě se ty bílí lampi vůbec nelíbí, proto si zadní lampi budu dělat sám.Líbí se mi z BlackLine a origo trochu přitmavené, třeba jak to mám já
Jinak zadní bych si chtěl taky udělat, nějaké číré a LED světla
tuningclubliberec
furt se jede
tuningclubliberec
furt se jede
vrakoviště
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
a někde jinde než tam? nikde na netu jsem je neobjevil
tuningclubliberec
furt se jede
tuningclubliberec
furt se jede
pak už jen škoda autosalon nebo srazy
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
jj napíšu ale to si ještě počkášBALI píše:tak potom napiš,jak jsi dopadl...
jen už nevím kde sehnat ty reflektorky na ty ledky
Ty z BlackLine buď na vrakáči, nebo v mototechně nebo koukat až někdo bude prodávat jinak tady maj něco http://www.spoilercentrum.cz/shop/skoda/favorit/
ty čirý kryty se prodávaj,ne?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
www.ellri.cz
tam se proklikej k favoritu a zadním světlům. Jsou tam komplet světla nebo jen kryt a ten kryt i když nevypadá, tak je průhlednej
tam se proklikej k favoritu a zadním světlům. Jsou tam komplet světla nebo jen kryt a ten kryt i když nevypadá, tak je průhlednej
tuningclubliberec
furt se jede
tuningclubliberec
furt se jede
hodim to sem: jak vám chodí zadní stěrač? mě stírá jen když držím tu páčku a jak ji pustím tak tam zkončí ani nedojede tam kam má do konce
Š Favorit (Fanda94) a JAWA 21 sport (Pinďa77)
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
mě dojede do konce... ale stejně půjde pryč a ani ho nepoužívámxer píše:hodim to sem: jak vám chodí zadní stěrač? mě stírá jen když držím tu páčku a jak ji pustím tak tam zkončí ani nedojede tam kam má do konce
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Mi taky dojede až o cíleBALI píše:mě dojede do konce... ale stejně půjde pryč a ani ho nepoužívámxer píše:hodim to sem: jak vám chodí zadní stěrač? mě stírá jen když držím tu páčku a jak ji pustím tak tam zkončí ani nedojede tam kam má do konce
tak na to kuknu pač mě to sere, a když se dívám do zrcátka abych ho zaparkoval tak se nedívám dopředu a jednou na to dojeduStingr píše:Mi taky dojede až o cíleBALI píše:mě dojede do konce... ale stejně půjde pryč a ani ho nepoužívámxer píše:hodim to sem: jak vám chodí zadní stěrač? mě stírá jen když držím tu páčku a jak ji pustím tak tam zkončí ani nedojede tam kam má do konceDělalo mi to co tobě, měl sem přerušenej drát v té gumové průchodce mezi kastlí a pátýma dveřma (teda myslím že to bylo tím
) Jinak za zadní stěrač sem rád a pryč ho rozhodně dávat nebudu.
a pryč bych ho nedal, není nad to ráno sednout a otřít rosu z oken bez obíhání auta a mít čisté okno
já ho tam nemam. Na ty dráty mam napojenej odskok na pátý dveře.
A ani ho nějak extra nepotřebuju s tim co najezdim
tuningclubliberec
furt se jede
tuningclubliberec
furt se jede
to mám v plánuP@wel píše:já ho tam nemam. Na ty dráty mam napojenej odskok na pátý dveře.
já ho občas použiju,ale čumim do zrcátka jak jezdí anedávám pozor... hl. proto jde pryč
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Dobrej důvodBALI píše:to mám v plánuP@wel píše:já ho tam nemam. Na ty dráty mam napojenej odskok na pátý dveře.
já ho občas použiju,ale čumim do zrcátka jak jezdí anedávám pozor... hl. proto jde pryč
Ten odskok je dobrej nápad ale ja teď budu dávat plasty z feliny takže i otvírání pátých dveří takže by mi to bylo na nic
naco odskok ..dyt ma fanouš otvírání vedle sedačky....
jo a draty dou do víka kufru ke stěračum a odskok je potřeba dole ne?
jo a draty dou do víka kufru ke stěračum a odskok je potřeba dole ne?
dráty se natahaj a já teda vedle sedačky otvírání nemám
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
taktéž otevírání vedle sedačky nemám, jinak bych tam ten odskok nedával...
tuningclubliberec
furt se jede
tuningclubliberec
furt se jede
Já mám taky jedno z posledních fáček a otvírání u řidiče nemám. A ty kontakty dole u plata byly u staších fáček myslím, ty novější to mají protáhlé přes střechu.PaJaS píše:Tak budeš mít jednoho z posledních favoritů, tam se ta páčka montovala.xer píše:tak to budu mít nějaký limitid edišn
Btw. nechcete někdo moje zadní lampy včetně chrom. žárovek do blinkrů
Ty žárovky bych možná bral