Tam je ovládání jen přes elektriku? Pěkně na pytel... I když nové Oktávky mají tuším podobný systém a určitě nebudou samy. Hmm, doufám, že se mi o tomto systému podaří zjistit toho víc. Díky!FD_Ondra píše:Nové Clio (teda né Clio C bohuželMosťa píše:FD_Ondra: Pořád jsi mi ještě neřekl, co to bylo za auto, kterému při nárazu odešla baterka a byli jste v něm díky tomu uvěznění. Moc rád bych to věděl.), normoš když máš zamčeno a zatahneš za vnitřní kliku, udělá to cvak a jseš venku... jenže bez štávy e eeee... a jseš v zadek ... Měl jsem to štěstí že mi strom sešrotoval předek v místě kde je baterka...
a kliky mi byly na nic zvenčí i zevnitř...
Zavařene kliky
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Má omluva Oktávce, má to "pojištěno" lankem na všech dveřích. Teď jsem to zkoušel 

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
TUNING CLUB VSETÍN
Lze pouze souhlasit.Mosťa píše: Kliky mají na autě svůj smysl i při záchraně života a radši otevřu auto pomocí kliky, než abych se dostával do auta skrz rozbité okno, díky kterému můžu ještě víc zranit lidi uvnitř.
I kdyby měli zachránit jenom jeden život, svůj smysl mají. Názor profesionálního hasiče, který o vyprošťovacích pracech něco ví!
**
Pokud děláš profesionálního hasiče, máš dost příležitostí si uvědomovat různá nebezpečí.
**
Na těchto diskusích je však více těch, kteří o rizicích neuvažují.
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
No taky jsem si to myslel, že to půjde otevřít, páč tam jsou k zámkům ty posraný táhla co mi pořád rachtaj ve deřích, ale nevim z jakýho důvodu to nešlo odemknout špuntem u okýnka...Mosťa píše:Tam je ovládání jen přes elektriku? Pěkně na pytel... I když nové Oktávky mají tuším podobný systém a určitě nebudou samy. Hmm, doufám, že se mi o tomto systému podaří zjistit toho víc. Díky!

Prostě až když jsme to pár dní potom napíchli na jinou baterku, tak to zabzučelo a šlo to otevřít... Když mě s nisanem, co jsem měl předtím vytlačili na strom tak se odemknul, ale tam jsem to koupil bokem do dveří, takže byl pojízdnej... Cliátko letělo 20 metrů od stromu vzduchem, takže z něj byla hromádka plechu...

Takže ať se mi pak někdo nediví, že jsem u dalšího Clia vyndal celej ten systém kolem zámků kterej mě zklamal... I tak na Clio nedám dopustit, páč mi zachránilo krk...

Nikomu jsem nechtěl vnucovat to, že je správný jedině auto s klikama nebo bez nich, jako to tu někteří s oblibou dělají... žejo tom2racekiller?

Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" 
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

Neberu tě tvojí zkušenost.FD_Ondra píše: Takže ať se mi pak někdo nediví, že jsem u dalšího Clia vyndal celej ten systém kolem zámků kterej mě zklamal... I tak na Clio nedám dopustit, páč mi zachránilo krk...![]()
Nikomu jsem nechtěl vnucovat to, že je správný jedině auto s klikama nebo bez nich, jako to tu někteří s oblibou dělají... žejo tom2racekiller?Prostě jsem si něco zažil a mě už nikdo nepřesvědčí, že je jedno míň bezpečný nebo ne... Příště radši budu držet hubu, než se hádat s někým, kdo nebere to, že má někdo jinej názor a musí z něj mermomocí dělat absolutního debila, kterej ničemu nerozumí, nikdy se mu nic nestalo, a tak...
Podle mě je to špatný, když výrobce udělá nějakej šunt, kde je vazba na elektriku a pak kvůli tomu neotevřeš.
Mám rád jednoduchý a funkční věci a naopak nemám rád ptákoviny, který jsou potencionální zdroj problémů.
**
Jen příklad:
V poslední době někteří výrobci zavedli "módu" dávat blinkry integrovaný do předních světlometů, ale umístí je dovniř, blíž k podélné ose vozidla.
Proč asi? Logicky by ukazatel směru měl být umístěn co nejvíc ke kraji.
A právě tak se mi nelíbí přístroje umístěné někam na střed palubky.
**
No a za to otvírání u Clia, co popisuješ, by měl nějaký konstruktér asi rychle vypadnout od válu.
Takže to neber, že tě nějak haním. (pravda, jsem trochu prudič...

no u nas v sklade vozime cement+vozik je naftak+nedajboze sa tam nastartuje Avia = taka znizena viditelnost, ze alebo nevidis nic lebo vsade je dym, alebo preto lebo si sa nim uz udusilPJ píše:OndrejGTi: ale jen pokud si s vysokozdvižným vozíkem jezdil soutěže nebo s nim jezdil za špatné viditelnosti

a neboj, aj na preteky raz dojde, este ho musim trosku poladit

ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
To by se ti ani nepovedlo*tom2racekiller* píše:Neberu tě tvojí zkušenost.
V poslední době někteří výrobci zavedli "módu" dávat blinkry integrovaný do předních světlometů, ale umístí je dovniř, blíž k podélné ose vozidla. Proč asi? Logicky by ukazatel směru měl být umístěn co nejvíc ke kraji.
A právě tak se mi nelíbí přístroje umístěné někam na střed palubky.
No a za to otvírání u Clia, co popisuješ, by měl nějaký konstruktér asi rychle vypadnout od válu.
(pravda, jsem trochu prudič...)

Tak s tímhle s tebou kupodivu souhlasím...

Prosaď za rozumný peníze do běžných tříd aut head-up-display a budou tě oslavovat

Mohla to bejt chyba jen mýho auta... Ale při pohledu zevnitř to bylo dosti působivé

Nekecej, fakt?

- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Ať žijou barvičky...
Uděláme fórum veselejší né? 

-
- velky_muftu
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle není názor amatéra,tohle je názor vymaštěnýho magora kterýmu bych přál aby bylo tvoje to děcko který tam totálně v šoku sedět v dětský autosedačce(pokud by jsi ho v ní vůbec vozil)hystericky brečet,bude tak děsně moc vědět jak si má otevřít dveře a jediný co bude moc je koukat na okolo pobíhající lidi(pokud to tam vůbec nějaký budou)který nebudou vědět jak ho dostat ven protože rodiče ležej s rozsekanejma hlavama na palubce a tak je musí vytáhnout první jelikož zadní dveře nemají kliky!V žádným případě bych ale nepřál tomu dítěti být tvým dítětem...Bob píše:ale toho člověka nemusíš tahat oknem ale i malí děcko ví že si ti dveře otevře zevnitř a pokut nejdou otevřít tak je přece jedno jestli maj kliku nebo né?????? nazor amatéra!!!!!!!

✠Luftwaffle✠
Re: Zavařene kliky
vy ste vazne.... ja bych do toho sel a tuing ? no styling to je jiste
ale ja to beru jako ciste prakticou vec, kdyz mas totiz umele klicky s umelejma prolisama tak kdejakyho kokota napadne ot rozlamat a ze ti potom vybere karu...
takze zastavam heslo kde nic neni ani smrt nebere....
ale ja to beru jako ciste prakticou vec, kdyz mas totiz umele klicky s umelejma prolisama tak kdejakyho kokota napadne ot rozlamat a ze ti potom vybere karu...
takze zastavam heslo kde nic neni ani smrt nebere....
nissan sunny N14 1,6 16V/66kW GA16DS
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kdyz auto dostane dakovou ranu nebo pujde pres strechu, ze posatka bude v bezvedomi, tak to auto bude natolik zdemolovany ze i kdyby kliky melo tak ty dvere nepujdou otevrit, a mozna se ti jeste vystkli okna, ale kazdopadne nasnasim zavareny liky
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
a co tam dat jen atrapy kdyz pojedes na technickouFever.pitch píše:PaJaS píše: Mam teď totiž brouka v hlavě jestli tam ty kliky vrátit nebo se na to vyprdnout

ja o tom taky uvazuju a na nejaky zkurveny kecy o bezpecnsoti seru kor na arci tunery pro ktery je to tuzning, vickrat vykradeny auto mit nehodlam a tak vsecky zamky, kliky pric a vsude magnety, nerozbitne folie mozna plexi, sem hodne choulostivej clovek na svuj majetek a nehodlam ze sebe pred zkurvencema vyfetovanejma delat furt saska
nissan sunny N14 1,6 16V/66kW GA16DS
-
- Kontaktovat uživatele:
nevim co je divnýho na zavařenejch zadních dveřích..
kua vždyt Alfa Romeo 156 je má zavařený už z fabriky....
a co se týče bezpečnosti,tak je to pořád bezpečnější než kupé..
když to tady tak pročítám,tak abych měl pomalu strach,že mi na stk nakážou udělat si vzádu dveře
když to tady tak pročítám,tak abych měl pomalu strach,že mi na stk nakážou udělat si vzádu dveře

Renault Clio Sport
www.cliosport.cz
www.cliosport.cz
podle nekterych by jsi ty dvere mel zacit delat.alt píše:nevim co je divnýho na zavařenejch zadních dveřích..
Uz jsem tady naspsal sve
alfa ma vzadu na dverich kliku v tom cernym sloupku...alt píše:nevim co je divnýho na zavařenejch zadních dveřích..
Looking for some car....
ajoo maš recht!!!BooM píše:alfa ma vzadu na dverich kliku v tom cernym sloupku...alt píše:nevim co je divnýho na zavařenejch zadních dveřích..
když se na to člověk nesoustředí ani by to nepoznal:)
ale na názoru to nic nemění!!
Renault Clio Sport
www.cliosport.cz
www.cliosport.cz
A já mám jinej dotaz. Předchozí majitel zavařil kliku u spolujezdce hodil tam odskok, prostě vše. Jenže já tam chci audi kliku, jde to dát zase do původního stavu nebo budu muset pořizovat nový dveře?
pokud predchozi majitel zvolil standartni postup zavareni klik,tak by nemel byt problem navareny plech odstranit a kapsa na kliku by mela byt zachovana,ale pokud zvolil nejaky nestandartni,tak by se s tim muselo mnohem vic vyhrat.Udelat jde vsechnoMedour píše:A já mám jinej dotaz. Předchozí majitel zavařil kliku u spolujezdce hodil tam odskok, prostě vše. Jenže já tam chci audi kliku, jde to dát zase do původního stavu nebo budu muset pořizovat nový dveře?

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mylsim ze lidi na kontrlach nejsou tak blby aby nenasli kliku dverialt píše:ajoo maš recht!!!BooM píše:alfa ma vzadu na dverich kliku v tom cernym sloupku...alt píše:nevim co je divnýho na zavařenejch zadních dveřích..
když se na to člověk nesoustředí ani by to nepoznal:)
ale na názoru to nic nemění!!

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.