Fazeey píše:s tou fuseklí spal Bulda u hlavy tak uvidíme esi to je pravdaYANEK píše:Fazeey píše: já ne.. a jiný boty nepoznamale řek bych že to byl Bordel
FAZI HO MĚL NA FUSEKLI
Foto Kemp Dolni Chabry
Moderátor: Hasis
to nemá ani zkoušet, vždyť jsem se tvářil jako že jenom projíždímTrhyy píše:Bába za nim vlála, pak se hold musela pustitSmiegel píše:Jo no jo,vždyť jsi to vyprávěl!!!Ghost82 píše: To musíš vědět jak na to.![]()
Nezastavovat![]()
Sraz byl ale gut jenom docela zima.
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Tak já taky přispěju se svojí troškou do mlýna
http://www.tuningclubliberec.com/
já neměla svoje PC a net mi pustili až teď
http://www.tuningclubliberec.com/
já neměla svoje PC a net mi pustili až teď
Takže předem díky moc všem, co dorazili... počasí na sobotu nám krásně vyšlo 

jinak.. jak už tu ostatní psali.. ti co přijeli později (ne s kolonou) platit opravdu nemuseli... majitel nám vyšel vstříc
he... a já ti to už uvěřilatojebordel píše:Eva: Kuba se jmenuje, ze?
tojebordel: ne, to je Rosta.
Eva: ale ne, Kuba
tojebordel: je to Rosta
Eva: fakt? ty si delas ze me srandu
tojebordel:je to Rosta..
Eva:ja myslela ze se jmenuje Jakub... hihi
Eva: "ROSŤO".. a Jord se na ni otocil , a ja zachvat smichu..
už jsme se domluvili, není třebatojebordel píše:ja s Yankem a neplatil
ted vim, ze Evicka u me ma kilco
Evi:dostanes ho na BBTP
jinak.. jak už tu ostatní psali.. ti co přijeli později (ne s kolonou) platit opravdu nemuseli... majitel nám vyšel vstříc
Problém bylv tom, že já jsem měl jenom asi 60 Kč v drobnejch a to beze srandy....nemoh jsem spoléhat, že mi to vystačí....navíc když na srázek, tak autem....no tak snad příště za lepších časů....Laconi píše:Hmm, já tam přijel busem a za celej večer sem platil všehovšudy 40 Kč za dvě piva takže myslim že ve financích by problém nebyl...F.N.T (Jergi) píše:No pěkný, škoda že mi finance nedovolili se dostavit
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Vtipnýmilosh píše:Jergi, uz sis nasel brigadu nebo stale cekas ze ti budou litry samy padat do penezenky?
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
No když musíš jet autem tak to jo to pak joF.N.T (Jergi) píše:Problém bylv tom, že já jsem měl jenom asi 60 Kč v drobnejch a to beze srandy....nemoh jsem spoléhat, že mi to vystačí....navíc když na srázek, tak autem....no tak snad příště za lepších časů....Laconi píše:Hmm, já tam přijel busem a za celej večer sem platil všehovšudy 40 Kč za dvě piva takže myslim že ve financích by problém nebyl...F.N.T (Jergi) píše:No pěkný, škoda že mi finance nedovolili se dostavit
Nejde jenom o auto, já prostě nepujdu na žádnou akci s 60 korunama a doufat, že nebudu muset něco platit, to by mě fakt nebavilo, ale tady hold nikdo nepochopí že existujou i lidi bez peněz, který si nechtěji nikde pujčovat a někoho jinýho zatěžovat, už se o tom nebudu bavit, prostě jsem nemoch přijet a konec....mě to nesere, že se nikam nedostanu, už si začínám zvykatLaconi píše:No když musíš jet autem tak to jo to pak joF.N.T (Jergi) píše:Problém bylv tom, že já jsem měl jenom asi 60 Kč v drobnejch a to beze srandy....nemoh jsem spoléhat, že mi to vystačí....navíc když na srázek, tak autem....no tak snad příště za lepších časů....Laconi píše: Hmm, já tam přijel busem a za celej večer sem platil všehovšudy 40 Kč za dvě piva takže myslim že ve financích by problém nebyl...
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fester píše:fotky supr,jen sem měl chvíly dojem,že sou to fotky z Erotica 2005 a né Autoshow 2005
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
[schild=5 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]I'm Lama >>> Mike Mad=LAMA[/schild]
mel jsem v hlave jeste dovolenou a myslel jsem ze je to az 8.
Kill me or i will shot down the rabbit.

mel jsem v hlave jeste dovolenou a myslel jsem ze je to az 8.
Kill me or i will shot down the rabbit.

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Re: Foto Kemp Dolni Chabry
LIDI...nechcete si to zopakovat? Bylo to super!!!!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
Re: Foto Kemp Dolni Chabry
ja bych to bral bylo to good
-