Fazeey píše:s tou fuseklí spal Bulda u hlavy tak uvidíme esi to je pravdaYANEK píše:Fazeey píše: já ne.. a jiný boty nepoznamale řek bych že to byl Bordel
FAZI HO MĚL NA FUSEKLI

Moderátor: Hasis
to nemá ani zkoušet, vždyť jsem se tvářil jako že jenom projíždímTrhyy píše:Bába za nim vlála, pak se hold musela pustitSmiegel píše:Jo no jo,vždyť jsi to vyprávěl!!!Ghost82 píše: To musíš vědět jak na to.![]()
Nezastavovat![]()
he... a já ti to už uvěřilatojebordel píše:Eva: Kuba se jmenuje, ze?
tojebordel: ne, to je Rosta.
Eva: ale ne, Kuba
tojebordel: je to Rosta
Eva: fakt? ty si delas ze me srandu
tojebordel:je to Rosta..
Eva:ja myslela ze se jmenuje Jakub... hihi
Eva: "ROSŤO".. a Jord se na ni otocil , a ja zachvat smichu..
už jsme se domluvili, není třebatojebordel píše:ja s Yankem a neplatil
ted vim, ze Evicka u me ma kilco
Evi:dostanes ho na BBTP
Problém bylv tom, že já jsem měl jenom asi 60 Kč v drobnejch a to beze srandy....nemoh jsem spoléhat, že mi to vystačí....navíc když na srázek, tak autem....no tak snad příště za lepších časů....Laconi píše:Hmm, já tam přijel busem a za celej večer sem platil všehovšudy 40 Kč za dvě piva takže myslim že ve financích by problém nebyl...F.N.T (Jergi) píše:No pěkný, škoda že mi finance nedovolili se dostavit
Vtipnýmilosh píše:Jergi, uz sis nasel brigadu nebo stale cekas ze ti budou litry samy padat do penezenky?
No když musíš jet autem tak to jo to pak joF.N.T (Jergi) píše:Problém bylv tom, že já jsem měl jenom asi 60 Kč v drobnejch a to beze srandy....nemoh jsem spoléhat, že mi to vystačí....navíc když na srázek, tak autem....no tak snad příště za lepších časů....Laconi píše:Hmm, já tam přijel busem a za celej večer sem platil všehovšudy 40 Kč za dvě piva takže myslim že ve financích by problém nebyl...F.N.T (Jergi) píše:No pěkný, škoda že mi finance nedovolili se dostavit
Nejde jenom o auto, já prostě nepujdu na žádnou akci s 60 korunama a doufat, že nebudu muset něco platit, to by mě fakt nebavilo, ale tady hold nikdo nepochopí že existujou i lidi bez peněz, který si nechtěji nikde pujčovat a někoho jinýho zatěžovat, už se o tom nebudu bavit, prostě jsem nemoch přijet a konec....mě to nesere, že se nikam nedostanu, už si začínám zvykatLaconi píše:No když musíš jet autem tak to jo to pak joF.N.T (Jergi) píše:Problém bylv tom, že já jsem měl jenom asi 60 Kč v drobnejch a to beze srandy....nemoh jsem spoléhat, že mi to vystačí....navíc když na srázek, tak autem....no tak snad příště za lepších časů....Laconi píše: Hmm, já tam přijel busem a za celej večer sem platil všehovšudy 40 Kč za dvě piva takže myslim že ve financích by problém nebyl...
fester píše:fotky supr,jen sem měl chvíly dojem,že sou to fotky z Erotica 2005 a né Autoshow 2005