Maco píše:No ked das zvody,tak mas nieco na viac,ale nerataj ze Ti to da 1 sek na sprinte
Me to prida dost si myslim... Mam komplet upravenou hlavu a na sprintu zadnej zazrak... Tema svodama + pruchozim tlumicem (namisto seriovyho) to pojede tak jak ma doufam...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
2 Leon 4x4: Ku*a chlape, když jsem stál u tvého auta, podíval se na zadní obutí, zhodnotil tak dvojnásobnou šířku proti tomu, co mám na autě já, pak se podíval pod otevřenou kapotu na motor a s třesoucí se rukou ten kus poctivé japonské práce točil na kameru, po zádech se mi valil nejeden proud potu při pomyšlení, co to s tím autem musí dělat. Ve sprintech jsem to poznal... Naprostý tobě i tvé pravé noze, co dokáže tu brutální hračku udržet na cestě. Neboj se pokračovat!
Díky za uznání
Trošku tě poinformuji .... ty gumy nejsou dost široké (chce to 315ky) a po haubnou je taky kus britské (garret) americké (BoostLogic svody, downpipe) a české (fajfka + kageki-racing).
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Maco píše:No ked das zvody,tak mas nieco na viac,ale nerataj ze Ti to da 1 sek na sprinte
Me to prida dost si myslim... Mam komplet upravenou hlavu a na sprintu zadnej zazrak... Tema svodama + pruchozim tlumicem (namisto seriovyho) to pojede tak jak ma doufam...
Radši nemysli a zajímalo by mě kolik má kilo saxo když ty říkáš že tvoje paprika má 6,9s
Komár 1981 píše:jo a ze blba korza muze dostat na prdeeel od stary skodovky.... vid? kdes videl vysledky????
Ale vo to mi vůbec nešlo.... Ty škodule co to vyhrály byly fakt dobrý a daly na prdel i některejm dvoulitrům... jen mě naštvalo, že kvůli blbý organizaci jsem stratil cca vteřinu a že to nešlo ani opakovat... Ale i přes tyto nepříjemnosti jsem byl nejlepší Cors... ty výsledky máš na www.mimonskevalky.cz
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Radši nemysli a zajímalo by mě kolik má kilo saxo když ty říkáš že tvoje paprika má 6,9s
Ehm kdo jsi lamicko ze podle casu na 400m z Mimone (kde byly samy seky a "podvody" - se rikaaaa) hodnotis 0-100... A vubec me nesere ze me podle vysledku z jedne ostre jizdy dalo Saxo... Me se cas 15,2s libi a Saxum to jede...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ