Zemi píše:
Me to prida dost si myslim... Mam komplet upravenou hlavu a na sprintu zadnej zazrak... Tema svodama + pruchozim tlumicem (namisto seriovyho) to pojede tak jak ma doufam...
Radši nemysli a zajímalo by mě kolik má kilo saxo když ty říkáš že tvoje paprika má 6,9s
Ehm kdo jsi lamicko ze podle casu na 400m z Mimone (kde byly samy seky a "podvody" - se rikaaaa) hodnotis 0-100... A vubec me nesere ze me podle vysledku z jedne ostre jizdy dalo Saxo... Me se cas 15,2s libi a Saxum to jede...
Já vim že mi to jede oslíku. A měl si dát se mnou sprint když se ti zdálo že tam sou podvody
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Zemi píše:Nebudu ti kazit radost z JASNEHO vitezstvi. Kdybych si bejval prdnul tak jsem na ctvrtym miste...
kdybych si prd já, tak sem třetí
Hele ale jede nám to skoro stejně. Myslim že dát víc jízd tak jednou vyhraju já, pak zase ty........
Hm asi jo... Co me deli od radosti jsou ty svody... Sice mi to jede jako CRX VTEC, ale asi je to malo... Moc zajimavy ze auto s 150PS/900kg (H-vtec) jede "stejne" jako 120PS/935kg...
Zemi píše:Nebudu ti kazit radost z JASNEHO vitezstvi. Kdybych si bejval prdnul tak jsem na ctvrtym miste...
kdybych si prd já, tak sem třetí
Hele ale jede nám to skoro stejně. Myslim že dát víc jízd tak jednou vyhraju já, pak zase ty........
Hm asi jo... Co me deli od radosti jsou ty svody... Sice mi to jede jako CRX VTEC, ale asi je to malo... Moc zajimavy ze auto s 150PS/900kg (H-vtec) jede "stejne" jako 120PS/935kg...
NTI píše:Zemi: No rekl bych ze dost zalezi taky na kroutaku a na zprevodovani ... cim min stupnu radis tim mensi prodlevy ve vykonu na tech 400m
Jak CRX tak Saxo (krom Martina ktery ma na 400m 4ku vytocenou na 7100 ) maj trojku... tzn. u CRXky 155na omezovaci a u Saxa 145... Saxo ma o neco kratsi kvalty...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Maco píše:Zemi,ale ides na to spatne,treba ist na brzdu a tam Ti ukaze,kedy mas radi,teda kde je najvacsi krutak,ak ides do omezovaca,tak ver ze stracas
Radim tesne pred omezovacem...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Maco píše:Zemi,ale ides na to spatne,treba ist na brzdu a tam Ti ukaze,kedy mas radi,teda kde je najvacsi krutak,ak ides do omezovaca,tak ver ze stracas
Ja mam treba max vykon pri 6250 ot/min a pak jde vykon pekne dolu ... redline mam 6700ot/min takze za maximem ten motor uz jen zbytecne tocis a ztracis
Radim tesne pred omezovacem...
Brzda Ti ukaze,kde mas najvacsi vykon a tam treba radit,zbytok su len dohady