Mimon - dojmy, pojmy, fotky videa :)

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Kua jediny co si na srazu vyfotim jsou vysledky a sem furt nekdo cpe nejake priblble auta... :(
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

tunerka-celica
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tunerka-celica »

YANEK píše:
tunerka-celica píše:
YANEK píše::evil: kua já se z tý kolony a toho vašeho suchýho :lol: bramboráku málem posral ještě že černuc je skoro při cestě tak sem hodil malou neplánovanou zastávku cestou domu pežot 405 bílej před mělníkem na boudě ale stáli kolem a vypadali ok :twisted: jinak příjezdový tankodrom radši nemluvim a vkus těch mamrdů u vjezdu už vůbec ne :evil:
To máš za tu závist na moje papu :lol:
:lol: na to megamastítko :lol: mě to sere z principu že tam, fakt stály strašný káry vorezlý a seriový :twisted:
Ti dam megamastítko...Aspoň jsem měla o zábavu postaráno :lol:

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

barbucha píše:
leon4x4 píše:
capo píše:Přesně tak, taky jsem nějak nepobral Barbuchůch pozdní příjezd??? Čekal jsem ho na sprintech mezi elitou....
Barbucha díky dost agresivní geometrii a vyjetým kolejím zaznamenal defekt pneu. Pak se vracel do práglu pro jiné obutí a takonec stál hodinu ve frontě. Toť vše.
A to mi ještě po první jízdě praskla nějaká hadice od turba, takže jsem přišel o půl výkonu a se sprintama byl konec. Fakt jsem měl dnes povedenej den, když uvážím že jsem dal skoro 3tisíce za benzín :roll: Takže snad až Hradec.... :?:
Já jsem jedinou měřenou a započtenou jízdu posral - dával jsem trojku na potřetí a díky neukázněnosti diváků kvůli kterým měl sandy o průsery postaráno nesplnil slib o druhé měřené opravné jízdě. škoda. porazil jsem pak v jedné z rozjížděk ty co dopadli na 4,5,6 místě..... a o tom že ti co byli na prvních třech místech přijeli v 13:15 což bylo asi 1,5hodiny po konci registrace ani nemluvím :(

Suma sumárum:
1) Neumím jezdit, což mne mrzí asi nejvíc
2) Sandy nesplnil slib
3) Sandy porušil předem daná pravidla čímž mne a další poškodil
4) Lidi jsou hovada
5) Nakonec mi prolítla svíčka vejfukem a neměl jsem sebou přímou náhradu a na to co jsem sebou měl to moc nejelo, takže domů jsem jel na 5válců

Zavěr? Posral jsem to já, posralo se auto, jsem z toho smutnej a hned tak to ze mne nespadne. Nejsem naštvanej, je mi to líto, jsem z toho všeho kolem ladění a závodění unavený a neskutečně smutný. Už to takhle dál nejde, auto dám dohromady a prodám. Někomu to bude dělat radost, já se tím jen trápím a nevěnuju se firmě, rodině a nakonec to stejně nestojí za to. Koupím si raději nové auto se kterým sice nic nevyhraju, ale budu s ním jezdit každý den a budu se moc věnovat práci, rodině a když už na nějaký sraz pojedu tak s ledovým klidem, páč tam pojedu pro zábavu a ne pro to že bych chtěl snad vyhrát. Opravdu jsem moc smutný.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

PEPE...

Příspěvek od PEPE... »

TROY píše:OMG pepe nesnaž se dělat umělecký foto,ale fot to normálně 8)
,,umelecky foto,,... :smich2: nee hele me se takhle ty fotky libili vic...a navic ,,klasicky foto,, si ma vetsina....ja se ohejbal jako jeden z mala 8) :pyramida:
Naposledy upravil(a) PEPE... dne 07 kvě 2005 22:41, celkem upraveno 1 x.

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D jo já už si ke svýmu taky kleknu vypadá to líp než zezhora 8) super fotky
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

ja mam spis foceny sprinty... :lol:
...

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

ale dobre foceny treba tak 8) zejtra dodam zbytek protze dneska du spat sem mrtvej
Přílohy
ritchma.jpg
ritchma.jpg (110.39 KiB) Zobrazeno 1392 x
...

PEPE...

Příspěvek od PEPE... »

TROY píše:
PEPE... píše:
TROY píše:OMG pepe nesnaž se dělat umělecký foto,ale fot to normálně 8)
,,umelecky foto,,... :smich2: nee hele me se takhle ty fotky libili vic...a naiv ,,klasicky foto,, si ma vetsina....ja se ohejbal jako jeden z mala 8) :pyramida:
Ses na to měl vy*rat a aspon bys ušetřil záda. Skoro na každá fotce se snažíš blejsknout to odsopodu - zbytečnost.
Kdepak...mam 300 fotek takze tyhle vsechny auta mam i,,klasicky,, :lol:
Tohle jsou vsechny foceny zespoda...vic jich asi ani nemam....

Bajza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajza »

Hej... Leone to ne! To je jen jeden den blbec, napriklad lenulka jela naprosto uzasne prvni nemerenou jizdu slalomu a merena se ji nepovedla.... Mam pocit ze jsi mel jen setsakra velkou smulu, prece by jsi neveril tomu ze jezdis hur nez vetsina tamtech 20 +-letejch bezmozku. Neblbni bylo by skoda prijit o supristu kterej tomu pravymu!! tuningu celkem rozumi :D
Bajza :alkoholic:
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

:idea:
Přílohy
zemi.jpg
zemi.jpg (115.89 KiB) Zobrazeno 1355 x
...

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Bajza píše:Hej... Leone to ne! To je jen jeden den blbec, napriklad lenulka jela naprosto uzasne prvni nemerenou jizdu slalomu a merena se ji nepovedla.... Mam pocit ze jsi mel jen setsakra velkou smulu, prece by jsi neveril tomu ze jezdis hur nez vetsina tamtech 20 +-letejch bezmozku. Neblbni bylo by skoda prijit o supristu kterej tomu pravymu!! tuningu celkem rozumi :D
K čemu to všechno je? Řadim hůř jak důchodce na přechodu a ladit taky neumím , to by mi jinak nelítaly svíčky vejfukem, jsem bez nálady. I kdyby se mi to povedlo tak by to bylo k hovnu, protože přijede tlupa frajírků co sere na nějaký pravidla a jen kvůli tomu že mají auta za 20 a víc mega tak je prostě jen tak nechaj závodit (to by mi bylo fuk) a to včetně započtení do pohárů (což už fér není).

Dukes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dukes »

Kde jsou na netu nějáký fotky z Mimoně??Taky sem vás tam nenašel až na Fazzeye.Čao

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

leon4x4 píše:
Bajza píše:Hej... Leone to ne! To je jen jeden den blbec, napriklad lenulka jela naprosto uzasne prvni nemerenou jizdu slalomu a merena se ji nepovedla.... Mam pocit ze jsi mel jen setsakra velkou smulu, prece by jsi neveril tomu ze jezdis hur nez vetsina tamtech 20 +-letejch bezmozku. Neblbni bylo by skoda prijit o supristu kterej tomu pravymu!! tuningu celkem rozumi :D
K čemu to všechno je? Řadim hůř jak důchodce na přechodu a ladit taky neumím , to by mi jinak nelítaly svíčky vejfukem, jsem bez nálady.
ale no tak :lol:
Naposledy upravil(a) Jord dne 07 kvě 2005 22:55, celkem upraveno 1 x.
...

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Dukes píše:Kde jsou na netu nějáký fotky z Mimoně??Taky sem vás tam nenašel až na Fazzeye.Čao
Třeba tady gumo

http://auta.fidransky.com/

jdu spát, zetra jdem s rodinou na procházku a v pondělí mi bude třeba líp

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Jord píše:
leon4x4 píše:
K čemu to všechno je? Řadim hůř jak důchodce na přechodu a ladit taky neumím , to by mi jinak nelítaly svíčky vejfukem, jsem bez nálady.
ale no tak :lol:
A to je taky špatně když si to umím přiznat?

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

no ne tak ale kdyby si jel naplno tak ti lita prdel :lol:
...

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Tak sem nahodil pár fotek do galerie, zbytek (270) dodám zejtra 8)
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Muzu rict, ze tahle Mimon byla provazena velikou smulou :( Alespon cerne Supre, kterou jsme v patek doladili se darilo celkem dobre.
Kazdopadne, fotka snad hovori za vse :roll: A zitra jdeme hledat s Barbuchou prdlou hadici :?:
Přílohy
skymimon.jpg
skymimon.jpg (133.38 KiB) Zobrazeno 1399 x

PTiCA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PTiCA »

za 20 minut pres 200 fotek na www.skoda-fabia-club.cz
::To koukáte co vsechno vim...::
Obrázek

Bajza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajza »

leon4x4 píše:
K čemu to všechno je? Řadim hůř jak důchodce na přechodu a ladit taky neumím , to by mi jinak nelítaly svíčky vejfukem, jsem bez nálady. I kdyby se mi to povedlo tak by to bylo k hovnu, protože přijede tlupa frajírků co sere na nějaký pravidla a jen kvůli tomu že mají auta za 20 a víc mega tak je prostě jen tak nechaj závodit (to by mi bylo fuk) a to včetně započtení do pohárů (což už fér není).
Tohle jsou ibecilitídou postižený voli, já sem u sprintů skoro vůbec nebyl... radši, když už tak na slalom. Co se týká řazení tak si to spíš namlouváš... hele a ta svíčka, není to tím tvým odtrhem? :D
Co se týká týhle mimoně tak mi to připadlo jako dost hooodně nicmoc sraz, snad se to příště napraví
Bajza :alkoholic:
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

hIGGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hIGGI »

leon4x4 píše:
Prave z techto duvodu nejezdim na akce ktere jsou pro vice nez 20 aut :D
Cryogenic treatment
http://www.cryo-centrum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Ja si prave rikal, ze by se ta organizace mela !vyrazne! zmenit.... Nemuze preci auto se sportovni (ne-li zavodni) spojkou popojizdet hodinu ve stojici kolone po 30cm.... :(

Pet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pet »

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:( to už je celý jenom vo rejžování abych dal 300 za vjezd tak si ale představuju že ten tankodrom místo silnice aspon bude treba pískem zasypanej některý díry sou fakt libozní a to hodinový čekání na odjezdu super :mad:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

YANEK: Jako tech 300,- se mi zda O.K., ale jak rikas, za tu cenu bych ocekaval MNOHEM LEPSI organizaci!

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Pet píše:Tak fotky : www.tuningclubliberec.com
:shock: Co se stalo s Rendisovym Báwem???? :shock:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“