Mimon - dojmy, pojmy, fotky videa :)

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Anonymous píše:to sem ja karle Luboš Hubálek,sem zapoměl napsat...
Luboši všechna ta "VIP" auta co přijela cca v 13:15 nebyla registrována a až na startu jim byla přidělena startovní čísla. To bylo to Maseratti, dva poršáci, hormada Feráček atd.... Prostě přijeli dostali zdarma vstup, zdarma jídlo, pak si rozebrali pohárky a jeli domů. :twisted:

Taky jsem si myslel, že to Maseratti bude lítat naprosto jinak. Má to mít podle papírů 0-200 za 9s a já to zmákl na těch 400m tak že jsem jel asi těsně pod 12s a na konci jsem měl poctivých 200 (ne na tachu ale opravdových) a želva mi problémy nedělal, na trojku jsem šel před něj a pak už neměl šanci,takže bych to masserati udělal v té jízdě asi taky.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

TROY píše:Tak herdeck nějaký fotky :lol:
Náš autohifi klub už byl i v televizi 8) 8)
největší množství obdržených pokut? :lol: ;-)
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Anonymous píše:a to se mu to jede buzikovi v mercedesu SL s automatem...ja tu honil kvalty...ale privezl sem si poharek domu za první místo z dieslu...haha cau Luboš
Jsi prostě frajer Luboši :wink:

Opravdu by jsi taky mohl něco vymyslet pro mojeho šneka :D

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

jojo,jedině napsat sandymu emaila nebo neco do fora...polo mi jede pekne,jeste prijde vetsi IC,a chip a pak to teprve pojede..kolikatej si byl s leonem???

Návštěvník

ti poradim jedno:vetsi IC,jine turbo,slicky i kdyz mas 4x4 neco by to udellalo a skusit trysky od nás...

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Anonymous píše:ti poradim jedno:vetsi IC,jine turbo,slicky i kdyz mas 4x4 neco by to udellalo a skusit trysky od nás...
IC OK, slicky nevím jestli by pomohli, ale soft do haldexu určitě jo, ale já nemám trisky já mám Pumpe Duse a to asi neumíš vyměnit. :(

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

YANEK píše::evil: kua já se z tý kolony a toho vašeho suchýho :lol: bramboráku málem posral ještě že černuc je skoro při cestě tak sem hodil malou neplánovanou zastávku cestou domu pežot 405 bílej před mělníkem na boudě ale stáli kolem a vypadali ok :twisted: jinak příjezdový tankodrom radši nemluvim a vkus těch mamrdů u vjezdu už vůbec ne :evil:
to někdo měl kecy na tvoje auto?
zatím ještě žiju...

Návštěvník

soft od haldexu by neco taky udelal....urcite,ja mam IC z BMW diesloviho na polu a je to znát...mam tam i cidlo na sani,ktere oblbuje RJ a ta pousti vice nafty do motoru...jeste udelam Vento a bude to prvni a druhe misto snad v létě...překvapilo mě,že sem vyrál prakticky s polovnou uprav,to nevim jakej bude cas s mejma upravama ktery sou v planu,treba se budu prat o absolutní čas.. :driver: ale hulí mi to slušně co???Jen škoda že zdeněk fajgl mel s tim autem něco...nejdriv ríkal že to byla vzduchova vaha,pak pumpa benzinu,a pak prej propalenej pist...tak uvidime co udela,ale rikal pokud to bude pist,tak udela komplet novej a lepsi motor ze nakej Kříž s poršákem nebude dělat problemy...caues

Návštěvník

chtel sem napsat soft do haldexu....a to video je skvely....kde budou fotky...???hlavne naky videa...videl si martyho jakej mel interecooler na Jette???Svezl sem se v tom,a mel si videt ten rozdil...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

tunerka-celica píše:Až na keci na můj super oběd dobrý. :D
tomu se říká závist, že někdo může a někdo ne :?:
zatím ještě žiju...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

No to Polo jelo silene... :smich: To bych se posral potkat to nekde na sïlnici jak mi da na prdel... :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Zemi píše:No to Polo jelo silene... :smich: To bych se posral potkat to nekde na sïlnici jak mi da na prdel... :lol:
Zemi koukni na můj čas s Leonem :wink: a to jsem měl 60L v nádrži a v kufru bednu s nářadím, kompresůrek, notebook, kameru, svačinu, pití atd..

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

Rudi píše:co tam bylo za průsery, že tam lítali ty sanitky?
celkem mě dostal mlaďas, tak cca kolem 20 v M5 ? nebo co to měl zač :shock:
Treba par lidi klepla pepka z ty organizace :lol:
Jinak k tomu klukovi v M5 jak jsi rikal, Ty vidis problem v tom, ze nekdo ma jeste mokry papiry a ma auto za x mega? Nekdo si to muze dovolit, nekdo si nemuze dovolit ani shnilou skudku.
Dulezite je podle me, jaky ten clovek je a ne v jak drahym aute jezdi.
Naposledy upravil(a) street.racer dne 08 kvě 2005 12:31, celkem upraveno 1 x.

LOPOLO

Příspěvek od LOPOLO »

ja pojel jednu sestnactku a to mi stacilo k radosti spek

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

LOPOLO píše:ja pojel jednu sestnactku a to mi stacilo k radosti spek
A co říkala? že to bylo poprvé a že jsi byl dobrý :D

LOPOLO

Příspěvek od LOPOLO »

:D :D ...
BMW E36 332i - very individual coupe :wink:
LOPOLO AV PRODUCTION
http://www.3d.cz ( lopolo.cz, lopolo.eu )

Návštěvník

skoda zemi,ale ted jeste ne,nemam technikou....a v papirech mam 1.4 TDi pritom tam mam 1,9 tdi a tak nevim jestli to vsechno udelam...ale pak si muzeme dat zavod treba nikde..hulí mi to trošičku co???cau luboš

Návštěvník

karle skus ten intrecooler,a nebo ja mam rozprašovač s vodou a postříkam to a jedu další sprint...máš tam kat v leonu??

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

@Karel: Hm peknej cas... Ani jsem si nevsiml... Nu coz, budu muset jeste vysypat par korunek do motoru...

@Lubos: No coudi ti to, ale to asi vsem D kdyz jste jeli merenou... U Diesela co ma skoro pod 14s se na to nekouka... :D Jinak jsem te pak videl jak to vezes na podvalu tak jsem se lekl ze jsi to odpalil... :oops:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Návštěvník

karle a další videa a fotky budou???Nemáš tam někde video mého ekologického auta??ale napis pokud máš proti čemu jedu...mam omezenej net...cau ekolog luboš :driver:

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

leon4x4 píše:
Luboši všechna ta "VIP" auta co přijela cca v 13:15 nebyla registrována a až na startu jim byla přidělena startovní čísla. To bylo to Maseratti, dva poršáci, hormada Feráček atd.... Prostě přijeli dostali zdarma vstup, zdarma jídlo, pak si rozebrali pohárky a jeli domů. :twisted:
na podzim jsi si liboval jak s upravenou Suprou zesměšníš sériový supersporty. Doufám, že to NEVZDÁŠ !!!, sice jsem vlastně proti vlastním, ale MOC jsem ti fandil a fandím !!! Vydrž 8)

máš kde testovat? trénovat? trénuješ?
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

nejvíc mě dostalo, když jsme s KFJ jeli na RZ, abychom nemuseli trčet celou tou kolonou, tak jsme zajeli sprinta, a na konci dráhy bychom museli na začátek sprintů a odtud přes všechny ty lidi kolem ucpaných výjezdů - nechtěli jsme vyjíždět - a teprve potom k RZ.

Zeptali jsme se jednoho organizátora, že jenom příčně přejedeme tu jednosměrku, abychom se tam nemuseli motat a jeho rezolutní NE nešlo změnit. Takže místo normální domluvy jsme potom jeli jako všichni - někdo tam jednoduše odendal pneu a projíždělo se do tý ulice co jsme chtěli, ale místo aby to bylo u organizátora, tak jsme jeli asi 50 metrů od něj a to už mu nevadilo. Takže organizace byla v tomhle směru dost podivná, aneb když o tom oficiálně nevím, je to v pořádku...
všechno bylo přece jen o domluvě
zatím ještě žiju...

LOPOLO

Příspěvek od LOPOLO »

Eiffel píše:nejvíc mě dostalo, když jsme s KFJ jeli na RZ, abychom nemuseli trčet celou tou kolonou, tak jsme zajeli sprinta, a na konci dráhy bychom museli na začátek sprintů a odtud přes všechny ty lidi kolem ucpaných výjezdů - nechtěli jsme vyjíždět - a teprve potom k RZ.

Zeptali jsme se jednoho organizátora, že jenom příčně přejedeme tu jednosměrku, abychom se tam nemuseli motat a jeho rezolutní NE nešlo změnit. Takže místo normální domluvy jsme potom jeli jako všichni - někdo tam jednoduše odendal pneu a projíždělo se do tý ulice co jsme chtěli, ale místo aby to bylo u organizátora, tak jsme jeli asi 50 metrů od něj a to už mu nevadilo. Takže organizace byla v tomhle směru dost podivná, aneb když o tom oficiálně nevím, je to v pořádku...
všechno bylo přece jen o domluvě
Ja myslim ze se choval korektne .. mel svy instrukce a proto tam i stal ... s tim jak sme to objeli nemoh nic delat . :wink: .. Ja bych k ty organizaci rek, ze pri tomhle poctu lidi se neda uhlidat kazdej kokot co se projde nekomu po aute, nebo se naleje a pak zrani nejaky dalsi zmastence a tak. Hejckani VIP ucastniku taky chapu, je to dobry jako lakadlo pro lidi a ma smysl si je asi nadbihat a krapet jim lizat prdel kdyz si ji lizat nechaj. Pruser je akorat jedna ostra jizda sprintu coz se mi zda fakt malo ...

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:mad: to je velkej průser já nesprintim ale takhle vlastně lákadlo tohodle srazu sprinty je uplně k hovnu a už nemá mimon to co měla byl sem mimon 4x a zatím nejhorší co sem zažil jinak zase nejlepší co do party lidí :?:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

to lopolo: to je OK, jen se mi zdálo divný, proč když jsme ho nechtěli ojebat tak se choval tak povýšeně, mohl říct, sorry kluci, podle velitele BIGBOSS tudy nesmím nikoho pustit a je mi to líto, v tom případě nechápu, proč když mu za prdelí jelo tolik aut tam kde podle něj neměly co dělat, tak mu to bylo fuk, a to je viděl...
zatím ještě žiju...

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

mr.modena píše:
leon4x4 píše:
na podzim jsi si liboval jak s upravenou Suprou zesměšníš sériový supersporty. Doufám, že to NEVZDÁŠ !!!, sice jsem vlastně proti vlastním, ale MOC jsem ti fandil a fandím !!! Vydrž 8)

máš kde testovat? trénovat? trénuješ?
Tak na to že jsem si to přivezl sestavené teprve minulé úterý to nebylo tak zlé. Porazilo mne ve skutečnosti jen 911Turbo (a to značně upravené), Maserati za 20-30mega a s GT2 nevím (tam to buď těsně vyšlo nebo těsně nevyšlo) jestli mi Sandy najde skutečně můj nej čas tak to sem dám. Sliboval, sliboval a nakonec hovno, vzal do pořadí tu mou nejzkaženější jízdu. Defakto mne tak určitě zmákla jen jedna "sériovka" a to je to MC12. Ve srovnávacích jízdách se mi podařilo předjet jak SL55AMG ( i ty upravené) tak i SL600, nemluvě hromadě dalších aut za X milionů korun.

Vzdám to, nemá to smysl. Vem si, že bych to nezkazil, nebo že by mi započítal sandy nějakou jinou jízdu (všechny byly lepší než ta co jsem měl počítanou) a nakonec bych byl třeba stejně 4tý jen kvůli pár masérům co serou na pravidla a protože maj auta za XX mega tak se jim to trpí. To by mně pak sralo asi ještě víc.

Závěr je ten, že i kdybych to neskazil na vítězství by to nebylo a čas na trénování nemám, už takhle mně štve jak zanedbávám firmu a rodinu. Kašlu na to. Stejně si pak ty srazy ani neužiju. Koupím si EVO a s tím budu moct jezdit každý den do práce a nebudu řešit problémy s trakcí a na nějaké závodění kašlu. Teď je ta Supra taková bestie, že se s tím nedá v podstatě po silnici jezdit. Nejsem žádný závodník a tak bych se s tím akorát někde vyválel po poli.

Nacelnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nacelnik »

amogh píše:@ino - nic si z toho nedelej ja taky nikoho auto nenasel, vlastneee joooo fazeyyho ale to bylo jediný
kua klucí taky sem nikoho nenasel :(
akorad sem potkal na silnici miloshe cestou tam
...švédská ocel..
http://900aero.wz.cz

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Karle, já si Tě nesmírně jako "závodníka" vážím, ale nerozumím, proč si tu po srazech vždy stěžuješ, když se něco nepovedlo? Loni jsi dojel do Brna pozdě, po registraci, takže jsi ji nedostal - naprosto spravedlivě. V Mimoni Tě zase poškodili organizátoři, to je jasná věc. Ale nevyhrál jsi. Ne vždy se každému něco povede, určitě jsi nebyl jediný, kdo špatně řadil nebo mu nezměřili čas! To jsem jen cítil potřebu napsat, jinak přeji hodně štěstí do budoucna, ať už s novým autem, nebo s tím stávajícím.

LOPOLO

Příspěvek od LOPOLO »

leon4x4 píše: Tak na to že jsem si to přivezl sestavené teprve minulé úterý to nebylo tak zlé. Porazilo mne ve skutečnosti jen 911Turbo (a to značně upravené), Maserati za 20-30mega a s GT2 nevím (tam to buď těsně vyšlo nebo těsně nevyšlo) jestli mi Sandy najde skutečně můj nej čas tak to sem dám. Sliboval, sliboval a nakonec hovno, vzal do pořadí tu mou nejzkaženější jízdu. Defakto mne tak určitě zmákla jen jedna "sériovka" a to je to MC12. Ve srovnávacích jízdách se mi podařilo předjet jak SL55AMG ( i ty upravené) tak i SL600, nemluvě hromadě dalších aut za X milionů korun.
Snad ho najde .. Byl sem nahodou u toho kdyz chtel uzaviral RZ ( bohuzel, nic moc seriozniho ) .... nehlede na to ze tam cekalo dost dalsich lidi protoze jim bylo receno ze pojedou a pak se to utnulo. Me to prijde strasna skoda takhle kurvit potencialne jeden z nejlepsich srazu u nas.
leon4x4 píše: Vzdám to, nemá to smysl. Vem si, že bych to nezkazil, nebo že by mi započítal sandy nějakou jinou jízdu (všechny byly lepší než ta co jsem měl počítanou) a nakonec bych byl třeba stejně 4tý jen kvůli pár masérům co serou na pravidla a protože maj auta za XX mega tak se jim to trpí. To by mně pak sralo asi ještě víc.

Mno snad si to jeste rozmyslis. .. Byla by to skoda .. moc lidi co to delaj jak ty tady neni.
leon4x4 píše: Závěr je ten, že i kdybych to neskazil na vítězství by to nebylo a čas na trénování nemám, už takhle mně štve jak zanedbávám firmu a rodinu. Kašlu na to. Stejně si pak ty srazy ani neužiju. Koupím si EVO a s tím budu moct jezdit každý den do práce a nebudu řešit problémy s trakcí a na nějaké závodění kašlu. Teď je ta Supra taková bestie, že se s tím nedá v podstatě po silnici jezdit. Nejsem žádný závodník a tak bych se s tím akorát někde vyválel po poli.
mno jo no .....

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“