mr.modena píše:leon4x4 píše:Anonymous píše:to sem ja karle Luboš Hubálek,sem zapoměl napsat...
Luboši všechna ta "VIP" auta co přijela cca v 13:15 nebyla registrována a až na startu jim byla přidělena startovní čísla. To bylo to Maseratti, dva poršáci, hormada Feráček atd.... Prostě přijeli dostali zdarma vstup, zdarma jídlo, pak si rozebrali pohárky a jeli domů.
na podzim jsi si liboval jak s upravenou Suprou zesměšníš sériový supersporty. Doufám, že to NEVZDÁŠ !!!, sice jsem vlastně proti vlastním, ale MOC jsem ti fandil a fandím !!! Vydrž
máš kde testovat? trénovat? trénuješ?
Tak na to že jsem si to přivezl sestavené teprve minulé úterý to nebylo tak zlé. Porazilo mne ve skutečnosti jen 911Turbo (a to značně upravené), Maserati za 20-30mega a s GT2 nevím (tam to buď těsně vyšlo nebo těsně nevyšlo) jestli mi Sandy najde skutečně můj nej čas tak to sem dám. Sliboval, sliboval a nakonec hovno, vzal do pořadí tu mou nejzkaženější jízdu. Defakto mne tak určitě zmákla jen jedna "sériovka" a to je to MC12. Ve srovnávacích jízdách se mi podařilo předjet jak SL55AMG ( i ty upravené) tak i SL600, nemluvě hromadě dalších aut za X milionů korun.
Vzdám to, nemá to smysl. Vem si, že bych to nezkazil, nebo že by mi započítal sandy nějakou jinou jízdu (všechny byly lepší než ta co jsem měl počítanou) a nakonec bych byl třeba stejně 4tý jen kvůli pár masérům co serou na pravidla a protože maj auta za XX mega tak se jim to trpí. To by mně pak sralo asi ještě víc.
Závěr je ten, že i kdybych to neskazil na vítězství by to nebylo a čas na trénování nemám, už takhle mně štve jak zanedbávám firmu a rodinu. Kašlu na to. Stejně si pak ty srazy ani neužiju. Koupím si EVO a s tím budu moct jezdit každý den do práce a nebudu řešit problémy s trakcí a na nějaké závodění kašlu. Teď je ta Supra taková bestie, že se s tím nedá v podstatě po silnici jezdit. Nejsem žádný závodník a tak bych se s tím akorát někde vyválel po poli.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;