Mimoň - fotky atd....
Moderátor: Hasis
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mimoň - fotky atd....
a myslíš že je to rozumný jet s ním z ČB (?) až do Mimoně po vlastní ose?Danecek píše:doufam, ze nekdy pochopim, proc jsou lidi co investujou penize a cas staveni auta a pak ho vozi jen na lataku
files/dsc06092.jpg
chcete moje fotky?
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
hm ta 1000 koňová vette, zbytek poláků, marat a další tam přijeli po vlastní ose, žeDanecek píše:
doufam, ze nekdy pochopim, proc jsou lidi co investujou penize a cas staveni auta a pak ho vozi jen na lataku
files/dsc06092.jpg
chcete moje fotky?

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
kuwa nářez to videjko!! Fakt povedený!!
Taky se snažim vždycky něco vytvořit, ale na tohle to fakt zdaleka nemá!! Fakt pochvala! Super!!

Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
Taky jsme konečně zveřejnili fotky z Mimoně z pátku a soboty.
na www.z-club.cz v novinkách jsou nové galerie
na www.z-club.cz v novinkách jsou nové galerie
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nevim, ale porad mam v pameti, ze s autem se ma jezdit a ne ho nalestis, vytahnout na platak, prevest, spustit a nechat ho obdivovat a pak zas vytahnout a tahnout domu a tohle opakovat na dalsi srazmr.modena píše:a myslíš že je to rozumný jet s ním z ČB (?) až do Mimoně po vlastní ose?Danecek píše:doufam, ze nekdy pochopim, proc jsou lidi co investujou penize a cas staveni auta a pak ho vozi jen na lataku
files/dsc06092.jpg
chcete moje fotky?

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
taky todle asi nebude zadny rodinny auto... proste je to konicek.. nekdo si koupi fotak za 80tkc a mne to prijde zbytecny, pac mi staci za 15tkc a spokojenej budu takyDanecek píše:nevim, ale porad mam v pameti, ze s autem se ma jezdit a ne ho nalestis, vytahnout na platak, prevest, spustit a nechat ho obdivovat a pak zas vytahnout a tahnout domu a tohle opakovat na dalsi srazmr.modena píše:a myslíš že je to rozumný jet s ním z ČB (?) až do Mimoně po vlastní ose?Danecek píše:doufam, ze nekdy pochopim, proc jsou lidi co investujou penize a cas staveni auta a pak ho vozi jen na lataku
files/dsc06092.jpg
chcete moje fotky?:D:D
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ale je rozdil jet do mimone na zavodnich kolech a pak popojiztet po metru v zacpany Mimoni na letisti s autem, co ma 1000 nebo 500 koniPanda píše:hm ta 1000 koňová vette, zbytek poláků, marat a další tam přijeli po vlastní ose, žeDanecek píše:
doufam, ze nekdy pochopim, proc jsou lidi co investujou penize a cas staveni auta a pak ho vozi jen na lataku
files/dsc06092.jpg
chcete moje fotky?

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jestli narazis na muj fotak, tak je to trosku jinak, nez asi asi myslisvagi píše:taky todle asi nebude zadny rodinny auto... proste je to konicek.. nekdo si koupi fotak za 80tkc a mne to prijde zbytecny, pac mi staci za 15tkc a spokojenej budu takyDanecek píše:nevim, ale porad mam v pameti, ze s autem se ma jezdit a ne ho nalestis, vytahnout na platak, prevest, spustit a nechat ho obdivovat a pak zas vytahnout a tahnout domu a tohle opakovat na dalsi srazmr.modena píše: a myslíš že je to rozumný jet s ním z ČB (?) až do Mimoně po vlastní ose?:D:D

nene, proste jsem vybral za priklad zrovna fotaky, protoze ti je to tema blizky.. nevim jakej mas typ, ani kolik stal..Danecek píše:jestli narazis na muj fotak, tak je to trosku jinak, nez asi asi myslisvagi píše:taky todle asi nebude zadny rodinny auto... proste je to konicek.. nekdo si koupi fotak za 80tkc a mne to prijde zbytecny, pac mi staci za 15tkc a spokojenej budu takyDanecek píše: nevim, ale porad mam v pameti, ze s autem se ma jezdit a ne ho nalestis, vytahnout na platak, prevest, spustit a nechat ho obdivovat a pak zas vytahnout a tahnout domu a tohle opakovat na dalsi sraz:D:D
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
uz je mi to jasny, v tom pripade by to bylo, ze bych nekam prijel, vytahl fotak, oprasil ho, vylestil skla, nechal prohlidnou a pak schoval do tasky a sel domu, doma ho zas vylestil a pak ho vytahl az na dalsi vystave....vagi píše:nene, proste jsem vybral za priklad zrovna fotaky, protoze ti je to tema blizky.. nevim jakej mas typ, ani kolik stal..Danecek píše:jestli narazis na muj fotak, tak je to trosku jinak, nez asi asi myslisvagi píše: taky todle asi nebude zadny rodinny auto... proste je to konicek.. nekdo si koupi fotak za 80tkc a mne to prijde zbytecny, pac mi staci za 15tkc a spokojenej budu taky

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a co se na to třeba podívat jako na určitou formu umění?Danecek píše:uz je mi to jasny, v tom pripade by to bylo, ze bych nekam prijel, vytahl fotak, oprasil ho, vylestil skla, nechal prohlidnou a pak schoval do tasky a sel domu, doma ho zas vylestil a pak ho vytahl az na dalsi vystave....vagi píše:nene, proste jsem vybral za priklad zrovna fotaky, protoze ti je to tema blizky.. nevim jakej mas typ, ani kolik stal..Danecek píše: jestli narazis na muj fotak, tak je to trosku jinak, nez asi asi myslis:D:D

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
s Vama umelcema-stajlistama je parada rec

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nedam nedam, pockam az na JeziskaRyba píše:ty si nedas pokojDanecek píše:s Vama umelcema-stajlistama je parada rec![]()

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nema no, ale me to celkem nevadiFáboš píše:Danecek píše:s Vama umelcema-stajlistama je parada rec![]()
![]()
koukám, že nemá smysl se o tom bavit...

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
haha
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty se nesmej, taky bys mel rúvra vozit na platakuZemi píše:haha

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
heheDanecek píše:ty se nesmej, taky bys mel rúvra vozit na platakuZemi píše:haha

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
v áviiDanecek píše:ty se nesmej, taky bys mel rúvra vozit na platakuZemi píše:haha
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
stehovani asyPanda píše:v áviiDanecek píše:ty se nesmej, taky bys mel rúvra vozit na platakuZemi píše:haha

teďka ani nemá jinou možnostDanecek píše:ty se nesmej, taky bys mel rúvra vozit na platakuZemi píše:haha

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Ja sem tedka pres zimu taky premyslel ze bych to vozil na vozejku protoze mam nove nastrikany tunningovy narazniky a nerad bych je odrel ale musel bych si udelat asi doklady na vozejk
zemi ty uz nemas hondu?koukam do tvyho podpisu ze mas nakyho rovra to bych si v zivote nekoupil jeden kamarad z rakovnika mel taky rovra a furt to mel v servize
zemi ty uz nemas hondu?koukam do tvyho podpisu ze mas nakyho rovra to bych si v zivote nekoupil jeden kamarad z rakovnika mel taky rovra a furt to mel v servize
mam audi a4 1,6l quattro v lehkym tuningu: narazniky, prahy, kridlo, vetrani na kapote, chromovy zrcatka, clonitko AUDI, cerny okna, tocici kola, a upravy motoru na 145koni + predelani pohonu
audinar píše:Ja sem tedka pres zimu taky premyslel ze bych to vozil na vozejku protoze mam nove nastrikany tunningovy narazniky a nerad bych je odrel ale musel bych si udelat asi doklady na vozejk

- .:JoHnNy:.
- Kontaktovat uživatele:
SkejT píše:audinar píše:Ja sem tedka pres zimu taky premyslel ze bych to vozil na vozejku protoze mam nove nastrikany tunningovy narazniky a nerad bych je odrel ale musel bych si udelat asi doklady na vozejk
zemi ty uz nemas hondu?koukam do tvyho podpisu ze mas nakyho rovra to bych si v zivote nekoupil jeden kamarad z rakovnika mel taky rovra a furt to mel v servize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()