BALI píše:Mike MadIvan píše:InformatikRudi píše:tendle byl úžasnejkalhoty až pod prsa
jen jsem doufal, že ho někdo vyfotí
![]()
![]()

Moderátor: Hasis
ahoj, to jsem necekala ze sem chodis takypetr bures píše:[quoteKaty]tahle audina jezdila loni v jake podobe???? (dle poharku z TC)
-si myslim ze mozna byla modra se trpytkama a bezovo-modrym introsem.
no jako ukrutnej mazec...jojo trochu sem to predelal dekuji ti za chvalu ale na 1 misto to nedalo dle porotce vyhralo audi se seriovym vzhledem na chrom kolech a striklym motorovym prostorem holt budu muset vse udelat jako serii a pak mozna
nu stejne by me zajimalo proc uz nejezdi.. ikdyz je to uz dost okoukany,to je fakt.Bobik píše:no oni jsou porota, takze asi zduvodneni meli, kde a proc jsi ztratil body... kdyby byl Bob Žák s TT a né poršánem, tak byl první stejně on...
myslím si, že tvoje druhý místo je krásnýgratulace
no v Příbrami byl a na 1. místě a vyhrál i best of Best... teď v Mimoňi nesoutěžil ani Leon... tak v Seatech vyhrál Lewis se žlutou cuprouKaty píše:nu stejne by me zajimalo proc uz nejezdi.. ikdyz je to uz dost okoukany,to je fakt.Bobik píše:no oni jsou porota, takze asi zduvodneni meli, kde a proc jsi ztratil body... kdyby byl Bob Žák s TT a né poršánem, tak byl první stejně on...
![]()
a ze by se bal konkurence to pochybuji.... kazdopadne se Audinek pro letosek rozmnooooooooozilo.
Fakt jo to jsem ani nevědělBobik píše:no v Příbrami byl a na 1. místě a vyhrál i best of Best... teď v Mimoňi nesoutěžil ani Leon... tak v Seatech vyhrál Lewis se žlutou cuprouKaty píše:nu stejne by me zajimalo proc uz nejezdi.. ikdyz je to uz dost okoukany,to je fakt.Bobik píše:no oni jsou porota, takze asi zduvodneni meli, kde a proc jsi ztratil body... kdyby byl Bob Žák s TT a né poršánem, tak byl první stejně on...
![]()
a ze by se bal konkurence to pochybuji.... kazdopadne se Audinek pro letosek rozmnooooooooozilo.
No kdyby pánové nejezdili vůbec tak bych se taky nezlobil (ne kvůli autům, kterejma přijedou, ale že se chovaj jako nadlidi)Katy píše:ze by si dali panove oddych ? a jezdili uz jen tak... pro zabavu a ne "nam ukazat jak se dela tuning?"![]()
by byli na druhou stranu hodni, kdyby dali prostor i ostatnim![]()
ale vzdy prichazi na srazy nekdo novy a vzdy se najde nekdo kdo ty auta jeste nezna a bude na ne cumet s otevrenou papuli. takze aby prestali jezdit uplne je taky skoda.
podle ty reportaze z CT1 s tebou musim souhlasitJohnik píše:No kdyby pánové nejezdili vůbec tak bych se taky nezlobil (ne kvůli autům, kterejma přijedou, ale že se chovaj jako nadlidi)Katy píše:ze by si dali panove oddych ? a jezdili uz jen tak... pro zabavu a ne "nam ukazat jak se dela tuning?"![]()
by byli na druhou stranu hodni, kdyby dali prostor i ostatnim![]()
ale vzdy prichazi na srazy nekdo novy a vzdy se najde nekdo kdo ty auta jeste nezna a bude na ne cumet s otevrenou papuli. takze aby prestali jezdit uplne je taky skoda.
Bobik píše:no v Příbrami byl a na 1. místě a vyhrál i best of Best... teď v Mimoňi nesoutěžil ani Leon... tak v Seatech vyhrál Lewis se žlutou cuprouKaty píše:nu stejne by me zajimalo proc uz nejezdi.. ikdyz je to uz dost okoukany,to je fakt.Bobik píše:no oni jsou porota, takze asi zduvodneni meli, kde a proc jsi ztratil body... kdyby byl Bob Žák s TT a né poršánem, tak byl první stejně on...
![]()
taky si myslim že je naprosto dokonalý... a Leonek je úžasnej... já jsem si leonka a Roberta v Porshe všiml až ve 12:15 takže je možný že přijeli krapet později a že se nemohli soutěže účastnit, ale asi jen tím to nebylo protože do 12:30 je jen bodová ztráta a to 5 bodů (myslim) a to by leonka nemohlo ohrozit... navíc jsem si poprvé mohl leona prohlídnouz skutečně do detailu protože nebyl za řetízkem, z čehož soudim že skutečně neměli v úmyslu soutěžit a zůstávat tam déle... ale fakt nevim...Bobik píše:no a nebo se na TT zase něco připravuje z čeho si sednem na prdel, ale už mě moc nenapadá co by na tom autě šlo vylepšit, je dokonalý...
Pane moderátore, děkujeme, že jsi těm, kteří v Mimoni nebyli, sdělil velice podstatné informace!Mike Mad píše:tak ja to nebyl ani omylem...zaprvy takhle nevypadam, za druhy fialovy hadriky bych si na sebe nevzal, a v neposledni rade jsem celej vikend prokalil tak ze z mv11 jsem videl jen to so jsem zahlidnul kdyz jsem 1x v patek a 3x v sobotu jel kolem dokola autem (foceni corsa clubu, srani v odlehle casti letiste
, a po treti uz sem ani neridil bo jsem nebyl schopen
) ... oslava narozenin se povedla, chlast nechci aspon tejden videt
fotky co jsem fotil pred nasim placem sem sedel na gumach v reflexni veste s chlastem u ruky a notne nakalen... kazdou peknou karku sme si zastavili a nafotili, teda ty co jeli mezi 18-20hodinou
![]()
málem strom viď?Johnik píše:video z rychlostní zkoušky zde
že je tam nikde nevidimgismo píše:Trochu se zpozdenim, fotky i na CzechTuning.cz
musis se lepe divat. http://czechtuning.cz/foto.php?galerka=mvxi&id=0Trhyy píše:že je tam nikde nevidimgismo píše:Trochu se zpozdenim, fotky i na CzechTuning.cz
Teď už tam je, ale asi 5 minut po tom co si to sem napsal sem to tam nevidělgismo píše:musis se lepe divat. http://czechtuning.cz/foto.php?galerka=mvxi&id=0Trhyy píše:že je tam nikde nevidimgismo píše:Trochu se zpozdenim, fotky i na CzechTuning.cz